Şimdi Ara

SEGA’dan Xbox Series S bekleyenleri üzecek Yakuza: Like a Dragon grafik ayarları açıklaması geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Yeni nesil konsol savaşlarına rakibi gibi iki cihazla çıkacak Microsoft’un abisine göre daha güçsüz modeli Xbox Series S ile ilgili en çok merak edilen konu, konsolun nasıl bir performans sunacağı ile ilgili. Özellikle GPU tarafında Series X’e (12.15TFLOPS) kıyasla oldukça düşük değerler vadeden Series S’in (4 TFLOPS) sahip olduğu güçle neler yapabileceği bir hayli merak ediliyor.



    Codemasters’ın piyasaya süreceği ve Series S üzerinde çalışan Dirt 5 dışında pek bir bilgi sahibi olmadığımız konsolla ilgili SEGA’dan taze bir haber geldi. Şirketin piyasaya süreceği Yakuza halkasının yeni oyunu Yakuza: Like a Dragon’un çözünürlük değerleri açıklandı. Sonuçlar ise ne yazık ki pek iç acıcı değil.



    900p 60fps



    Xbox Series S üzerinde iki grafik ayarıyla gelecek Yakuza: Like a Dragon, kullanıcılara 1440p 30fps ve 900p 60fps çözünürlük ayarı sunacak. Maalesef 4K 60fps değerlerin sıklıkla telaffuz edildiği şu günlerde, birçoğumuz için halen daha en kabul edilebilir değer olan 1080p 60fps’yi en azından bu oyunda göremeyeceğiz.



    Ayrıca Bkz.CoD:Modern Warfare PC sürümünün disklerde kapladığı alanı küçültecek yama sonunda geliyor



    İşin endişelendirici olan asıl boyutu ise Yakuza: Like a Dragon’un gelecek nesil görsellerle gelecek bir oyun olmaması. Örneğin, dev bir açık dünya gibi detayları bu oyunda göremeyeceğiz. Sıra tabanlı bir RPG tarzı oynanış sunacak oyun, bizleri Japonya’nın daha önce görmediğimiz bölgelerindeki maceralara sürükleyecek.





    Tabi ki Series S’i tek bir oyuna göre yargılamak doğru değil. Mesela, oyunda optimizasyon sorunları olup olmadığını henüz bilemiyoruz. Ancak mevcut veriler, yakın zamanda piyasaya çıkacak Call of Duty: Black Ops Cold War veya Cyberpunk 2077 gibi oyunlar için “endişelenmeli miyiz?” sorusunu da akıllara getirmiyor değil.



    Yakuza: Like a Dragon, PC, Xbox One, Xbox Series X/S ve PS4 için 19 Kasım’da PS5 için ise 2 Mart 2021 tarihinde yayınlanacak. Xbox Series S ülkemizde 5.399 liradan satışa çıkacak.





    Kaynak:
    https://wccftech.com/yakuza-like-a-dragon-xbox-series-s-900p/







  • Üzülecek bir durum yok. Series X 'in 1440p/60 fps çalıştırdığı oyunu ondan 200€ ucuz Series S 'in kaçta çalıştırması bekleniyor ki?

  • En azından 1080p 60 fps çalıştırmalıydı

  • Offff harika bir yeni nesil bu. Aynı " yeni Türkiye " dedikleri gibi çıktı. Tepe taklak gidiyor.

  • Üzülecek başka bir şeyi olmayan düşünsün.

  • Series S ileride 720p ye düşer ve düşük Ram miktarı ile xbox oyunları yerinde sayar. PS5 exclusiveleri ciddi fark atar

  • Ölü doğdu diyebilir miyiz? yeni neslin başında böyleyse sonunda dermanı hiç kalmaz bu konsolun. Tanıtıldığında da demiştim, 4Tflps kabul edilebilir bir değer değil.

  • 900p nedir yahu.İnsan yeni nesil deyince hiç yoktan en az bi 1080p bekliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 14 Ekim 2020; 12:14:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni konsollar da gerek ps gerek xbox lar zaten 4k 60 fps bile veremeyecekler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakuza Kiwami 2'de kullanılan Dragon Engine kullanılıyor ve Yakuza Kiwami 2 teknik açıdan çok da başarılı değil. SEGA da oyunun optimizasyonunu maymunlara verince ortaya böyle bir iş çıkmış. En az 1080P 60 FPS'te bu oyunu bir yerleri ile açması lazımdı Series S'in. İşin komiği Series X'te de 4K30 FPS açıyor. İnanılmazsın SEGA. Çabuk geliştir şu Dragon Engine'i.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar Series X’de 4K çalışan oyun Series S’de 1440p çalışacak dediler. Series X’de 4K çalışan Yakuza Series S’de 1440p çalışıyor işte.

    60fps’de Series X 1080p’ye kadar düşüyorken Series S’in bir şekilde 60fps çalıştırabiliyor olması bile büyük başarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsolun 6 TFLOPS olması gerekti. 4 olması neslin sonlarında sıkıntı çıkarır. Ayrıca bu konsolun ülkemizdeki fiyatı 5000 TL üzerinde olması oldukça komik.

  • Series X de Ps5 de 4k 60 fps veremeyecekler zaten performans modları hariç. RTX 2080 ti bile veremiyor sonuçta insanlar sony ve microsoft'un yalanlarına inandı önlerinde net örnekler duruyorken.

  • Xss tamam güçsüz de ps3 grafikli oyunun 900p çalışması geliştirici beceriksizliği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence geliştirmede bir sorunu olmalı. SeriesX 4k 30fps de çalışıyor. Series Sde de 2k 30fps de çalışıyor. 12tflops gücündeki konsol 30fpsde çalıştırıyorsa 4tflops konsol ne yapsın. Ayrıca nesil sonuna doğru heriki konsolda 30fps çalıştıracağını unutmayın. Sonuçta teknoloji sürekli gelişiyor

  • Gtx 1060 gücünde konsoldan ne bekliyordunuz ki zaten? Abd'de yaşasam 200 dolar için değmez. Tr'de de zaten yine pahalı. Bence çok gereksiz bir konsol onun yerine Series X'in dijital versiyonu falan çıksaydı rakip konsol ile çok daha iyi rekabet ederdi.

  • Biz niye üzülelim ki , adamlar beceriksiz ve iş bilmez ise bundan bize ne.

    Yakuza'dan bin kat iyi grafiklere sahip Gears 5'i 120 fps çalıştıracak konsol Series S , bir oyuna bakıp konsolu gömmek için tetikte bekliyorsunuz.

  • Gereksiz bir konsol Sony bu konuda bu yanlışa düşmedi

  • Bence 4k 60fps hayal zaten 2k 60fps yapsalar yapabilseler oyunları kabul edilebilir bı sonuç olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında üretimden kaldırırlar bunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.