Şimdi Ara

Huawei Band 4 yeni özellikler kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei kısa süre önce Watch GT2 Pro akıllı saati için bir yazılım güncellemesi yayınlamıştı. Çinli teknoloji şirketi şimdi de Band 4 isimli akıllı bilekliğinin yazılımını yükseltti.



    Ayrıca Bkz.Apple Watch SE'de aşırı ısınma sorunu: Bileği yakıyor, ekranda leke oluşuyor



    Söz konusu güncelleme 1.0.2.112 yapı numarası ile geliyor. Sadece 5.58 MB büyüklüğünde. Yeni sürüm cihaza birkaç yeni özellik ekliyor. Akıllı bileklik artık kullanıcıya mevcut hava durumu ve 6 günlük hava tahminini hakkında bilgi sağlayabilecek.





    Yeni saat yüzleri geliyor



    Yazılım güncellemesi beraberinde yeni saat yüzleri de getiriyor. Buna ek olarak ufak tefek düzeltmeler ve yazılım optimizasyonları içerdiğini de belirtelim. Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığı için cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir.



    Kaynak:https://www.huaweicentral.com/update-weather-forecast-feature-huawei-band-4-software-updates-october-20-2020/







  • Bana saat yüzleri gelmedi ama hava durumu geldi. Enteresan.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Demek ki sen Huawei Band 4 kullancısısın. Yani sende bu saatten var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 22 Ekim 2020; 15:48:34 >
  • xiaomi akıllı bileklik konusunda kral adamların bilekliginde yok yok her daim dahada geliştiriyorlar bunlarda daha yeni hava durumu vs getiriyor enteresan...

  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Miband 4 ilk çıktığında bir hevesle aldım, sonra pişman olup sattım. Adamlar Türkiye'de o kadar satılan bilekliğe 6 ayda Türkçe arayüz getiremediler. Yok yok dediğiniz bileklikliğin temel bir iki fonksiyon dışında hiçbir numarasını görmedim. Üstelik havadurumu falan da yoktu yanlış bilgi vermeyin. Huawei'in aynı dönemde çıkan bilekliğinde SpO2 özelliği varken Miband4'te yoktu. Bir daha Xiaomi bileklik almam.

  • Bu akıllı bilekliği alan pişman olmaz gerçekten harika cihaz şarjı istisnasız 1 hafta gidiyor normal kullanımda uyku takibi nabız ölçümü spo2 ölçümü hepsi çok iyi çalışıyor eksanı dışarda en kısık ışıkta bile gözü iyi gören biri için çok rahat görülebiliyor. Telefonda Xiaomi kullanmama rağmen araştırıp bu cihazı tercih ettim Mi band den 2-3 gömlek üstün bir cihaz.

  • Beyler Huawei band 4 xiomi uygulaması mi fit ile çalışır mı. Bende xiomi tartı 2 var telefonda resmi note 8. Bu 3 u sorunsuz çalışır mı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei git gide geliştiriyor kendini bravo

  • akıllı saat konusunda en iyisi olduklarını gösteriyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.