Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [b]BLU-RAY FİLMLERİMİZİ DEĞERLENDİRELİM[/b]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: [b]BLU-RAY FİLMLERİMİZİ DEĞERLENDİRELİM[/b] Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yasinaka

8 Nisan 2008; 20:41:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar ps3 mu alayim yada iyi bir masaustu pc toplayip uygun fiyatli bir blueray surucumu???
onerisi olan???

HiGHWAYMOUSE

9 Nisan 2008; 0:20:37 

quote:

Orjinalden alıntı: yasinaka

arkadaslar ps3 mu alayim yada iyi bir masaustu pc toplayip uygun fiyatli bir blueray surucumu???
onerisi olan???

Eğer amacın blu-ray film alıp onları seyretmekse bir ps3 almak daha az maliyetli olur senin için. Aynı zamanda oyun avantajınıda göz ardı etmemek lazım.

Eğer merakla bir iki blu-ray film alıp bunun şu an için maliyetli olduğunu düşünüp hd-rip filmlere yöneleceksen Pc ön plana çıkar. bu durumda blu-ray sürücüyede pek gerek yok. Çünkü asıl kaynak internet...

Hi-def-man

9 Nisan 2008; 9:23:46 

PS3 üzerine LINUX işletim sistemi kurulduğunda tam bir PC oluyormuş bu durumda HD-RIP'leri de oynatır diye düşünüyorum.Bu konuda uzman olan arkadaşlar mutlaka vardır.

Ben dün LOGITECH marka PS3 için wireless Keyboard aldım şimdi internette mükemmel bir şekilde dolaşıyorum hatta oyunları bile keyboard üzerinden oynayabiliyorsun.PC haline geldiğinde hiçbir sıkıntı yaşatmayacaktır.

Belki seçimini kolaylaştırır.
quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

onerisi olan???

Eğer amacın blu-ray film alıp onları seyretmekse bir ps3 almak daha az maliyetli olur senin için. Aynı zamanda oyun avantajınıda göz ardı etmemek lazım.

Eğer merakla bir iki blu-ray film alıp bunun şu an için maliyetli olduğunu düşünüp hd-rip filmlere yöneleceksen Pc ön plana çıkar. bu durumda blu-ray sürücüyede pek gerek yok. Çünkü asıl kaynak internet...

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
Thai-Fun

9 Nisan 2008; 9:35:49 

arkadaşlar konu başlığını saptırmayalaım lütfen

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
yasinaka

9 Nisan 2008; 10:08:21 

thai fun hakli konu disina ciktim...
ps3 de mkv formati calismiyor. ama agirligim ps3 uzerine olacak.arkadaslara yardimlari icin tesekkurler...

ercument76

9 Nisan 2008; 14:00:06 

quote:

thai fun hakli konu disina ciktim...
ps3 de mkv formati calismiyor. ama agirligim ps3 uzerine olacak.arkadaslara yardimlari icin tesekkurler...

Selamlar,

Ps3 üzerinde mkv dosyaları convert ederek seyretme şansın var(uzatmayayım konu dışı) playstation kısmına bakarsan ayrıntıları bulabilirsin.

Pioneer PDP 5080XA -Panasonic DMR EH65(PVR)-Ps3-Philips DVP720SA-Yamaha RX-V496RDS Natural Sound Receiver-Yamaha NS-P210 Home Cinema Speaker Package-Next YE-2000CXSuperPlus Uydu alıcı
Thai-Fun

9 Nisan 2008; 23:32:39 

Arkadaşlar amazon da 2 blu-ray alana 3. sü bedava kampanyası var,
yararlanmak isteyen ??

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

sinanx

9 Nisan 2008; 23:44:06 

toplam 3 blu-rayın kargo dahil maliyeti kaç $?
ya da kargo kaç $?

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

Thai-Fun

10 Nisan 2008; 10:01:13 

filmlerin fiyatına göred değişir,
yol masrafı ise istenen toplam film sayısına göre değişir..

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx

toplam 3 blu-rayın kargo dahil maliyeti kaç $?
ya da kargo kaç $?

khalkedon

10 Nisan 2008; 11:47:23 

quote:

Orjinalden alıntı: görece

tc de satılan br filmler hep aynı,internetten yabancı sitelere baktığımızda eski ve yeni filmleride görmek mümkün olabiliyor,br film sayısı devamlı artışta,tc de sabit.
sendit.com daki br filmlerin bölge kodu 2,bu filmlerde tr altyazı mutlaka vardır değilmi?

Bu ayın sonu oldukça fazla sayıda çeşitli filmler gelecek. Hatta şöyle diyeyim artık vizyondna kalkan filmler DVD'ye geldiği gibi blu-ray için de gelecek. Sabırsızlıkla yeni gelecek olan filmleri beklemektyiz. Kesinlikle sabit kalmayacak.

ercument76

10 Nisan 2008; 11:55:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Khalkedon Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: görece

tc de satılan br filmler hep aynı,internetten yabancı sitelere baktığımızda eski ve yeni filmleride görmek mümkün olabiliyor,br film sayısı devamlı artışta,tc de sabit.
sendit.com daki br filmlerin bölge kodu 2,bu filmlerde tr altyazı mutlaka vardır değilmi?

Bu ayın sonu oldukça fazla sayıda çeşitli filmler gelecek. Hatta şöyle diyeyim artık vizyondna kalkan filmler DVD'ye geldiği gibi blu-ray için de gelecek. Sabırsızlıkla yeni gelecek olan filmleri beklemektyiz. Kesinlikle sabit kalmayacak.

Selamlar,

Getiren tiglon ve vb. yerler mi acaba ve bu bilginin kaynağını öğrenebilirmiyim.

Pioneer PDP 5080XA -Panasonic DMR EH65(PVR)-Ps3-Philips DVP720SA-Yamaha RX-V496RDS Natural Sound Receiver-Yamaha NS-P210 Home Cinema Speaker Package-Next YE-2000CXSuperPlus Uydu alıcı
khalkedon

10 Nisan 2008; 12:11:10 

Ercument76 selamlar,

Tiglon'un ana dağıtıcısından bizzat edindiğim bir bilgidir. Dün yaptığım görüşme sonrasında bana bu yönde bir bilgi verilmiştir.

Guns N Roses

10 Nisan 2008; 12:23:37 

Terminatör 2:Judgement Day
Boyut 23 GB(Single Layer)
Ses Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio :2:35
Netlik Puan:5/10(vasat dvd upscale)
İnteraktif:6/10
Öncelikle Film tarih itibariyle biraz nostaljik,konu ve efektler ile harika.Fakat Blu-ray formatına yakışmayacak şekilde, görüntü olarak beklenenin altında.Dvd formatının bir üst teknolojisi olamsı itibariyle hayal kırıklığı yaratan sony tepkilere nasıl ve ne şekilde cevap veriyor pek anlam veremiyorum.gb'larca yer dvd kalitesinde görüntü sunuyorsa teknoloji atlamanın manası ne sormak lazım.Mad max örneğin eski bir film nerdeyse fakat hd-dvd harika işlenmiş cam gibi nerdeyse .Fakat blu-ray eski filmlerde nerdeyse dvd.Acaba kandırılıyormuyuz...?!!Sinema sektörünün %40ına sahip sony'nin formatınıda alması pek şaşırtmadı ama böyle giderse dvdye devam edicem gibi.

görece