Bu DubLanC ın yeminle Metrocity Teknosa ile anlaşması var.Her bir şeyin ilk ve son geleni ne tesadüf ise kendisi tarafından alınıyor.Önce Sharp sonra bilmemne şimdide kumanda
Abi yapma etme, kimligim ortaya cıkıyor
Bugun sixaxis beni delirtti resmen. Altyazıları ve filmin dilini film başladıktan sonra değiştirmek için dvd menuye bir türlü giremedim hangi tuşa basarsam basıyım ileri geri alma işlemleri yapabildim.Bunun için bir tuş vardır değil mi? Çünkü dvd 'den çıkıp tekrar girseniz bile kaldığı yerden devam edior.DVD yi çıkartıp tekrar takmaktan başka çare bulamadım :( Bununla uğraşacağıma alırım bi kumanda yahu!
quote:
Orjinalden alıntı: DubLanC
quote:
Orjinalden alıntı: hakanemre34
Ben tam tersini sordum..
Her ayar, özellik icin ayrı ayrı tuslar mevcut. Subtitle, angle, display, top & popup menu, audio şeklinde gidiyor. Sixaxis i kullanırken zorlanıyordum. Kumanda da ise hersey derli toplu ve neyin nerde ve ne oldugu belli. Filmi seyrederken sixaxis deki gibi nereye basıcaktım, ne edicektim derdi yok . Benim gibi alısık olmayanlar icin bence alınabilecek bir urun.
Bu DubLanC ın yeminle Metrocity Teknosa ile anlaşması var.Her bir şeyin ilk ve son geleni ne tesadüf ise kendisi tarafından alınıyor.Önce Sharp sonra bilmemne şimdide kumanda
IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilvarch -- 3 Haziran 2007; 9:08:31 >
IPHONE 1.1.4 8GB ,TOMTOM GO 720 ve MİO136 IGO BAŞARSOFT EDITION ,SAMSUNG 40M87BD/XXE FULLHD SOFT VERSION 2000!, PS3 PAL 60GB , PSN TR:BILVARCH - PSN UK:BILVARCH72 - PSN US:BILVARCH972 ; 32 adet bluray film ve 16 adet Ps3 oyun
Dostum, nerdeyse tüm sistemi tamamladın da, TV den haber ver bize , aldın mı ? Aldıysan inceleme, resimler nerde ?
quote:
Dublanc, varsa metrocity ile bir ortaklık bir yardımcı ol son kalan ürünlerde
Alışverişlerimi genelde Metrocity Teknosa dan yaptıgımdan, 2-3 kişiyi tanıma fırsatım oldu . Fakat burdaki Bluray kumandayı almam tamamıyle tesadüf , Sharp konusuna gelirsek, 2 aya yakın bir süre iz sürdüğümü ve 1 adet TV nin magaza stoguna ilk girdiği anda tarafımdan ayırtılıp, alındıgını bilmelisiniz . TV, teşhire bile konmadan, depodan cıkartılıp, açılıp, kontrol edilip, alındı ve kargoya bile ihtiyac duymadan, arabama yukletip eve getirdim .
quote:
Bugun sixaxis beni delirtti resmen. Altyazıları ve filmin dilini film başladıktan sonra değiştirmek için dvd menuye bir türlü giremedim hangi tuşa basarsam basıyım ileri geri alma işlemleri yapabildim.Bunun için bir tuş vardır değil mi? Çünkü dvd 'den çıkıp tekrar girseniz bile kaldığı yerden devam edior.DVD yi çıkartıp tekrar takmaktan başka çare bulamadım :( Bununla uğraşacağıma alırım bi kumanda yahu!
beyler hepsicurada.com da region yazmıyo hiç (ben göremedim yada). ordan film alıpta ntsc makinada izleyen oldumu hiç?
Konunun akışını takip ederseniz Dublanc dostun alıp izlediğini göreceksiniz.Ancak onun cihaz PAL.benimkide PAL bu yüzden yorum yapamıyorum NTSC ye göre..
beyler hepsicurada.com da region yazmıyo hiç (ben göremedim yada). ordan film alıpta ntsc makinada izleyen oldumu hiç?
Konunun akışını takip ederseniz Dublanc dostun alıp izlediğini göreceksiniz.Ancak onun cihaz PAL.benimkide PAL bu yüzden yorum yapamıyorum NTSC ye göre..
konunun akışını takip ettim zaten ama o konuda bişey göremediğim için sormak istedim arkadaşım. cevabın için teşekkür ederim...
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
hoyda bre hdmi 1.3 u destekleyen kablo faklı mı normal hdmi kablodan? eğer öyle ise 50 milyonu philips altın kaplama hdmi kabloya boşuna mı verdim şimdi ben
Bu arada bilvarc kardes sanırım ben kaçırmışım tv aldınız mı siz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaiko -- 3 Haziran 2007; 16:24:56 >