Şimdi Ara

Blizzard, StarCraft 2 için Yeni İçerik Geliştirmeyi Sonlandırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    İlk olarak 2010 yılında StarCraft 2: Wings of Liberty ile çıkışını gerçekleştiren gerçek zamanlı bilim kurgu strateji oyununun geliştirilmesi büyük oranda yavaşlatılıyor.
     
    Blizzard Entertainment'ın duyurusuna göre bundan sonra StarCraft 2'ye yeni içerik geliştirilmeyecek ve sadece sezonlar ve denge güncellemeleri yayınlanacak. StarCraft evreni için sırada ne olduğuna odaklanılacak.
     
    Blizzard Entertainment baş yapımcısı ve başkan yardımcısı Rob Bridenbecker: "Brood War gibi önceki uzun süre var olan oyunlarımızla aynı şekilde StarCraft 2'yi de ana ve rekabetçi topluluklarımızın en çok önemsediği şeylere odaklanarak desteklemeye devam edeceğiz. Bunun anlamı, Commander ve War Chest gibi satın alınabilir ek içerikler yapmayacağız fakat sezonlar ve gerekli denge düzeltmelerini yayınlamaya devam edeceğiz."
     
    "Bazı oyuncularımızın uzaklaştığımız bu içerikleri bizden istediğini biliyoruz fakat iyi haber şu ki bu değişiklik sayesinde sadece StarCraft II için değil, bir bütün olarak StarCraft evreniyle ilgili sıradaki adımı düşünebileceğiz."




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.