Şimdi Ara

Apple cihazları Intercom özelliğine geçiş yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Evde yemek hazır olduğunda annemizin eve veya bahçeye doğru seslenerek aile bireylerini sofraya çağırdığına sürekli şahit oluyoruz. Günümüde her aile bireyinin bir mobil cihazı olması nedeniyle artık geleneksel çağrı yöntemleri de değişiyor.



    Intercom nedir?



    Apple’ın HomePod akıllı hoparlörleri ve iOS cihazları arasında kullanmaya hazırlandığı Intercom adındaki yeni teknoloji girişte bahsettiğimiz geleneksel çağrı yöntemlerine modern bir alternatif olmayı amaçlıyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda



    Intercom aile üyelerinin HomePod hoparlörleri arasında sesli mesaj göndermelerine olanak tanıyor. Eğer aile üyesi dışarıda ise bu kez iOS cihazları, Apple Watch ve Apple CarPlay üzerinden mesaj gönderebiliyor.



    Apple yeni teknoloji ile aile üyelerinin anlık olarak birbirlerine sesli mesaj gönderebileceğini belirtiyor. Hatta HomePod üzerinden gönderilen sesli mesaj diğer Apple cihazları üzerinden bildirim yoluyla görülebiliyor. Aile bireyi bu bildirimi cevaplayarak yolda olduğunu söyleyebiliyor.





    Mac cihazlarının dışarıda tutulduğu Intercom özelliği Home uygulamasından ayarlanabiliyor. Kullanıcılar kimin Intercom ağına dahil olabileceğine veya ne zaman bildirimlerin gönderileceğine karar verebiliyor. Hey Siri, Intercom şeklinde HomePod hoparlörünü başlattıktan sonra sesli mesajı okuyabilir ve bunun kimlere gönderileceğini de seçebilirsiniz. Intercom özelliği HomePod mini hoparlörünün satışa çıkması ile birlikte güncelleme olarak tüm cihazlara gönderilecek.



     



    Kaynak:https://www.macrumors.com/2020/10/14/intercom-feature-homepod-ios-apple-watch-carplay/







  • Bende telefondan telefona falan sandım böyle bağlayıp da konuşmak gibi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir dizi filmde vardı bundan, her ailenin evinde bunun gibi bir cihaz var seslenip her birine ortak sohbet açıyordunuz, hal hatır soruyor hafta sonu veya akşama yemeğe çağırıyordunuz. Filmin ismini hatırlarsam yazacağım.

  • Tüm cihazlara gelmesi hoş olmuş .. 6s iOS 14 alıyor da noluyor widget yeni geldi höbö höbö diyen androidciler şimdi anlıyodur heralde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.