Şimdi Ara

Lansmanı yaklaşan Huawei Mate 40 Pro, Geekbench testinde ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei Mate 40 serisi akıllı telefonlar, öngörülere bakılırsa ABD yaptırımları nedeniyle gelecekte yenilerini yayınlayamayacağı için Huawei'nin son gerçek amiral gemileri olma riski altında. Cihazların lansman tarihleri geçtiğimiz gün onaylanmıştı. Mate 40, 22 Ekim'de Mate 40 Pro ve Mate 40 Pro+ ile birlikte piyasaya sürülecek. Mate 40 Pro olarak kabul edilen Huawei NOH-NX9 modeli, Geekbench üzerinde görüldü ve bu da geleceğin amiral gemisinin temel özelliklerini ortaya çıkardı.



    Ayrıca Bkz.ABD'deki iPhone kullanıcılarının yarısı, akıllı telefonlarının 5G desteği olduğunu sanıyor



    Geekbench testine bakılırsa Mate 40 Pro, Kirin 9000 yonga seti üzerinde çalışacak. Raporda çipin adı belirtilmese de, kaynak kodlarda Kirin 9000 5nm yongasında kullanılan Mali-G78 grafik birimine bir bağlantı mevcut. Huawei'nin en yeni akıllı telefonu 5nm çözümü ve yerleşik bir 5G modeme sahip olacak. Test sitesi ayrıca Mate 40 Pro'nun 8GB RAM ile gönderileceğini de ortaya çıkardı. Bu temel model olabilir ve daha fazla RAM içeren varyantların olması da kuvvetle muhtemel diyebiliriz.





    Hangi fiyatla geleceği merak konusu



    Geekbench'e göre Huawei Mate 40 Pro, Android 11 halihazırda piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Android 10 tabanlı bir arayüz çalıştıracak. Google'ın Huawei ile ortaklığını sona erdirmesi ve Çinli şirketin mobil işletim sistemine yalnızca AOSP üzerinden erişimi olduğu göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değil. Cihazın Google hizmetlerini içermemesi ve önceden yüklenmiş kendi Huawei AppGallery uygulama mağazası ile gelmesi yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.



    Telefon, tek çekirdek testinde 1020 puan ve çoklu çekirdek testinde ise 3710 puan aldı. Bu puanların amiral gemisi cihazlar için iyi olduğunu söyleyebiliriz. Huawei Mate 40 Pro'nun fiyatı ve resmi özellikleri sunum sırasında açıklanacak. Daha önce sızdırılmış bir render, telefonun çift ön kameraya sahip olacağını ortaya çıkarmıştı. Cihaz aynı zamanda arka tarafında 108 megapiksel çözünürlük sunan ana sensör de dahil olmak üzere dört sensör barındıran büyük bir yuvarlak kamera modülüne sahip olacak. Son olarak Huawei Mate 40 serisinin 66W hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor.



    Kaynak:https://www.91mobiles.com/hub/huawei-mate-40-pro-specifications-on-geekbench/







  • şu an iphone 11 ile aynı neredeyse. iphone 12 feci tokatlar bunu. iphone 12 alabilir miyiz? tabi ki hayır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaylandIZMIR -- 13 Ekim 2020; 17:32:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google olmadıktan sonra benim için önemi yok, zaten bu huawei'nin son amiral cihazı olacak. Bu sebepten belki bir tane alır koleksiyonuma koyarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi için sıkıntı değil. Rehber ve takvim senkronizasyonu hariç gerisi boş normal kullanıcılar için. Play deki uygulamaların da çoğunu çektiler zaten çekmeye de devam ediyorlar. Yani uygulama sıkıntısı da birkaçı hariç sorun değil artık (whatsapp youtube vs). Zaten çoğuna tarayıcı üzerinden erişim de mümkün. (youtube, face vs). Googlenin sunduğu çoğu servisi Huawei de sunuyor zaten. İos gibi kendi sistemini oluşturdular sayılır.

    Sıkıntı androidden huawei ye değil, Huawei den androide geçişte olacak. Ios dan androide geçmeyenler gibi, Huaweiden de androide geçemeyen kullanıcılar olacak alışkanlıklardan ötürü. Huawei İlk üç büyük üretici içinde olduğudan android çok kan kaybedecek.

    Ben şuan Samsung kullanıyorum ve samsung un verdiği servisler için farklı bir markaya geçmek istemiyorum mesela, ki android ekosisteminde olmama rağmen. Siz birde Harmony OS u kullanacakları düşünün.

    Google sadece kendi ayağına sıkıyor. İleride çinde android kullanan kalmayacak, huawei oppo ve xiaomi ye de kendi yazılımını kullanması için anlaşma yapar bence çin içinde. Çünkü android azınlıkta kalacaktır huawei yüzünden.

    Çin gibi bir ülke olduktan sonra arkasında Huawei batmaz, batamaz. Bu sene en çok telefon üreten üretici olduğunu da gördük zaten. O yüzden kendinize masal okumayın. Sen kullanmazsın belki ama günlük kullanıcı için bu sorun teşkil etmeyecektir. Markaya bağlı, 2. 3. 4. telefonu da huawei olacak milyonlarca kullanıcısı olan bir şirket için hiç sorun edilecek bir durum değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 14 Ekim 2020; 15:59:17 >




  • Iphone haricinde tüm telefonlar ince ve uzun olmaya devam ediyor. Bir tek akıllı Apple bu konuda haklı. Bu kadar ince uzun telefonların saçma olduğunu ne yazık ki sadece onlar görüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.