Şimdi Ara

CD Projekt Patronu Cyberpunk 2077 Crunch Yorumu için Çalışanlarından Özür Diledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'yi yetiştirebilmek adına bir süredir oyun üzerinde ekstra uzun saatler çalışıyor ve oyun sektöründe bu durum crunch olarak geçiyor.

    CD Projekt CEO'su Adam Kicinski geçtiğimiz günlerde yatırımcılar toplantısı sırasında yaptığı açıklamada "Crunch o kadar da kötü değil ve hiçbir zaman da o kadar kötü olmadı." şeklinde bir yorumda bulundu.

    Artık ya oyunculardan gelen tepkilerden sonra ya da gerçekten doğru bir söylem olmadığını fark ettiği için Adam Kicinski bu yorumundan dolayı çalışanlarından mail aracılığıyla özür diledi.

    "Salı günkü yatırımcılar konferans çağrısında söylediklerim için herkesten tüm kalbimle özür diliyorum. Crunch hakkında yorum yapmak istemiyordum fakat yine de yaptım ve bu yorumu da kötü bir şekilde yaptım."

    "Doğruyu söylemek gerekirse, erteleme kararıyla bağlantılı stresin geçmesiyle sözlerimin ölçüsünün şimdi tam anlamıyla farkına vardım. Kendimi savunmak için söyleyecek hiçbir şeyim yok. Söylediklerim talihsiz bir durum da değildi, tamamen kötüydü. Bunun için lütfen en içten ve samimi özürlerimi kabul edin."




  • Oyunun iki Ubisoft çöpü için pazarlama stratejisi olarak ertelendiği kabak gibi ortada ancak gerçekten de bu sebeple mi ertelendi yoksa yüz animasyonu videosu sonrası gelen tepki mi ekibi bu yola itti? Şu bir gerçek 7 seneye yakındır belki daha fazla geliştirilen bir oyuna bu animasyon olmamış. Ki onlarca eksik varki oyun defalarca ertelendi. Teknik olarak hatalar bolca olacak gibi görünüyor. Oyun tekrar belirsiz bir tarihe ertelenecek gibime gelmedi değil. Gold oldu ama....

    Ancak; bunları geçip reklam gözüyle bakarsak harika reklam yaptı oyun. Erteleme reklamı tuttu. Bakıyorum bekleyen çok.

    Neyseki 0 bekleme içindeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 30 Ekim 2020; 20:40:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesi kendi ve Michal gibi sanmasından ötürü ilk söylediğini söylemiş olabilir :) Witcher serisinin ilk oyunlarında çalışırken kendilerinine masa altlarında uyuduklarının anılarını kendileri anlatmışlardı. Aslında içtenlikle söylediğini düşünüyorum. Ama tabii diğer çalışanlar tam olarak bunu anlayamaz, çünkü şirket onların değil :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.