Şimdi Ara

Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi Çıkış Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bungie, Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Beyond Light'ın çıkış fragmanını yayınladı.

    10 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek. PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de 170,99 TL'den satışta. Konsol için Xbox Game Pass kullanıcıları ilk günden ücretsiz olarak erişebilecek.
     
    Beyond Light'tan sonra da Destiny 2'ye yeni genişleme paketleri gelecek. The Witch Queen 2021 ve Lightfall 2022'de planlanıyor. 
     
    Genişleme paketinin içeriği:
     

    Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit Gemiden yeni bir güç doğdu ve altında karanlık bir imparatorluk kuruldu. Destiny 2: Beyond Light'ta diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.

    Yeni Bir Yer
    Destiny 2: Beyond Light'ta Muhafızlar yeni bir yer keşfedecek: Jüpiter'in donmuş uydusu Europa. Çetin hava şartlarına göğüs ger ve kadim buzun derinliklerinden yatan sırları gün yüzüne çıkar.

    Karanlığı Kullan
    Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis. Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanacak. Titan, Büyücü ve Avcı sınıflarının her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanılıyor ve keşfedilmeyi bekleyen olağanüstü yeni alt sınıflar var.

    Yeni Bir Baskın Seni Bekliyor
    Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Bu esrarengiz derinliklerin üstesinden gelebilenleri eşsiz ödüller bekliyor.

    Yeni Egzotik Ödüller
    Yeni görevlerin, mücadelelerin, ödüllerin ve daha fazlasının yer aldığı Beyond Light'ta Destiny 2 evreninde geçen heyecan verici yeni bir bölüm seni bekliyor.

     
    Çıkış fragmanı:




  • şu oyunun sanat yönetmeni/mekan tasarımları çok iyi, ama keşke gameplay'de o kadar iyi olsa

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Muazzam bir trailer olmus. Sanirim yillar sonra geri dondurecek beni Destiny 2'ye. Trailer da kullanilan cover cok iyi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamlar destiny 3 yapıyorlar resmen.Okadar çok şey kaldırılıp yenileri ekleniyorki heyecan yapmamak elde değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.