Şimdi Ara

Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim (346. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.828
Cevap
120
Favori
962.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın 5 inde sendit den istediğim The Godfather Trilogy ve Jean-Michel Cousteau's Film Trilogy den biri eve ulaşmış ama şuan hangisi bilmiyorum

9 gün ilk alışveriş için iyi bence Ama fark ettim de Blu-Ray media oynatacak player im yok
  • Willy wonka and the chocolate factory 1971 filmini izledim. Daha once charlie and the chocolate factory (2009 ya da 2008 tam olarak bilmiyorum) izlemis ve hayran kalmis biri olarak orjinali almayi ve izlemeyi uzun zamandir istiyordum. Son derece memnun kaldim diyebilirim :)

Oncelikle ses olarak cok bisi beklemeyin derim. İngilizce altyazi mevcut.Dolby true hd ses mevcut fakat goruntu olarak gercekten basarili bir restorasyon olmus. dvd goruntusunu ekstralarda gorme firsatim oldu.

Orjinalindeki halinde daha cok olay geciyor diyebilirim. Gerci ikincisinde gayet guzel sahneler eklenmis ama cesitli farkliliklar var. Ornegin charlie nin babasi yok. Charlienin okulunu gorme sansimiz oluyor. Candy man diye bi adam oldugunu goruyoruz :) 5 cocugun secilecegi sadece haberlerde duyruluyor fln filan. Gerisi izlemek isteyen arkadaslarima kalsin.

Ekstralarda da doyurucu bi anlatim var. Bni sasirtan bir suru sey gordum. Bu film aslinda bir cocuk kitabina dayaniyormus. 1970 de filmin yonetmenin kizi okudugu bir kitabi yonetmen olan babasina sunuyor ve Mel Stuart filmi yapmaya basliyor :) diger bir yandan filmi cekmek icin munich i tercih etmisler. Ozellikle amerikada olsun istememis. Filmin cekimleri 5 ay surmus ve hem amerika hem de almanyada cast secimleri olmus. 30 yil sonra buyuyen cocuklari konusturmualar falan bnm baya hosuma gitti tavsiye ederim
  • ikinci elde uygun bulunca kaçırmadım aldım,

Terminator Salvation ,sinemada gösterilmemiş director´s cut versiyonu
    Blu Ray dışında, bonus dvdsi ve filmin PC vs de izleyebileceğimiz dijital kopyası da mevcut.

T-600 büstü 27 cm yüksekliğinde ve görüntü olarak cidden çok şık,yakında T800 üde alacağım
    geçenlerde 5 dk ile bu forumda kaçırdım.

• Terminator Salvation çok kötü bir filmdi bu filmin dvdsini aldığıma bile pişmanım. Sırf aksiyon, filmin konusu bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

ikinci elde uygun bulunca kaçırmadım aldım,

Terminator Salvation ,sinemada gösterilmemiş director´s cut versiyonu
    Blu Ray dışında, bonus dvdsi ve filmin PC vs de izleyebileceğimiz dijital kopyası da mevcut.

T-600 büstü 27 cm yüksekliğinde ve görüntü olarak cidden çok şık,yakında T800 üde alacağım
    geçenlerde 5 dk ile bu forumda kaçırdım.

bende gecen hafta terminatör salvation director's cut T-600 Limited Mask Edition aldım :)
    terminatör fanatiği olarak memnunum
    tr alt yazı yok ama farketmez arşivim için bulunmaz bir parça oldu
  • Şunda Türkçe altyazı çıkar mı acaba?

Mission Impossible - Ultimate Trilogy
    BLU-RAY £14.99

http://www.sendit.com/blu-ray/mission-impossible-ultimate-trilogy/10531282.html
  • Beyler benim pc de bluray filim yüklü sorunsuz izleyebiliyorum ancak pc'de bluray oynatıcı yok. Acaba ben bu filmi tam kaliteyle izleyemiyor muyum? Yani elimde bir bluray oynatıcısı olsaydı daha kaliteli mi izlerdim acaba ya da laptop u hdmi ile tv ye bağlasam daha mı verimli olur ?

bu konularda biraz acemiyim , yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 14 Aralık 2011; 19:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Beyler benim pc de bluray filim yüklü sorunsuz izleyebiliyorum ancak pc'de bluray oynatıcı yok. Acaba ben bu filmi tam kaliteyle izleyemiyor muyum? Yani elimde bir bluray oynatıcısı olsaydı daha kaliteli mi izlerdim acaba ya da laptop u hdmi ile tv ye bağlasam daha mı verimli olur ?

bu konularda biraz acemiyim , yardımcı olursanız sevinirim

Blu-ray filmi tam anlamiyla izlemek icin once filmin orjinaline ya da orjinal diskin birebir kopyasina ihtiyaciniz var. Mkv ile bluray disk arasinda fark vardir. İkincisi bilgisayarda tam performans alamazsiniz yani yaniltici olur. Buyuk ekran bi lcd ya da plazma daha iyi olacaktir. Son olarak iyi bir ses sisteminiz olmali.

Bu baslik altinda genelde orjinal bluray disk filmleri konusmaya ozen gosteriyoruz tabi istisnalar oluyor ama genel temamiz o yonde bilginize. Aramiza hosgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

5 Aralıkta amazon'dan sipariş verdiğim filmleri bugün teslim aldım..

Salt [Blu-ray]
    Mr. Bean's Holiday [Blu-ray]
    The Guns of Navarone [Blu-ray]

bu arada elimde Bad Teacher var, Türkçe altyazı olmadığı için izlemedim bile, (amazon sitesinde var yazıyordu ondan aldım) isteyen arkadaşıma taahhütlü yada iadeli taahhütlü yollayabilirim (siz anladınız onu)

bu filmlere ilave bugün,

Definitely, Maybe [Blu-ray]
    Jean-Michel Cousteau's Film Trilogy in 3D [Blu-ray] bunları da teslim aldım

filmlerimin başında kedim nöbet bekliyor olsa da en kısa sürede izlemeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 14 Aralık 2011; 20:32:54 >
  • quote:

quote:

5 Aralıkta amazon'dan sipariş verdiğim filmleri bugün teslim aldım..

Salt [Blu-ray]
    Mr. Bean's Holiday [Blu-ray]
    The Guns of Navarone [Blu-ray]

bu arada elimde Bad Teacher var, Türkçe altyazı olmadığı için izlemedim bile, (amazon sitesinde var yazıyordu ondan aldım) isteyen arkadaşıma taahhütlü yada iadeli taahhütlü yollayabilirim (siz anladınız onu)

bu filmlere ilave bugün,

Definitely, Maybe [Blu-ray]
    Jean-Michel Cousteau's Film Trilogy in 3D [Blu-ray] bunları da teslim aldım

filmlerimin başında kedim nöbet bekliyor olsa da en kısa sürede izlemeye çalışacağım

Dostum oncelikle hayirli olsun.
    Bnd alamayi dusunuyorum Jean-Michel Cousteau's Film Trilogy in 3D [Blu-ray] 3 filmde de TR altyazi varmi.
  • quote:

Dostum oncelikle hayirli olsun.
    Bnd alamayi dusunuyorum Jean-Michel Cousteau's Film Trilogy in 3D [Blu-ray] 3 filmde de TR altyazi varmi.

Hocam, henüz cd leri takıp kontrol etmedim ama 3 kutuda da Türkçe altyazı seçeneği var, yazıyor.
  • Ocean's serisi arıyorum 11-12-13 tr altyazılı orjinal.

sıfır 2.el farketmez temiz olsun yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdoyumvolkan -- 15 Aralık 2011; 0:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

bende gecen hafta terminatör salvation director's cut T-600 Limited Mask Edition aldım :)
    terminatör fanatiği olarak memnunum
    tr alt yazı yok ama farketmez arşivim için bulunmaz bir parça oldu

Benimkin de TR altyazı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

amazon.co.uk de film arttıkça kargo bedeli arıyor ancak film başına düşen kargo bedeli azalmış oluyor. amazon.de de ise kaç film olursa olsun yanılmıyorsam 6 euro standart. sendit te ise kargo her ürün için değişmiyor 2,84 pound galiba.

amazon.co.uk'de 1 film 3.58 pound, ilave her film için 1.49 pound alıyor. amazon.de'de kaç film alırsan al 6 euro fiks.
    sendit.com ise her film başı 2.98 pound alıyor. Fiyat açısından amazon çok daha karlı, ayrıca fiyattan %16 civarı VAT değerini de düşünce çok daha ucuza geliyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 15 Aralık 2011; 1:02:02 >
  • Ocean's lar bulunmuştur.
  • Bugün dR mağazasına gelmiştir hepimize hayırlı olsun
  • LOTR serisinin ext. veya normal farketmez, türkçe altyazılı bluray i var mı arkadaşlar?
  • Takas mesajım da silinmiş. İyice suyu çıkmış bu işin artık. Blu-Ray film takası başlığı açacağım bir bölüm var mı bu forumda?

Bu arada, D&R'dan aldığım Star Wars bugün geldi. İlk filmleri yıllar önce tvden izlediğim için hatırlamıyorum. Yeni filmlerden de sadece 3'ü izlemiştim 4 yıl önce. Yenilerden mi başlamak lazım arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Takas mesajım da silinmiş. İyice suyu çıkmış bu işin artık. Blu-Ray film takası başlığı açacağım bir bölüm var mı bu forumda?

ikinci el ya da orj oyun ps3 forumunda gidip geliyoruz valla :)
    konuyu acalım bır yerde , link ekler blu ray sevenleri haberdar ederiz güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

LOTR serisinin ext. veya normal farketmez, türkçe altyazılı bluray i var mı arkadaşlar?

var, ayrı ayrı alabilirsiniz.. Örneğin aşağıda ki linkte olduğu gibi..

• 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.