Şimdi Ara

İlk Fire Emblem Oyunu Nintendo Switch'e Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    1990 yılında sadece Japonya'da Famicom çıkan ilk Fire Emblem oyunu Switch'e ve ilk defa Batıya geliyor.

    Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light, 4 Aralık'ta $5.99 fiyattan Switch için çıkış yapacak ve 31 Mart 2021'e kadar satışta kalacak. Nintendo eShop'ta ön siparişler başladı.

    Switch kullanıcıları bu klasik sıra tabanlı taktiksel rol yapma oyununu geliştirilmiş özelliklerle birlikte deneyim etme fırsatına sahip olacak.
     
    Avrupa'daki oyuncular Marth'a ilk olarak Super Smash Bros. serisinde bir savaşçı olarak tanıtılmışken, bu cesur prensin hikayesi aslında Japonya'nın Fire Emblem serisindeki ilk oyunu Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light ile başlıyor. Oyunun Nintendo Switch için yeni sürümü, ilk İngilizce yerelleştirmesini içeriyor ve yeni nesil oyuncular için taktik RPG klasiğini hayata geçiriyor. Bu sürüm ayrıca, taktikçilerin zorluğa kendi hızlarında yaklaşmalarına olanak tanıyan geri sarma, hızlı ileri sarma ve kaydetme durumları gibi özellikler de içerecek.

    Marth'ın tehlikeli yolculuğu boyunca oyuncular, her savaş alanı çatışmasının gidişatını değiştirebilecek benzersiz özelliklere sahip düzinelerce karakter arasından dikkatlice seçim yaparak ordularını çeşitli stratejiler uygulamak için şekillendirebilirler. Marth, Archanea Krallığı'na barışı sağlamak için yaptığı destansı seferde kutsal Falchion kılıcını ve mistik Ateş Amblemini elde edebilecek mi? 
     
    Nintendo ayrıca serinin 30. yıl dönümü şerefine Fire Emblem 30th Anniversary Edition'ı duyurdu. Seçili perakendecilerde $49.99 fiyattan satışa sunulacak ve Fire Emblem: Shadow Dragon & the Blade of Light dijital indirme kodu, koruyucu kılıf ile replika NES Game Pak, sanat kitabı, replika oyun kutusu, kullanım kitapçığı, harita, mini Nintendo Power retro koleksiyon ve koleksiyoncu kutusu içerecek. 
     
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • hayret nasıl 60 dolar değil

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.