Şimdi Ara

MagSafe geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın 2016 yılında dizüstü bilgisayarlarından kaldırdığı MagSafe manyetik tutuculu şarj girişi geri dönüyor. Bu kez iPhone 12 serisi için kablosuz olarak hızlı bir şekilde şarj edebilmenizi sağlayacak.



    MagSafe nedir?



    MagSafe hatırlanacağı üzere MacBook bilgisayarınızın şarj yuvasının ve şarj kablosu ucunun manyetik pinler vasıtasıyla tutturulması üzerine kurulmuştu. Kabloyu yaklaştırdığınızda elinizden fırlayarak yuvaya yapışıyordu ve oldukça büyük kolaylık sağlıyordu. Örneğin eliniz kabloya takıldığında kendisini kurtararak kopma tehlikesi yaşamıyordu.



    Ayrıca Bkz.Çevrim içi müzik sektörü yavaşlamaya başladı



    Apple bu konsepti yeni aksesuar ekosistemine entegre etmiş. iPhone 12 serisinin arka kısmında manyetik bir alan ve manyetik pinler yer alıyor. MagSafe aksesuarlar da yine aynı bileşenlere sahip ve arka kısma yapışıyor.





    MagSafe aksesuar ekosistemi oldukça geniş tutulacak. İlk etapta MagSafe Charger ve MagSafe Duo Charger şarj plakaları satışa çıkacak. Uzun süredir gündeme gelen ve sonra kaybolan AirPower kablosuz şarj plakası MagSafe Duo Charger olarak kendisine yer bulmuş. MagSafe Duo Charger aynı anda hem iPhone hem de Apple Watch modellerini 15W olarak şarj edebiliyor.



    Bunların haricinde kılıflar, ekranda bir saat modu çıkaran kapaklı kılıf, cüzdan gibi pek çok aksesuar olacak. Apple haricinde Belkin gibi pek çok iş ortağı da MagSafe için aksesuar üretecek.



    MagSafe Charger kablosuz şarj adaptörü 39$ fiyat etiketine sahip. Kılıflar 49$ iken cüzdan ise 59$ seviyesinden satılacak.





    Kaynak:https://www.engadget.com/apple-magsafe-iphone-173957651.html







  • Bu gereksiz şey yerine biraz pil koysaymış keşke

  • Karak yürek iş yapma Apple, arkadaşın dediği gibi biraz daha pil koy.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç yıl önce kablosuz AirPods kulaklık dahil üç cihazı aynı anda şarj edilecek denilmişti. Yine kandırıldık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sayede cok güzel kiliflar cikacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.