Şimdi Ara

Intel Xe Max grafikli Acer Swift 3x geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Intel henüz harici ekran kartı hakkında herhangi bir duyuru yapmadı ancak yavaş yavaş ilk dizüstü modellerinde kendisine yer bulmaya başladı. Intel Iris Xe Max olarak gördüğümüz harici grafik birimi Asus markasından sonra şimdi de Acer markasında karşımıza çıkıyor.



    Acer Swift 3x özellikleri ve fiyatı



    Xe grafik birimi ilk kez Tiger Lake tabanlı Intel işlemcilerde dahili olarak kendisine yer bulmuştu. Teknik detayları tam olarak bilinmese de Intel Iris Xe grafik birimi Full HD oyunları rahat bir şekilde oynatabiliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    Intel Iris Xe Max olarak adlandırılan bağımsız grafik birimi de muhtemelen bir tık üzerinde yer alacak zira bazı oyunlarda en düşük konfigürasyon olarak Radeon RX 580 ve Intel Iris Xe Max birlikte belirtiliyor.



    Intel Iris Xe Max harici ekran kartı daha önce Asus Vivobook Flip 14 modelinde görünmüştü. Şimdi ise Acer Swift 3x dizüstü modeli bu grafik kartı ile sunulacak. Firma video düzenleme ve taşınabilir oyunlar için en iyi performansı vadediyor. Ekran kartında 4GB GDDR6 bellek olduğu tahmin ediliyor.



    Acer Swift 3x modelinde Tiger Lake tabanlı on birinci nesil Intel işlemcilere yer veriliyor. 17.5 saate kadar kullanım süresi sunan bilgisayar ayrıca 30 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik kullanım süresi elde edebiliyor. Aralık ayında piyasaya çıkacak Acer Swift 3x için 900$ başlangıç fiyatı belirlenmiş.



    Kaynak:https://wccftech.com/acer-unveils-spin-series-and-swift-3x-laptop-intel-tiger-lake-iris-xe-max/







  • 900$ oha. Hemde xe gpu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.