Şimdi Ara

Blizzard Efsanesi Chris Metzen Masa Oyunu Şirketi Açtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Blizzard Entertainment'ın eski başkan yardımcıları Chris Metzen ve Mike Gilmartin masa oyun şirketi açtı. Daha doğrusu, oyun kulübünü masa oyunu şirketine çevirdiler.

    Chris Metzen Blizzard Entertainment'ta hikaye ve oyun serisi geliştirme başkan yardımcısıydı ve Warcraft, Diablo ve StarCraft'ın yaratıcılarından biri. 23 yılın ardından 2016'da şirketten ayrılmıştı. Mike Gilmartin ise Blizzard Entertainment'ta kalite kontrolden sorumlu başkan yardımcısıydı ve bu yılın başlarında emekli oldu.

    Warchief Gaming 2018'de Orange County Kaliforniya'da kurulmuş ve üyelere özel bir masa oyunu kulübüydü. Artık kendileri de Warchief Gaming adı altında yeni masa oyunları üretecekler. İlk projelerinin detayları henüz açıklanmadı. Önümüzdeki aylarda daha fazla şey duymaya başlayacağız.
     
    "Büyürken arkadaşlarla Dungeons & Dragons ve Warhammer oynarken masa oyunları benim yaratıcı olmayı öğrendiğim yer oldu." diyen Chris Metzen yeni bir şeyler yaratmak istediğini fakat bunu akıllıca ve yavaşça yapmak istediğini belirtti.
     
    Resmi web sitesini warchiefgaming.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.