Şimdi Ara

HomePod mini ve HomePod arasında stereo eşleştirme yapılamayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple, Salı günü düzenlediği etkinlikte HomePod mini isimli yeni akıllı hoparlörünü duyurmuştu. Şirket lansman sırasında iki HomePod mini'nin birbirleriye eşleştirilerek stereo ses üretebileceklerini açıkladı. Peki HomePod mini'yi HomePod ile eşleştirmek mümkün olacak mı?



    Ayrıca Bkz.Apple'ın iPhone kutularından kulaklığı çıkarma kararı Fransa'da işlemeyecek



    Bu sorunun cevabı ne yazık ki Hayır. Yani HomePod mini ve HomePod arasında stereo eşleştirme yapılamıyor. Sadece iki HomePod veya iki HomePod mini'yi birbirleriyle eşleştirme olanağı var. Yani iki farklı ürünü eşleştirip stereo ses elde etmek gibi bir durum söz konusu değil.





    İki hoparlör birlikte kullanılabilecek



    Ancak bu iki cihazın birlikte kullanılabileceği senaryolar mevcut. Mesela evde HomePod ve HomePod mini varsa bunlar dinlenen müziği farklı odalarda çalmak için kullanılabilecek. Ayrıca Apple'ın yeni Intercom özelliği her iki cihazda da çalışıyor.



    Sesli iletişim özelliği olarak tanımlayabileceğimiz Intercom, aile üyelerinin evde birbirleriyle iletişim kurmalarına imkan veriyor. Bu özellik sayesinde bir HomePod’dan diğerine sesli mesaj göndererek bu sesin, belirlenen HomePod hoparlöründe otomatik olarak çalınmasını sağlayabiliyorsunuz.



    Kaynak:https://www.macrumors.com/2020/10/14/homepod-mini-homepod-cant-be-stereo-paired/







  • Her iki hoparlörün güç değerleri farklı zaten bu olamaz

  • Güç değeri ile alakası yok extra çip falan gerekmiştir Apple maliyet olmasın diye. Sony'nin farklı model hoparlörleri birbirine bağlanabiliyor mesela farklı watt değerlerinde hemde

  • Inovatif Apple

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farklı ses rengi ve gücü olan hoparlörlerle stereo kalitesiz olur zaten.şaşırmamak lazım.amazon,google ürünlerin 3 misli fiyatına büyük modeli satamayınca mini çıkardı apple.olan bu.ama geç kaldı.alan aldı

  • Fiyatı uygunsa neden almayalım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik olarak iki farklı güç bir amfi’ye sürülebilir netice biri Şişhane biri Tophane çalar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.