Şimdi Ara

TAG Hauer'in yeni Aquaracer modelleri satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İsviçre’de bulunan ve horoloji dünyasının Silikon Vadisi’ni oluşturan La Chaux-de Fonds’un saat ustaları tarafından üretilen TAG Hauer’in Aquaracer serisinin yeni modelleri 3 farklı renk yelpazesiyle alıcı karşısına çıkacak.



    Dünyaca ünlü saat firması TAG Hauer’in ürettiği 43 mm’lik çelik kasaya sahip Aquaracer serisine ait yen imodeller 3 farklı renk seçeneğiyle yeni ‘’diver’’ yani dalış saatleri koleksiyonunu oluşturuyor.



    3 farklı renk





    Yeni modellerde haki renk ile askeri bir görünüm yakalanmakla birlikte mavi olan model deniz tutkunlarına hitap ediyor. Kırmızı renk ile satışa sunulan diğer bir modelde daha modern bir çizgi yakalanmış.



    Haki renk olan modelde quartz mekanizma tercih edilmekle birlikte diğer iki modelde 38 saatlik güç rezervine sahip otomatik 5 kalibre tercih edilmiş. Ayrıca saat 3 hizasında bulunan pencereden tarih takibi yapılabilirken döner bezelden de su altında kalınan süre takip edilebiliyor. Saatin arka kapağında yer alan ve TAG Hauer’in sembolü haline gelmiş eski dalgıç damgasının da oldukça şık durduğunu belirtelim.



    Ayrıca Bkz.Breuget Tradition Quantième Rétrograde modelini duyurdu



    Otomatik kalibre içeren modellerin balansının saatte 28,800 salınım yaptığı da açıklanan bilgiler arasında. 300 metre su geçirmezliğine sahip yeni modeller 1,550 Euro ( quartz ) ile 2,250 Euro ( otomatik ) fiyatlarla alıcı karşısına çıkacak.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    TAG Hauer'in yeni Aquaracer modelleri satışa sunuldu
    TAG Hauer'in yeni Aquaracer modelleri satışa sunuldu
    TAG Hauer'in yeni Aquaracer modelleri satışa sunuldu




    Kaynak:https://www.tagheuer.com/is/en/collection-aquaracer/collection-aquaracer.html







  • birde alabilsek keşke :((

  • Biri de keşke alabilsek demiş. Saatin fiyatı 2.250 Euro, 21.000 lira!! Kolunuza 21.000 liralık sırf su geçirmiyor diye aleade bir saat takıp hayatınıza ne gibi bir anlam katacaksınız çok merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Ekim 2020; 20:53:26 >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    15bini telefona verince hayata ne anlam katılıyorsa o :D

  • iyide 100 tl saatte su geçirmiyor yani bu gün nerdeyse tüm ucuz saatlerde bu özellik var donanım haber olmuş saathaber hahahahah

  • Tag dalgıç saatlerinde kendi çizgisini yaratabilmiş ve koruyan bir marka, Rolex ve Omega'dan sonra gerek kalitesi gerekse tasarımıyla sahip olunabilecek tek marka. Diğerleri taklit üzerinden gidiyor fakat Tag kendi tarzını yaratabilmiş modelleriyle diğer markalardan ayrışıyor. Mavi ve bordo bezelli saatleri koleksiyonuma katmak isterdim.

  • Madem saatten anlamıyorsunuz gölge etmeyin bari.
    Herkes çok biliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.