Şimdi Ara

Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saatin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ABD Federal İletişim Komisyonu'nun (FCC) veritabanında, Çinli Xiaomi'nin piyasaya sürülmeye hazırlandığı Mi Watch Lite hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Akıllı saat bazı pazarlarda Redmi markası altında satışa sunulabilir.



    Ayrıca Bkz.Starlink uydu internetin herkese açık beta testleri başlıyor: Aylık abonelik 99 dolar



    Yakın bir tarihte tanıtılması bekleniyor



    Xiaomi Mi Watch Lite'ın 1.41 inçlik dokunmatik bir ekran ile donatılacağı belirtiliyor. Akıllı saatin mevcut aydınlatma koşullarına bağlı olarak ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlama işlevinden de bahsedildiğini belirtelim. Bluetooth 5.1 kablosuz iletişim sayesinde akıllı saat, Android ve iOS işletim sistemlerini çalıştıran akıllı telefonlarla iletişim kurabilecek. Ayrıca cihaz bir GPS alıcısı da içerecek.





    Xiaomi Mi Watch Lite, kalp atış hızındaki (HR) değişiklikleri günün her saatinde kaydedebilecek. Ayrıca cihazın 50 metre derinliğe kadar su geçirmezlik özelliğine sahip olacağını da belirtelim. 230 mAh kapasiteli bir pil ile geleceği belirtlien akıllı saatin, çeşitli spor modları da sunacak. Son olarak cihazın FCC sertifikası almasının, Xiaomi Mi Watch Lite'ın çok yakında ticari pazarlarda görücüye çıkacağı anlamı taşıdığını söylemek mümkün.



    Kaynak:https://www.mysmartprice.com/gear/xiaomi-mi-watch-lite-features-render-revealed-fcc-listing-expected-launch-soon/







  • Haylou fiyatında daha iyi özellikte olursa alırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.