Şimdi Ara

Bloodlines 2 Hikaye Anlatımı Tasarımcısı Cara Ellison Projeden Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geçtiğimiz aylarda kreatif direktör Ka'ai Cluney ve hikaye anlatımı tasarımından sorumlu Brian Mitsoda; Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 ve Hardsuit Labs'ten ayrılmıştı.

    Geliştirici ekipten bir ayrılık haberi daha geldi.

    Hikaye anlatımı tasarımcısı Cara Ellison, Hardsuit Labs'ten ayrılarak Armello geliştiricisi League of Geeks'e katıldı.
     
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 yayıncısı Paradox Interactive konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Cara Ellison'ın Hardsuit Labs'ten ayrılma kararı aldığını ve artık Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 üzerinde çalışmadığını doğrulayabiliriz. Cara, projeye yeni fikirler getirdi ve yaptığı katkılar önümüzdeki yıl çıkacak olan oyunda yer alacak. Bloodlines 2 için yaptığı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve gelecekteki tüm çalışmalarında ona en iyisini diliyoruz." dedi.

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. 2021'de çıkacak.








  • Patlama olasılığı yüksek iyi ki pre order yapmamışım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pre-order a elim çok defa gitti, iyi bir oyun çıkmasını çok ümidediyorum, özellikle rol yapma kısmının ama nedense güvenemiyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yılan hikayesine dönecek bu oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Pre-order yapmıştım bloodmoon olanı hatta. Bininci 2077 ertelenmesinde hem onu hem bunu refund etmiştim, doğru karar verdiğimi daha iyi anlıyorum zamanla :) Çok çok çok büyük ihtimal artık çıkmadan bir oyuna para vermem (yanlışlıkla 500TL lik oyun 70TL olursa 3 saatliğine belki)
  • Ön sipariş oyunlar çıktıktan itibaren 14 gün ve 2 saati geçmeyecek süreyle iade edilebiliyor. Drekt iade etmez saçma baktın hiç çıkmayacak iade et. 2021 dediler ben bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Kirazoğlu'na uygun olaylar yaşanıyor. Oyun çıkınca oyunun hikayesini anlatırken "işler beklendiği gibi gitmedi" cümlesini kuracağı anı bekliyorum şimdiden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.