Şimdi Ara

Apex Legends gelecek ay Steam mağazasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • EA ve Respawn Entertainment tarafından geçtiğimiz yıl indirmeye sunulan Apex Legends 70 milyonu geçen oyuncu sayısıyla en önemli hayatta kalma oyunlarından birisi durumunda. Firma ilgiyi arttırmak adına yıl bitmeden daha fazla platformda yer almayı planlıyor.



    Apex Legends ve Steam iş birliği



    Electronic Arts geçtiğimiz aylarda çapraz platform desteğini duyurmuştu. Hali hazırda Xbox One X, PS4 ve Windows 10 için oynanabilir durumda olan Apex Legends yıl sonuna kadar Steam ve Nintendo Switch platformlarına da gelecekti. İlk adım atıldı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    4 Kasım itibariyle Apex Legends oyunu Steam platformunda yerini alıyor. Aynı gün itibariyle de Sezon 7 hayata geçecek. Oyun yine EA hesabını zorunlu kılıyor ancak Origin ve Steam arasında oyun kayıtları transfer edilebiliyor. Steam iş birliği için oyunda bazı hediyelerin de verileceği ifade ediliyor.



    Nintendo Switch sahiplerinin ise gelecek yıla kadar beklemesi gerekiyor. Normalde yıl sonuna kadar süre verilmişti ancak ekip her şeyin mükemmel olmasını istediği için çalışmalarını devam ettiriyor.








  • origini yüklemek zorundaysam steama ne gerek var :D

  • Direkt steam üzerinden oynayamayacaksak hiçbir anlamı yok,ben origini silmek istiyordum bilgisayarımdan

  • Gelse ne olur gelmese ne olur, oynamak isteyen zaten oynuyor.

    Mobil hakkında bilgi versinler artık. Switch'e bile geliyorsa mobile hayli hayli getirilmesi lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam üzerinden oyunu açıyorsun ordan origin bağlanıyor 2 program birden çalışıyor. Gereksiz yere RAM ve cpu götürüyor.

  • ilk duyruldugunda origin olmayacak demislerdi. buyuk ihtimalle oyun icinden origin hesabı ile giriş yapmamız gerekir. microsoft un oyunlarıdaki gibi (xbox üyeligi)

  • ne yazıkki source engine sıkıntılı bir oyun motoru ve oyun mekaniklerini ayrı bi oyun motoruna geçirmek zorunda kalabilirler ama tencent ile birlikte çalışma yaptıkları söyleniyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.