Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: [b]BLU-RAY FİLMLERİMİZİ DEĞERLENDİRELİM[/b]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: darkraider
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: [b]BLU-RAY FİLMLERİMİZİ DEĞERLENDİRELİM[/b] Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Thai-Fun

25 Aralık 2007; 16:25:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

DOSTUM BİR YANLIŞLIK OLMASIN,

PS3 ÜN TÜM BÖLGE BLU-RAY VE DVD LERİNİ OYNATABİLENİ YOK DAHA...

quote:

Orjinalden alıntı: HUSAMET

Teşekkür ederim
PS3 60 GB lık alsam tüm bölgeleri oynatabilecekmiydim ?

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, SONY PS3 130GB NTSC-U, SAMSUNG I-900 OMNIA

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
HUSAMET

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 16:39:26 

Tabii şimdi PS3 alınca oğlanın odasına bir de 32'' LCD almak lazım gelmeye başladı
Şimdi işin yoksa birde PS3için 32'' LCD araştırması yap :)))))
Varmı bu konuda bir tavsiyen Üstad ? (makul fiyatlı)

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Teşekkür ederim

PS3 hayırlı olsun öncelikle Hüssam baba
PS3'ün her nevi gb olanında blu-ray filmleri seyredebilirsin, rahat ol.
Filmleri netten almak istersen hepsiburada.com'da mevcut, haberin ola.
Kendine iyi bakasın ve keyifli seyirler olsun,
Selamlar...

HUSAMET

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 16:41:43 

Teşekkür edeerim bilgilendirme için..

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

DOSTUM BİR YANLIŞLIK OLMASIN,

PS3 ÜN TÜM BÖLGE BLU-RAY VE DVD LERİNİ OYNATABİLENİ YOK DAHA...

quote:

Teşekkür ederim

kursad_75

Sisteme Gözat

25 Aralık 2007; 17:22:02 

quote:

Sağol Üstad,
Oğlum 1 yıldır istiyordu paraya kıyıp alamıyordum, senin 2 ay önce bana tavsiyen vardı PS3 al hem oğlun oynar hemde sen HD film izlersin diye, tesadüfen bayramda bir arkadaşım Dubai'ye gitti sağolsun ordan getirdi PS3 40GB + 2 Joy Stick + FIFA 2008 oyunu Toplam Usd 560.-'a , bu fiyat çok uydu bana da :)
Ama ben Plazma TV alırken yaptığım gibi pek araştıramadan aldım (benim araştırmalarım meşhurdur biliyorsun:) olay çok çabuk gelişti beni Dubai'den dükkandan arayıp alayımmı almayayımmı deyince al gitsin demek düştü bana da. Ama 40GB olması acaba sorun yaratırmı diye de kafama takıldı, Blue Ray oynatıyorsa sorun yok gibi görünüyor.
Sen nasılsın ?

İsabet olmuş Dubai işi, sevindim.
PS3 araştırması çok gerekli değildi zaten, hem iyi bir upscaler hem de iyi bir blu-ray player'dır, oyunlar da çabası
Bizler iyiyiz, umarım sizler de iyisinizdir
32" lcd alacak olsam, tercihim Samsung 32R81 olurdu herhalde, kullanıcıların hepsi memnun okuduğum kadarıyla.
Yine de şöyle bir plan da aklında olsun ki pio oğlanın odasına kayabilir, salon için Panny 50PV70 düşünülebilir
Sevgiler, selamlar...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
****WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!

BAHADIRXIHSAN

25 Aralık 2007; 22:32:10 

Husamet selamlar

bendede seninkine benzer problem var.

Yarin bimeks te Toshiba 32c3500 1350 ytl 12 taksit world carda.

bu sefer herhalde alicam.

Ote yandanKursat ustadin onerdigi 32r81 de fiyati 1850 12 taksit gibi.
aradaki %35 farka yani 500 ytlye degermi diye dusunuyorum.

Sabah ola hayrola

46m86 * ps3 40gb * sharp xr10xl * e6750 * big typhoon * msi p35 platinum * 4gb corsair 675
* palit 8800 gt sonic * samsung 320gb * tt tsunami * silverstone 500w * dinovo edge * g7
507xa * nextstar ye-2000 cx super+ * sony dav-s880
bose301 * marantz cd5001 * marantz pm7001
semsal01

26 Aralık 2007; 9:57:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-def-man

PIRATES OF THE CARIBEAN 3 At the Worlds End

Görüntü = 5 +
Ses = 5 +
Film = 2

Bugüne kadar izlediğim en mükemmel Blu Ray transferi !

tr altyazılı olanları çıkacak diyorlar hadi hayırlısı.

Hi-def-man

26 Aralık 2007; 10:51:09 

Evet tr altyazılı versiyonda çıkacak ama DISNEY filmleri ile ilgili bir sorun var galiba hala bir tarih veremiyorlar. Daha Ölü adamın sandığı bile çıkamadı.
quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

PIRATES OF THE CARIBEAN 3 At the Worlds End

Görüntü = 5 +
Ses = 5 +
Film = 2

Bugüne kadar izlediğim en mükemmel Blu Ray transferi !

tr altyazılı olanları çıkacak diyorlar hadi hayırlısı.

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
HUSAMET

Sisteme Gözat

26 Aralık 2007; 13:36:08 

Üstad,
Ben ucuz LCD arıyorum sen bana Pana 50PV70 aldırıyorsun :)

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Sağol Üstad,
Oğlum 1 yıldır istiyordu paraya kıyıp alamıyordum, senin 2 ay önce bana tavsiyen vardı PS3 al hem oğlun oynar hemde sen HD film izlersin diye, tesadüfen bayramda bir arkadaşım Dubai'ye gitti sağolsun ordan getirdi PS3 40GB + 2 Joy Stick + FIFA 2008 oyunu Toplam Usd 560.-'a , bu fiyat çok uydu bana da :)
Ama ben Plazma TV alırken yaptığım gibi pek araştıramadan aldım (benim araştırmalarım meşhurdur biliyorsun:) olay çok çabuk gelişti beni Dubai'den dükkandan arayıp alayımmı almayayımmı deyince al gitsin demek düştü bana da. Ama 40GB olması acaba sorun yaratırmı diye de kafama takıldı, Blue Ray oynatıyorsa sorun yok gibi görünüyor.
Sen nasılsın ?

İsabet olmuş Dubai işi, sevindim.
PS3 araştırması çok gerekli değildi zaten, hem iyi bir upscaler hem de iyi bir blu-ray player'dır, oyunlar da çabası
Bizler iyiyiz, umarım sizler de iyisinizdir
32" lcd alacak olsam, tercihim Samsung 32R81 olurdu herhalde, kullanıcıların hepsi memnun okuduğum kadarıyla.
Yine de şöyle bir plan da aklında olsun ki pio oğlanın odasına kayabilir, salon için Panny 50PV70 düşünülebilir
Sevgiler, selamlar...

spider7

1 Ocak 2008; 23:05:36 

arkadaşlar amazon usa da hemen hemen bütün filmler region 1 olmuş ya ne güzel seviniyordum ucuza film alıyorum diye bu arada keşke garantili pal ps3 almasaydım arkadaşlar başka çözüm düşünen varmı takas dışında

Thai-Fun

2 Ocak 2008; 12:34:02 

Sen endişelenme bence, mutlaka PS3 için Bölge kodu kırık firmware çıkacaktır, bak Toshiba HD-E1 için başladı bile konuşmalar..
quote:

Orjinalden alıntı: spider7

arkadaşlar amazon usa da hemen hemen bütün filmler region 1 olmuş ya ne güzel seviniyordum ucuza film alıyorum diye bu arada keşke garantili pal ps3 almasaydım arkadaşlar başka çözüm düşünen varmı takas dışında

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, SONY PS3 130GB NTSC-U, SAMSUNG I-900 OMNIA

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
semsal01

2 Ocak 2008; 12:43:29 

Arkadaşlar firmware denilmişken ps3 için v 2.10 çıkmış divx oynatma özelliği ile, bilginize.

Hi-def-man

2 Ocak 2008; 17:47:19 

PS3 v.2.10 upgrade'i yaptım ve www.thelookandsoundperfect.com sitesinden WMVHD trailerlar indirdim ve PS3 bunları hem 720p hemde 1080p olarak oynattı ve sonuç mükemmel ancak ses yok.

Deneyen varsa ben yanlış birşey mi yapıyorum acaba ....

Ayrıca PS3 deki dosya limitini 2GB ile sınırlamışlar yanı HD filmi ancak bölerek oynatabileceksiniz.

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
MegriM

4 Ocak 2008; 2:09:56 

quote:

PS3 v.2.10 upgrade'i yaptım ve www.thelookandsoundperfect.com sitesinden WMVHD trailerlar indirdim ve PS3 bunları hem 720p hemde 1080p olarak oynattı ve sonuç mükemmel ancak ses yok.

Ayrıca PS3 deki dosya limitini 2GB ile sınırlamışlar yanı HD filmi ancak bölerek oynatabileceksiniz.

HD Divx'lerde Dolby Digital ve DTS sesleri görüyor bende.

HD Wmv'larda ise sadece stereo ses alabildim. 5.1 ses alamadım.

Bende de bazı VMW HD dosyalarda sesi görmedi. Sanırım farklı bir ses codec'i kullanılmış ve PS3 bunu okumadı. WMA ile kodlanmış sesleri okuyor ama WMV HD videolarda.

sinanx

8 Ocak 2008; 17:03:31 

KEŞKE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DE BLU-RAY ÇIKSADA ALIP İZLESEK BENCE FULL HD İZLENECEK EN ONEMLİ FİLM......

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

mokinto

8 Ocak 2008; 17:27:40 

t
quote:

Bölmek için hangi programı önerirsiniz.