Sıradan gönderiyim. Bu ilk çizdiğim kasa. DAha önce resim olarak tasarımını yapmıştım. Programla 3d olarak çizdim.Kasa 2 tane standart kasa genişliğinde. Önünde 20cm lik fan war. arkada 4 tane 9.2 cm lik fan war. 2 bölümden oluşuyo kasa. Sağ taraf kasa sol taraf hdd ve sıvı soğutma için...
resimler de bunlar...
2. kasam bu 3. kasam bu
son kasayla yaklaşık 5 saat gibi bi süre uğraştım. Evet yorumlar ??
Arkadaşlar aslında googlenin bu programı google eart'ın bir parçası ve sadece ev ve bina çizmek için, ama bizim yaratıcı gücümüz onu kasa modu çizimleri için olağan hale getirmiş...
Arkadaşlar aslında googlenin bu programı google eart'ın bir parçası ve sadece ev ve bina çizmek için, ama bizim yaratıcı gücümüz onu kasa modu çizimleri için olağan hale getirmiş...
bunlar da ev ve binanın bi parçası ;) hemde olmazsa olmazlarından. Tuvalet olmasın umumi tuvalete giderim ama evime pc lazım :D
sketchup toolbarda get models diye bir tuş var ordan arma yaptırıyorsun. ben fanları öyle bulmuştum.
ewt fanlar anakart soğutucu ekrankartı psu cdrom hdd lerin hepsini getmodels ten aldım. Ama onların yerlerini fln yapmak çok uğraştırıyo... Ramleride oran aldım...