arkadaslar ps3 mu alayim yada iyi bir masaustu pc toplayip uygun fiyatli bir blueray surucumu??? onerisi olan???
Eğer amacın blu-ray film alıp onları seyretmekse bir ps3 almak daha az maliyetli olur senin için. Aynı zamanda oyun avantajınıda göz ardı etmemek lazım.
Eğer merakla bir iki blu-ray film alıp bunun şu an için maliyetli olduğunu düşünüp hd-rip filmlere yöneleceksen Pc ön plana çıkar. bu durumda blu-ray sürücüyede pek gerek yok. Çünkü asıl kaynak internet...
PS3 üzerine LINUX işletim sistemi kurulduğunda tam bir PC oluyormuş bu durumda HD-RIP'leri de oynatır diye düşünüyorum.Bu konuda uzman olan arkadaşlar mutlaka vardır.
Ben dün LOGITECH marka PS3 için wireless Keyboard aldım şimdi internette mükemmel bir şekilde dolaşıyorum hatta oyunları bile keyboard üzerinden oynayabiliyorsun.PC haline geldiğinde hiçbir sıkıntı yaşatmayacaktır.
Belki seçimini kolaylaştırır.
quote:
Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
quote:
Orjinalden alıntı: yasinaka
arkadaslar ps3 mu alayim yada iyi bir masaustu pc toplayip uygun fiyatli bir blueray surucumu??? onerisi olan???
Eğer amacın blu-ray film alıp onları seyretmekse bir ps3 almak daha az maliyetli olur senin için. Aynı zamanda oyun avantajınıda göz ardı etmemek lazım.
Eğer merakla bir iki blu-ray film alıp bunun şu an için maliyetli olduğunu düşünüp hd-rip filmlere yöneleceksen Pc ön plana çıkar. bu durumda blu-ray sürücüyede pek gerek yok. Çünkü asıl kaynak internet...
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
tc de satılan br filmler hep aynı,internetten yabancı sitelere baktığımızda eski ve yeni filmleride görmek mümkün olabiliyor,br film sayısı devamlı artışta,tc de sabit. sendit.com daki br filmlerin bölge kodu 2,bu filmlerde tr altyazı mutlaka vardır değilmi?
Bu ayın sonu oldukça fazla sayıda çeşitli filmler gelecek. Hatta şöyle diyeyim artık vizyondna kalkan filmler DVD'ye geldiği gibi blu-ray için de gelecek. Sabırsızlıkla yeni gelecek olan filmleri beklemektyiz. Kesinlikle sabit kalmayacak.
tc de satılan br filmler hep aynı,internetten yabancı sitelere baktığımızda eski ve yeni filmleride görmek mümkün olabiliyor,br film sayısı devamlı artışta,tc de sabit. sendit.com daki br filmlerin bölge kodu 2,bu filmlerde tr altyazı mutlaka vardır değilmi?
Bu ayın sonu oldukça fazla sayıda çeşitli filmler gelecek. Hatta şöyle diyeyim artık vizyondna kalkan filmler DVD'ye geldiği gibi blu-ray için de gelecek. Sabırsızlıkla yeni gelecek olan filmleri beklemektyiz. Kesinlikle sabit kalmayacak.
Selamlar,
Getiren tiglon ve vb. yerler mi acaba ve bu bilginin kaynağını öğrenebilirmiyim.
Terminatör 2:Judgement Day Boyut 23 GB(Single Layer) Ses Dolby Digital 5.1 Aspect Ratio :2:35 Netlik Puan:5/10(vasat dvd upscale) İnteraktif:6/10 Öncelikle Film tarih itibariyle biraz nostaljik,konu ve efektler ile harika.Fakat Blu-ray formatına yakışmayacak şekilde, görüntü olarak beklenenin altında.Dvd formatının bir üst teknolojisi olamsı itibariyle hayal kırıklığı yaratan sony tepkilere nasıl ve ne şekilde cevap veriyor pek anlam veremiyorum.gb'larca yer dvd kalitesinde görüntü sunuyorsa teknoloji atlamanın manası ne sormak lazım.Mad max örneğin eski bir film nerdeyse fakat hd-dvd harika işlenmiş cam gibi nerdeyse .Fakat blu-ray eski filmlerde nerdeyse dvd.Acaba kandırılıyormuyuz...?!!Sinema sektörünün %40ına sahip sony'nin formatınıda alması pek şaşırtmadı ama böyle giderse dvdye devam edicem gibi.