Şimdi Ara

Instagram, canlı yayın özelliğine birkaç güncelleme getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Instagram, canlı video deneyimini daha iyi hale getirmek için birkaç güncelleme yapılacağını duyurdu. Bu güncellemelerden ilki ve en önemlisi canlı yayın süresinin uzatılması. Daha öncesinde 1 saat ile sınırlı olan maksimum canlı yayın süresi artık dört saate yükseltilmiş durumda.



    Ayrıca Bkz.Tinder'da 'Yüz Yüze' video görüşmesi yapmak artık mümkün



    Canlı yayınlar 30 gün boyunca arşivlenebilecek



    Instagram'a göre canlı yayın süresinin uzatılmasının arkasındaki neden; yoga eğitmenleri, müzisyenler, sanatçılar, aşçılar ve benzerleri gibi içerik oluşturucuların her saat kesintiye uğramadan izleyicileriyle daha uzun sürelerde yayın yapmalarına yardımcı olmak.



    Instagram, dört saate uzatılmış canlı yayın deneyiminin yalnızca fikri mülkiyet veya politika ihlali olmayan "iyi durumdaki" hesaplar tarafından kullanılabileceğini söylüyor.



    Kullanıcılar ayrıca kendi canlı yayınlarını, yayınladıktan sonra 30 güne kadar Hikayeler ve Gönderiler gibi özel arşivlerinde görüntüleyebilecek.



    Canlı yayınını bitiren kullanıcılar karşılarında: "Artık canlı videolarınız arşivinizde tutulacak. Onları yalnızca siz görebilirsiniz. Canlı videolarınız sona erdikten sonra 30 gün boyunca arşivinizde kalacak. Canlı videolarınızı cihazınıza indirebilir veya buradan IGTV'ye yükleyebilirsiniz." ifadelerinin yer aldığı bir bilgi kartı görecekler.





    Son olarak şirket, hem takip ettikleri içerik oluşturuculardan hem de izledikleri içerik oluşturuculardan ilgilerini çekebilecek daha fazla içerik sağlama fikriyle IGTV'de ve canlı yayının sonunda "Şimdi Canlı" bölümünü güncelleyeceğini söylüyor.



    Kaynak:https://www.engadget.com/instagram-live-streams-longer-archive-150035541.html







  • Çok gerekli bir güncelleme :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.