12 Adet HD RİP Filme sahibim istanbul içinden takasa acıgım 300 HD rip Black Hawk Down HD rip Braveheart HD rip Fight Club HD rip Gladiatör HD rip Lord Of The Ring Serisi HD rip Saving Private Ryan HD rip Se7en HD rip Titanik HD rip Transformers HD rip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teeKin -- 28 Temmuz 2008; 12:58:21 >
Saving Private Ryan ın HD rip olduğundan emin misin? Henüz hd si çıkmadı ki riplenmiş olsun çıkar çıkmaz alacağım ilk filmdir, hd dvd veya bluray hiç farketmez
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
birşey sıorayım bu blue ray filmlerin uzantısı nedir? mkv diye biliyorum.. birde m2t ve mts var bunlar nedir? yani bende alayım diyorum bir okuyucu.. teknolji tamamen blue ray e dönüyor.. dvd öldü artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 29 Temmuz 2008; 12:00:40 >
Bluray filmlerin uzantısı nedir bilmiyorum ama , mkv olmadığına eminim. Hani nasıl ki dvd film ortalama 8 gb. iken , xvid ile sıkıştırıldığında boyutu ortalama 1400 mb.'a düşüyor uzantısı avi oluyor. Mkv'de öyle birşey. Yani bluray filmin sıkıştırılmış hali.
istersenız link verebılırım evdekı filmı bır kez daha kontrol edecegım
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Saving Private Ryan ın HD rip olduğundan emin misin? Henüz hd si çıkmadı ki riplenmiş olsun çıkar çıkmaz alacağım ilk filmdir, hd dvd veya bluray hiç farketmez
BURAYA Bir bakın isterseniz ben araştırdım. Maalesef çıkmamış gözüküyor yalnız HDTV-MKV-X264 olarak HD sitelerdevar. tabii buda TV rip oluyor. Saygılar.
istersenız link verebılırım evdekı filmı bır kez daha kontrol edecegım
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
çok iyi olur, pm attım, ilgin için teşekkürler...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI