Şimdi Ara

Özçekim ışığınız Huawei’den geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde özellikle yayıncılar için ortam aydınlığını arttıracak LED halkalar popüler olmaya başladı. Huawei de Mate 40 Pro amiral gemisi için görünümünüzü daha da parlak hale getirecek aydınlatmalı bir kılıf duyurdu.



    Huawei Ring Light Case



    Huawei Ring Light Case adındaki aksesuar bir kılıfa entegre edilmiş LED aydınlatma halkasından oluşuyor. Yani kılıf nedeniyle Huawei Mate 40 Pro özellinde kullanılabiliyor. Halka yuvasında iken arka kameraya, açık iken de ön kameraya aydınlatma yapabiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    Halka içerisinde 54 adet yüksek kaliteli LED birimi yer alıyor. Düşük-orta-yüksek şeklinde 3 farklı parlaklık seviyesine sahip olan halka kılıfın arkasında yer alan tuşu üzerinden kontrol ediliyor.



    Tuş aşağı veya yukarı hareket ile uzun veya kısa basışlara duyarlı. Halkanın dikkat çekici tarafı ise uygulamayı açtığınızda kablosuz olarak enerji çekebilmesi. Halka için 69 Avro fiyat isteniyor.



    Kaynak:https://www.gsmarena.com/huawei_brings_mpen_2_stylus_mate_40_pro_ring_light_case_fast_car_chargers_and_power_bank-news-45928.php







  • daha saçma ne yapılabilirdi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasanın böyle kılıflara daha çok ihtiyacı var. Sürekli düz kılıflar görüyoruz. Ben bayağı beğendim. Sadece fiyatı biraz yüksek sanki.

  • Yahu Amd etkinliği olduğu gün bile haber yapılmamıştı Huawein Playstore bile olmayan cihazı sabahtan beri 50 tane habere konuk oldu. Nasıl bir iş bu anlamadım gitti. Sabahta 3 nesil sonraki Mate telefon hakkında spekülasyon haber yapın rahatlayalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonanımdanBihaber

    Yahu Amd etkinliği olduğu gün bile haber yapılmamıştı Huawein Playstore bile olmayan cihazı sabahtan beri 50 tane habere konuk oldu. Nasıl bir iş bu anlamadım gitti. Sabahta 3 nesil sonraki Mate telefon hakkında spekülasyon haber yapın rahatlayalım.
    Reklamlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsa ne olacak google var mı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha saçma ne olabilirdi diyorsanız Apple'ın mıknatıslı cüzdanına bakabilirsiniz bu boş şey uğruna daha küçük batarya koydular ;)

  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt

    Para para para


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt
    Piyasada Apple ve Google ürünleri içermeyen hiç birşeyin tanıtımı yapılmayacakmı. Niye sorun oluyor bu. Apple da bir telefonu dört farklı modelde çıkarınca günlerce haber oluyor, sanki yep yeni bir icat gibi. O zaman da eleştiriyor musunuz böyle?

  • Aynen aynen mıknatıslı telefon muazzam 5W kablosuz şarj müthiş

  • emregnu kullanıcısına yanıt
    Son paylaşılan habere bakın bu seferde huawein kalemi haber olmuş. Tabiki huawei gibi büyük bir markanın amiral gemisinin haberi yapılır ama sorun sabahtan beri en ufak aksesuar için bile haberler yapılması. Eğer çok haber yapılan bi yer olsa bi şey demezdim ancak ne AMD nin ryzen etkinliğinin olduğu hafta haber yapılmıştı ne aynı gün etkinlikten bahsedilmişti. Bu haberlerden çok daha önemli olmalarına rağmen etkinlikten sonra kısa bi haberle bitirmişlerdi işi oda zorunluluktandı sanırım. Apple fanı değilim ama adamlar dünyanın en büyük şirketlerinden biriler ve büyük kitleler onların saat kayışı için bile mağazada sıra bekliyor burada haber yapılmalarını çok absürt bulmuyorum.

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    bi dahakine yorum yerine yanıt yaz :D yavaş yavaş tartışmayı öğreniceksin abisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt

    Ben AMD için de çok detaylı haberler yapılmasını isterdim. Bence de çok önemli firmalardan biri, yeterli özenin gösterilmemesine üzülmüştüm. Her firma ve ürünleri ile ilgili çok detaylı yayınlar bekliyoruz ama her zaman beklediğimiz olmuyor. Editörlerin elinden gelen bu demek ki ya da tercih ettikleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregnu -- 23 Ekim 2020; 0:12:11 >
  • 7/24 kendini 72 farklı pozda selfie çeken ve günlük sabah akşam aynı tipte fotoğrafları çekip sosyal medyaya atan kızlarımız için güzel bir icat. Ha tabi arada canlı yayında da güzel iş görür. +1 Olmuş

  • iphone daha gelişmişini yapar yenilik diye satar ilerde. belki iphone 15 de goruruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selfie çekmek için telefonun arkasından bunu çekecek 15 kişi için aparat yapmışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.