Şimdi Ara

Immortals Fenyx Rising Hikaye Fragmanı ve Oynanış Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft, açık dünya aksiyon macera oyunu Immortals: Fenyx Rising için hikaye fragmanı ve oynanış videosu paylaştı. Ayrıca Game Informer, GameSpot, IGN ve PlayStation Access de yeni oynanış görüntüleri paylaştı.
     
    Oyunun demo sürümü, Google'ın video oyun streaming servisi Stadia'ya özel olarak yayınlandı.

    Immortals Fenyx Rising, 3 Aralık 2020'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Uplay & Epic Games Store) ve Stadia için çıkacak.

    Hikaye Fragmanı:
     
     
    Oynanış Videoları:
     
     
     
     
     
     








  • Oyunu yayınlamışlar la
  • Ölü yatırım

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • En azından yayınlanan videolara baktığımda Valhalla dan beklediğimiz sinematik sunum ve loot bolluğu Fenyx de var gibi duruyor. 100+ saat oynanış da sunarsa senenin enfeslerinden biri olur. Üstelik görünen o ki 4.duvarı kırma vs ile de mizah da bolca kullanılacak oyunda.

  • Türkiyede bu oyunu merakla bekleyen 3 5 kişiden biri olabilirim benim için cartoon tarzı grafik dedin mi biraz sular seller duruyor oyun kesinlikle başyapıt olmayacak hatta 75 78 arası puan dahi alabilir ama videolara baktığımda şu dünyanın içine girip biraz gezmek istediğimi büyük bir dağdan aşağıya süzülmek istediğimi anlıyorum merakla bekliyorum kesinlikle oynayacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revrains

    Türkiyede bu oyunu merakla bekleyen 3 5 kişiden biri olabilirim benim için cartoon tarzı grafik dedin mi biraz sular seller duruyor oyun kesinlikle başyapıt olmayacak hatta 75 78 arası puan dahi alabilir ama videolara baktığımda şu dünyanın içine girip biraz gezmek istediğimi büyük bir dağdan aşağıya süzülmek istediğimi anlıyorum merakla bekliyorum kesinlikle oynayacağım

    Hocam sana o zaman

    Oceanhorn serisini öneririm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.