Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (961. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.820
Cevap
123
Favori
960.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal tr destekli çıkmaz.. hatta civil war'ın, bluray formatında aynı star wars gibi tr dublaj ve altyazı olmadan çıkma ihtimali var.. disney saç baş yolduracak bu sene... :(
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    polonya baskısı almıştım.. ekstralar tr destekli...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mickeyblueeyes

    polonya baskısı almıştım.. ekstralar tr destekli...

    Teşekkürler.
    Bir bakayım fiyatına ..

    Ben daha çok bizdeki baskıyı merak ediyorum..Ayrı ayrı alacağım da o yüzden.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

    Bluray oynatıcılara altyazı ekleme olayı sadece pioneer da mı var? Bir de Tüm pioneer da var mıdır yoksa sadece 140 ve 150'de mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların da bildiği gibi arşivimi dağıtıyorum kalan son filmler için ilanıma bir göz atabilirsiniz. Bakarsınız aradığınız filmler de vardır. Listeyi ve fiyatların bir kısmını güncelledim.
    https://forum.donanimhaber.com/m_118142258//tm.htm#118966166
  • Blu ray ve dvd arasında ses olarak ciddi farklar var mı? 5.1 dolby olarak düşünürsek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

    Blu ray ve dvd arasında ses olarak ciddi farklar var mı? 5.1 dolby olarak düşünürsek.

    Görüntüde olduğu kadar sesteki farkı anlamanız zor. Güzel bir ses sistemi ve ideal bir ortam olacak, kulağınız da hassas olacak ki farkı anlayabilesiniz. Yoksa önce dts i sonra da dts hd ma dinleyip 'vaovv yıllardır bir şey dinlemiyor muşum meğer' diyen pek çıkmaz sanıyorum. En azından benim cihazlar ve dinleme şartlarım süper olmasa da ilk başlarda farklı filmlerde aynı sahneleri onlarca kez dinledim ama 'işte budur' diyemedim maalesef.
  • Yeni Film ne yazık ki Captain America Civil War filminin blu-ray versiyonunda Türkçe seçenekler olmayacağını söyledi.Disney haklarını almalarına sevinelim derken bu kadar işi batıracakları düşünülemezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuana kadar sadece Captain America'da işe yaradı :D oda bulunmadığı için (bulunsada çok uçuk fiyata satıyorlardı :/ )
    Geçen sene bu zamanlar eski Fantastic Four serisini basacakları söyleniyordu ama fos çıktı oda
  • eaybi E kullanıcısına yanıt
    Tr desteği derken altyazı damı olmayacak acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef.
  • eaybi E kullanıcısına yanıt
    Öyle mallik mi olur? Kim alır o filmi getirmeleri ne gerek yok o zaman. Bu ülkenin ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Herkes bu soruyu soruyor.Ama bir de o Tr içermeyen ürünleri sınırlı sayıda getireceklermiş diye belirtiyorlar bir iş becermişler gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaybi -- 18 Ağustos 2016; 23:43:02 >
  • isterse 1 adet getirsinler, TR desteği olmayan bir filmi yurtdışından türlü türlü versiyonlarla , hatta daha ucuz bulmak mümkün.. yapılacak şey yurtdışından almak.. bir tane de kopyacılardan, bırak altyazıyı dublaj destekli edinmek :) star wars ve civil war için amazon dan uygun fiyatı bekleyeceğim artık.. zootropolis için almanyadan sipariş geçtim bile..
  • elimde bulunan, d&r dan alınma revenant bluray (eksiksiz) satılıktır. almak isteyen arkadaşlar 0533 152 90 71 e mesaj atabilirler, mkul fiyata bırakacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaybi

    Yeni Film ne yazık ki Captain America Civil War filminin blu-ray versiyonunda Türkçe seçenekler olmayacağını söyledi.Disney haklarını almalarına sevinelim derken bu kadar işi batıracakları düşünülemezdi.

    Çüş...Bir de büyük iş yapmışlar gibi bunu belirtmişler mi utanmadan ? Vay arkadaş ya.Neyse dışarılarda falan altyazılı halini buluruz herhalde.
  • artık maalesef bundan sonra çıkacak bütün disney / marvel blu-ray versiyonlarında türkçe dublaj ve altyazı olmayacak. 24 ağustos tarihinde satışa sunulacak the jungle book filmi sadece dvd olarak piyasaya sürülecek. birkaç istisna haricinde (avatar extended, lotr extended, indiana jones complete adventures vb.) tiglon zamanında böyle saçmalıklar pek olmuyordu. bu saçmalık dağıtıcı firmadan mı yoksa ülkemizdeki firmanın acizliğinden mi kaynaklanıyor soru işareti. açıkçası kendi adıma en azından altyazı olmayan bir filme görüntü kalitesi ne olursa olsun para verme taraftarı değilim. arşivimde varsın olmasın problem değil, adam gibi kopya vs. şeylerle uğraşmayıp dünyanın parasını verip bandrollü resmi ürün alıyoruz, yapılan haksızlığa bak. bu saçmalığı protesto ediyorum ve içinde türkçe olmayan hiçbir ürünü almayacağım. herkese saygılar...
  • Kanunen böyle birşey yapmaya hakları varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında istediğim çoğu filmin baskısının olmaması,baskısı bitenlerin yenilenmemesi üzerine orjinal bluray arşivimin tamamını satmıştım.Ama durumlar iyileşsin diye beklerken Tr altyazı olmaması tek kelimeyle skandal.Zorla malum alternatif kaynaklara yönlendiriyorlar insanları,resmen paramızla rezil oluyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 959960961962963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.