bugün gittim 4008 aldım.. %30 indirim war bimekste 75 liraya geliyoo 6 taksit.. forumu okuyonca nasıl bi ürün almıştım updatesiz filan dedimm.. iiade ettim 1 saat sonra..
satıcılarda sordum okadaar bunun updatei "sık" çıkarmı diee.. tabii dedilerr..
hiç update çıkarmamış bi ürün için :))
1 saatlik izlenimimm: kington 1gb ı gördü.. ama film yoktu içinde bilemiyom film gösteriyomuu..
Arkadaşlar bu 4005 modeli. Bundan kullanan var mı aranızda? Memnun olduğunuz ya da olmadığınız özelliklerini yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
Arkadaşlar bu 4005 modeli. Bundan kullanan var mı aranızda? Memnun olduğunuz ya da olmadığınız özelliklerini yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...
Arkadaşlar bu dvdplayer'ı aldım daha sonra...
Ama bi sorunum var. Bu alette dizi(dvix formatında) izlerken mesela 15.bölümü izliyorum klasörden çıktığınızda tekrar en baştaki klasöre dönüyor. Yani Bi daha 16'ya kadar inmek gerekiyor. Bu da aslında küçük gibi görünsede sunny için eksi puan bence. Bu olayın bi çözümü var mı?
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
arkadaşım bende bu 4005 modelinden almak istiyorum sen memnunmusun özellikle dvix ve usb performansı nasıl kumandası kullanışlımı cevap verebilirsen çek sevinirim teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: fuatturkrap
quote:
Ama bi sorunum var. Bu alette dizi(dvix formatında) izlerken mesela 15.bölümü izliyorum klasörden çıktığınızda tekrar en baştaki klasöre dönüyor. Yani Bi daha 16'ya kadar inmek gerekiyor. Bu da aslında küçük gibi görünsede sunny için eksi puan bence. Bu olayın bi çözümü var mı?
arkadaşım bende bu 4005 modelinden almak istiyorum sen memnunmusun özellikle dvix ve usb performansı nasıl kumandası kullanışlımı cevap verebilirsen çek sevinirim teşekkürler
quote:
quote:
Evet arkadaşım. Bu yazdığım küçük sorun dışında aletin performansı kusursuza yakın. 4 gb flash bellekten de gayet hızlı okuyor. Altyazılar Türkçe'de sorun çıkarmıyor, yalnız diğer divx playerlar gibi altyazılar divxlerde biraz küçük. Tavsiye ederim alet gayet küçük ve kullanışlı...
arkadaşlar dün gidip 4002 aldım diğer modelleri bilmem ama bu benim işimi bi süre boyunca rahatlıkla görecektir.desteklediği formatlar dahilinde açamadığı film okuyamadığı dvd olmadı.bence blurayler ucuzlayana ve ben lcd alana kadar benim için en iyisi budur.ne altyazı sorunu var ne başka şey
cehaletimi bagıslarsınız bi şey sorcam: scart to scart şeklinde makineyi bagladım ayarlar kısmında ise (video çıkışı kısmında) s-video, yuv,rgb ve pscan yazıyor bu baglantı için hangisini seçmeliyim
RGB'yi seçeceksin
dostum bende de 4005 model var. içinden cıkan kabloda scart yoktu. ben şimdi scart scart alıp tv ye bağlıycam şimdi senin dediğin ayarı mı yapmam gerekiyor? bir de görüntü kalitesinde farklılık olur mu? daha mı guzel gösterir yani??
arkadaşlar 4002 yi kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ben ses sistemi olarak logitech x 540 almayı düşünüyorum şimdi bu sistemi dvd ye bağlarsam tam olarak 5+1 ses alabilirmiyim fikri olan var mı ??
Arkadaşlar ben de 4005 modelini gözüme kestirdim gibi. Diğer alternatifler, Hometech 567 ve Orite 838 modelleri. Hometech'in dizaynı cezbediyor, gerçi fazla para vermenin de alemi yok. Bikaç çekincem dışında sunny bir adım önde gibi...
Sunny 4005'te altyazı büyüklüğü konusunda ikilemde kaldım; fontlar büyümüyo mu? Kimisi yazıların küçük olduğundan bahsetmiş.
Daha çok divx izlicem. O yüzden 800x*** gibi yüksek çözünürlükleri göstermeme durumu var mı? PC'de yeniden işleme gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum...
Bir de yazılım güncelleme konusunda kesin işe yarar üst sürümler var mı?
arkadaşlar ben de sunny4005 ailesine katıldım. 1 haftadır dvx dizileri izliyorum. tek sıkıntım altyazıların küçük olması. onun dışında okuma problemi ile karşılaşmadım. güncellemeri bu konuda varmıdır altyazıları nasıl büyütebiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim.