Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Mod Çizim Programı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Cevap: Mod Çizim Programı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL.P

Sisteme Gözat

23 Aralık 2007; 19:26:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

Arkadaşlar Cani Beykozlu arkadaşımızın bulduğu mod çizim programı mod işine başlayan arkadaşlarımız için gözlerinde canlandıra bileceği bir proje olacak bu proje ile mod'a başladığında elinde bir örnek olacak arkadaşımıza ve yardımı bulunan herkeze teşekkür ediyorum.

Programı İndirmek İçin Aşşağıda Linki Tıklayın

http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=2304

Thanx

nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Aralık 2007; 17:00:37 

saol

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

Necessa®i
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 1 günü kaldı.

14 Ocak 2008; 17:47:43 

çok işime yarıcak bu teşekkürler
Cakal53

Sisteme Gözat

17 Ocak 2008; 18:31:54 

Arkadaslar sketch up programına nasıl resim atıyoruz yani kasayı cizdim diyelim fakat pcdeki bir resmi atmak istiyorum nasıl yapıcam size zahmet sölerseniz....

Tesekkurler

>>>P4 2,8Ghz@3,09<-->AsusP5S800-VM<-->Sapphire HD2600 Pro 512MB<-->Kingston 1GB DDR<-->Crea 17"x2<-->SB Audigy Value 7.1<-->Gigaworks G500<<<<<

>>>Vestel Home Theater system<-->SONY MHC 771<<<<<<
Cakal53

Sisteme Gözat

17 Ocak 2008; 18:55:02 

Birde arkadaslar indirdigimiz modelleri buyutme sansınımız yokmu daha dogrusu ben kasayı insanın 10 katı buyuklugunde yaptım cpu ekleyince cpu vida gibi gözüktü

>>>P4 2,8Ghz@3,09<-->AsusP5S800-VM<-->Sapphire HD2600 Pro 512MB<-->Kingston 1GB DDR<-->Crea 17"x2<-->SB Audigy Value 7.1<-->Gigaworks G500<<<<<

Cakal53

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 21:05:14 

Arkadaslar 2 gündür bekliyorum hala cevap yok hıc mı bılen yok

(@yberk)

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Ocak 2008; 11:43:48 

abi programı indirdim çok güzel teşekür ediyorum

W580i Yarı Modifiye
The club of Walkman phones

Hayttan Mutlaka Gülecek Birşeyler Çıkar. Yeterki Çıkarmasını Bil.
(@yberk)

29 Ocak 2008; 13:22:19 

ewt bişiler yaptım ama kasanın iç kısmını yapmayı unuttum

NOT:ilgili arkadaşlar için söylüyorum fenerbahçeli deilim...

Ekteki dosya (1)

W580i Yarı Modifiye
The club of Walkman phones

Hayttan Mutlaka Gülecek Birşeyler Çıkar. Yeterki Çıkarmasını Bil.
selcukutahya

31 Ocak 2008; 2:43:04 

Valla arkadaşlar programı dün indirim çok da hoşuma gitti açıkcası daha önce den bu tarz bi program kullanmıştım biraz daha profosyonel bişeydi cinema 4d. Ama bu daha basit ve dahaiyi bi programmış...

E bende başladım benim kasayı çizmeye. Asus TA 250. Henüz mod yapmadım kasaya ama inşallah ufak tefek bişiylerle başlayacam. Tabi önce programda bişeyler deneyeyim dedim....

Ekteki dosya (2)

Asus M2A-MVP 480X Crossfire
AMD 4800+ X2 Core Duo
OCZ Platinum 2x 1 GB 800 mhz
Samsung 200 GB SataII
Asus TA-250 Chasis
bmurat07

Sisteme Gözat

31 Ocak 2008; 9:20:03 

güzel bi programram

Led NEon satılır--Plexi satılır--carbonfiber satılır--Uv kablo kaplama satılır--Yan kapak Kesilir

REFERANSLAR
VISION--Penryn----Runoo-ermanunal01---Siyahimsi---575m---we_dream--aziz.alptekin---thack_can -----Necoinside---lonely_man--topalsolucanxD

oga

1 Şubat 2008; 13:57:33 

kadeş tşk program çok güzel
bi çalışyaptım ama buna resim nasıl koyuyoz

kaananabak

14 Şubat 2008; 18:35:37 

Arkadaşlar sketch da Ölçek sorunu yaşayanlar varmış.. alltaki resimdeki gibi "scale" i seçmek ve kösesinden tutarak gerekli değeri girebiliriz.

Kolayca kablo yapılı göstermek istiyorum.. Sadece kasa çizenler olmuş o nedenle içinide doldurmak isterseniz...

Böyle temsili bir kasa ve anakartımızı sata ile bağlıcaz mesala..Soltaraftaki "Freehand" yada "Line" yada "Arc" çizim eleanlarından herhangibiri ile oraya kablo olabilecek bir çizgi çizelim.

Efendim sonra o çizgimizi alıp kasamızdan çıkartalım müsait bir yere taşıyalım çünki ona kalınlık vericez..
Çizgimizim ortasına dik olacak bir şekilde bir yuvarlak çiziyoruz.. kolay çizmek için başka bir yerde çizip c/p yapabilrsiniz..
Sonra aletlerimizden "Follow me" butonuna tıklıyoruz ve seçtiğimiz daireyi çizgi üerinde ilerletiyorz..Kablo yavaş yavaş oluşuyor.

Zevkimize göre renk veriyoruz..Uçlarınada bağlantı noktalarını ekleyip kablo ve uçları beraberce seçip Sağ tıklıyoruz üzerlerine ve "Make Group" diyoruz ki taşıması kolay olsun.. Getirip yerleştiyoruz ve HDD ler çalışmaya hazır :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaananabak -- 14 Şubat 2008; 18:36:03 >

更木 剣八 Zaraki Kenpachi ""Less is More""
swordmaster

13 Mart 2008; 12:24:13 

ya arkadaşlar bu programda render yapılabiliyormu? Bir türlü bulamadım sanırım ben yanlış yerlere bakıyorum.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
kaananabak

13 Mart 2008; 13:00:15 

program kendisi render sunmuyor. Fakat buna uyumlu çalışan plug-in ler var onunla render yapabiliyorsun..

Ayrıca Sketch-up pro da dosyaları export edip 3Dmax gibi programlarda açabiliyor ve Render atabiliyorsun.

Örnek..

更木 剣八 Zaraki Kenpachi ""Less is More""
swordmaster