Şimdi Ara

Poco X3 NFC, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Snapdragon 732G  yonga setini ilk kullanan telefon olan Poco X3 NFC, Xiaomi Türkiye garantisiyle N11'de satışa çıktı.Geçtiğimiz ay tanıtımı yapıan Poco X3 NFC, sahip olduğu ön siparişe özel fiyatının yanı sıra bir de sürpriz hediyesi ile kullanıcılara sunulacak.



    Ayrıca Bkz.Instagram, milyonlarca çocuğun iletişim bilgilerini ifşa ettiği gerekçesiyle soruşturma altında



    Poco X3 NFC teknik özelliklleri



    Poco X3 NFC, 120 Hz yüksek yenileme hızı ve HDR10 desteği ile 6,67 inç Full HD + (2400 x 1080 piksel) çözünürlüklü LCD ekrana sahip. Ekran ayrıca Gorilla Glass 5 koruma sunuyor.



    Poco X3 NFC, sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 618 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 732G işlemci tarafından destekleniyor. Telefon 6 GB RAM ve 64 GB / 128 GB depolama alanıyla eşleştirilir.



    Poco X3 NFC, f / 1.8 diyafram açıklığına sahip birincil 64MP kamera, 119 derece görüş alanına sahip 13 MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip. Önde ise 20 MP kamera bulunuyor



    Poco X3 NFC, yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip ve 33 W hızlı şarj destekli 5.160 mAh batarya ile donatılmış.



    Poco X3 NFC Türkiye fiyatı



    Poco X3 NFC, 6 GB RAM / 64 GB depolama: 2.999 TL



    Poco X3 NFC, 6 GB RAM / 128 GB depolama: 3.199 TL





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC
    Xiaomi POCO X3 NFC


    Kaynak:https://twitter.com/XiaomiTurkiye/status/1318135984169549824



  • Yahu bu NFC çok pahalı lüks bir özellik mi ki, telefona ''NFC'' diye takı koyup, ''Poco X3'' modeline sadece NFC ekleyip yeni model oluşturmuş?

    Ayrıca düz X3'de 6000mah batarya varken bunda 5100. WTF??

    Tek fark NFC ve bu modeli aldığında bataryadan kaybediyorsun. Başka hiçbir farkı yok.. Sırf NFC için bataryadan vazgeçilir mi, bu ne saçmalıktır?

    NFC dediğin bir çip, bir anten. Poco ya karşı garez oluştu bende..
    Ayrıca diğer top modellerinde bile kullanmayan markalar da utansın kendinden bir zahmet.
  • Amoled olmadığı için bana hitap etmiyor ancak fiyatı özelliklerine göre iyi

  • 1 tane kendine 2 tane de baştakilere almak isteyenler buyursun alsın !

  • SD 765G varken bu işlemci biraz saçma olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • galaxy m51 gg

  • serkanky kullanıcısına yanıt
    732 ile 765 arasında pratikte nasıl bir fark var acaba ?

  • Kamera paketi Poco F2 Pro modeliyle aynı,F2 Pro'da bile olmayan 120 Hz ekran yenileme özelliği var.Yeni nesil orta sınıf işlemciyi de düşününce,özelliklerine göre '' Türkiye şartlarında '' fiyatı çok iyi.Redmi Note 9 Pro modelinin satışlarını bayağı törpüleyecek bir model gelmiş.

  • fiyatı gerçekden iyi tek sorun ekran amoled olsaydı 50-100 lira pahalı olsaydı keşke

  • F2 Pro ile elimdeki çöp Note 9 Pro nun da kamera sistemi aynı ama video çekimi arasındaki çağlar derecesinde farka gir de bir bak işlemci ne kadar önemli kamera performansında. Hele ki Poco X3 ün ekranı hayatımda bir daha göremeyeceğim kadar kötü bunu da şuradan biliyorum elimdeki cihaz bugüne kadar kullandığım en kötü ekran X3 daha da kötüymüş yabancı ve yerli incelemelere göre. F2 Pro da ise Amoled ekran var hem de güzel bir ekran. Poco X3 komple plastik F2 Pro ise cam ve metal. İşlemci konusuna zaten hiç ama hiç girmiyorum birisi şahin birisi mercedes. Ufs bellek fsrkı da inanılmaz fazla birisi 2.1 öteki 3.1 standardında. Yani kısacası X3 modeli her açıdan vasatın altında F2 Pro ya göre. Neyse ki Note 9 Pro çöpünü sattım çarşamba Hollandadan F2 Pro geliyo geldiği dakka sıfırlayıp teslim edicem alan adama. Uzun lafın kosası X3 de Note 9 Pro aşırı kötü cihazlar sakın ha almayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan.sonus

    F2 Pro ile elimdeki çöp Note 9 Pro nun da kamera sistemi aynı ama video çekimi arasındaki çağlar derecesinde farka gir de bir bak işlemci ne kadar önemli kamera performansında. Hele ki Poco X3 ün ekranı hayatımda bir daha göremeyeceğim kadar kötü bunu da şuradan biliyorum elimdeki cihaz bugüne kadar kullandığım en kötü ekran X3 daha da kötüymüş yabancı ve yerli incelemelere göre. F2 Pro da ise Amoled ekran var hem de güzel bir ekran. Poco X3 komple plastik F2 Pro ise cam ve metal. İşlemci konusuna zaten hiç ama hiç girmiyorum birisi şahin birisi mercedes. Ufs bellek fsrkı da inanılmaz fazla birisi 2.1 öteki 3.1 standardında. Yani kısacası X3 modeli her açıdan vasatın altında F2 Pro ya göre. Neyse ki Note 9 Pro çöpünü sattım çarşamba Hollandadan F2 Pro geliyo geldiği dakka sıfırlayıp teslim edicem alan adama. Uzun lafın kosası X3 de Note 9 Pro aşırı kötü cihazlar sakın ha almayın.

    İyi de hocam F2 Pro 5700 TL, bu telefon 3000 TL. Karşılaştırmak biraz haksızlık değil mi?

  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Hocam harika tespit yaptınız anlaşılan alınan yüksek vergilerden yola çıkarak 2 tane de devlete esprisi yapmışsınız 😂😂 mizah anlayışınızı sevdim fakat artık yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    M51 bataryası ile ileri çıkan bir telefon.

  • berkcombil B kullanıcısına yanıt

    F2 Pro ana sensör olarak IMX 686 bu cihaz ise IMX 682 kullanıyor. Birebir aynı değil, kaldı ki aynı olsa bile işlemci farkı ile ortaya çıkacak performansı kıyaslamak bile anlamsız. Bknz S20 Ultra Snapdragon vs Exynos


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun fiyatı iyi çünkü o fiyat bandındaki alternatiflerden daha iyi ve daha ucuz. Bu telefonun rakibi realme 6 pro ve galaxy m51 oluyor. İkisi de fiyat olarak daha pahalı. İşlemcide azda olsa poco önde, ekran 120 hz. Realme 6 proda orta segmentte göremediğimiz 12 MP telefoto kamera var onun sayesinde zum yetenekleri daha gelişmiş. M51 ise amoled ekran ve batarya ile öne çıkıyor.



    Bana göre orta segment için 3500-4000 bandına çıkmanın anlamı yok. Bu fiyat bandında telefon almanın çokta mantıklı yanı yok az daha koyup amiral gemi almak en mantıklısı oluyor. Çünkü 4500'e alacağınız samsung galaxy note 10 lite işlemci, kamera, ekran vb her açıdan daha üstün bir cihaz.


    Bakalım yarın realme 7 pro duyurulacakmış. Büyük ihtimalle realme 6 prodan pahalı olur. Realme 6 prodan sonra çıkıpta realme 6 prodan kötü olan bir cihaz olacak realme 7 pro ama ekran amoled.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ekim 2020; 20:26:57 >
  • konusunda ekran kötü deniyor solukmuş yoksa bu dolar ve vergilerle gene iyi fiyattı daha inerdi ve karacumada alınırdı ama ekran kötüymüş deniyor

    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-poco-x3-nfc-ana-konu-ve-kullanici-deneyimleri--145331349-11

  • cank1981 kullanıcısına yanıt

    5g destek farkı var herhalde 765 li cihazlar hep 5g ile geliyor.

  • Mercedes S Klasse ile Mercedes A'yı karşılaştırıp,S Klasse daha iyidir demek için çok özel bir yetenek gerekmediği gibi,F2 Pro ile X3'ü kıyaslayıp da F2 Pro için de '' Daha İyi '' demek şaşırılacak birşey değil.Kendi markası ve rakip markaların ürettiği yakın fiyat aralığındaki cihazlar ile karşılaştırıp,kim daha iyidir diye düşünüyoruz.F2 Pro,muhabbete kamera paketi ve 120 Hz ekran ile dahil oldu.Onun dışında bildiğimiz orta seviye cihaz işte X3.İsterdik ki orta seviye cihazda bile olan özelliklerin aynısı hatta daha iyisi amiral gemisi olarak piyasa çıkarılan cihazda da olsun.


    Note 9 Pro'nun ya da Megapixeli en yükseğinden başka bir kamera paketi kullanmaktansa F2 Pro ile aynı aileden IMX 68X bir sensör kullanılması elbette kamera performansını %100 aynı yapmaz X3'ün.CPU ve özellikle GPU'da çok belirleyicidir.Ama Xiaomi'nin de kamera konusunda bu cihazda kabul edilebilir bir kısıtlamaya gitmemesi de F2 Pro ile karşılaştırılma yolunu açmış oluyor.Bahsettiğim budur.


    @pr3dTR @hasan.sonus

  • Fiyat performans ürünü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Dışarıda 230 euro'dan başlıyor zaten espri yapıp tik kasacağım diye iyice boş yapmışsınız :D

  • Ekran küçük olsaymış biraz P9'dan geçerdim belki, Yok arkadaş küçük ekranlı telefon çıkarmak yasak sanırım 

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.