şu dvd dergilerinin verdiği 3 defin filmini izlemek için dvd ye taktım açılış silah araba vs bütün sesler var ama konuşma sesleri yok acaba bu 5,1 desteklemediği için mi..
Bende ses geliyordu, yani efekt ve konuşma sesleri. Bendeki sorun 5+1 ses alamamdı 5+1 anolog çıkışı olmasına ramen. Aldığım yere göre 5+1 ses alamam, fakat alınmayacak olsa 5+1jak'ları neden olsun cihazda.
Oynatmadığı sadece 1 divX oldu bende. Evet USB den divx izlerken takılmalar oluyor fakat Mp3 lerde sorun yaşamadım. Yine de servise yolladım usb ve 5+1 problemi için.
ben bu dvd playeri kimseye tavsiye etmem, benim de vardı 1 gb kingston usb yi bile tanımadı yani bu player ile usb den film izlemeyi unutun, bazı divx ve dvd lerde okuma ve takılma problemi var, ayrıca altyazılarda da sorun çıkartıyor, bence almaya bile değmez, paranız çöpe gider , gidin 50-60 daha fazla verin sony-philips alın....
arkadaşlar sizleri anlayabiliyorum, hepimiz anlıyoruz. binbir hevesle ve güçlükle depoladığınız divxleri birer birer seyretmeyi planlarken böyle lüzumsuz sorunlarla karşılaşmak çok kötü. evet haklısınız haklıyız. lakin şu durumu unutmayalım. divx formatının tüm sürümlerini güncelleme ya da kodek yüklemeden oynatabilen bir player pc de bile yok. dolayısıyla zaman zaman hangi divx olursa olsun bu sorunu mutlaka yaşayacaksınız. inanmazsanız oturun öteki divx sayfalarına bakın. o hemen her sinirlenişinizde adını zikrettiğiniz sony philips vestel bilmem ne emin olun benzer sorunları müşterilerine mutlaka yaşatıyor. bu anlamda sunny nin en büyük hatta tek kusuru güncelleme dosyasının olmaması. daha doğrusu böyle bir hadiseden sunny ve servislerin dahi haberinin olmaması. diğer sorunlardan biri de 5+1 ses hadisesi. burada sorun diye konuştuğumuz şeylerin benzeri her divxte var. . dat uzantısını dvd üzerinden okuyamaması dışında.
genellikle vcd rip divxlerde sonradan birleştirilme yapılmışsa ses ya da görüntü takılması sorunu yaşanabiliyor. bunun için en uygun programı bulmak lazım. verifyersin'in sorununa gelince, galiba senin ürün sorunlu. ya da şunu yapalım. pc den film üzerine sağ tıklayarak üzelliklerini görebilirsin. aynı özellikte başka filmler de dene ya da biz o özellikleri bilirsek deneyebiliriz.
usbden dosya okuma-ma işine gelince 2gb kingston kart ve sandisk flash ve 120 gb usb hdd kullanıyorum. çoook büyük dosyalarda 1.8 filan bile nadirattan takılma oluyor kart ve flaş üzerinde o da üst üste seyrettiğim anlara denk geliyor sanırım. eğer küçük film dosyalarında dahi aynı sorun yaşanıyorsa o filmi-leri cd dvd üzerine kopyalayarak servise göndermeniz ve flaş üzerinde denemelerini istemeniz uygun olur.
120 gb hdd ye gelince, daha önce bir arkadaş ekstra güç verdiğini yazmış. gayet güzel etmiş. bu kadar uzun hdd kablolarına bazen pc usbsi bile pes ediyor. veri anında kesilebiliyor ya da ek usb giriş gerekebiliyor. ben bu sorunu ogatech divx player da da yaşadım ve o zamandan beri usb kablosunu kısaltıyorum. bu ikinci hdd benim. 10 cm lik bir usb kablo hem daha hızlı transfer hızına hem de yeterli güç sağlamanıza yarayacaktır. hatta cihazın önünde boşluk varsa kablosuz çift uçlu bir aparatla da bağlantı sağlayabilirsiniz. tabii format FAT olacak. usb den cihazı kullanamayan arkadaş acep diskleri fat mı kontrol eder yeniden formatlarsa belki çözüme ulaşır.
başka cihazları denemeden alt yazı hakkında bence yorum yapmayın. altyazıda sorunu olmayan neredeyse tek divx. pahalı cihazlarda bile bu kadar güzel altyazı görmedim ben. biliyoruz da konuşuyoruz.
teknik servisler ve müşteri hizmetleri yalnız teknik bozukluklarda cihazı fabrikaya göndermeye yarıyor şimdilik bunu da bilelim. tamir falan filan yok. hiç bir dvd player da yok. teyp tamirini lehim yerine sakız ile yapan çoğu tamirci şimdilerde teknik servis falan filan. daha önce de dediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka cihazın entegresi yanıyor. ya da kafa bozuluyor. göz bozuluyor. başka arıza yok bu cihazlarda.
cihazı yeni alanlara hayırlı olsun. eskiden kullananlar benim gibi alıştı bile zaten.
bazı arkadaşların yaşdığı sorunları yaşamadığım için sanslıyım galiba little miss sunshine 620*256 DX50 DX50 - DivX 5.0 700mb Before Sunset XVID - XviD 576*320 700mb Movie ~ The Good, the Bad, and the Ugly.aviXVID - XviD 640*272 1.4gb 160 dakika usbden sorunsuz seyrettiğim filmler usb A-DATA PD10 2GB turkeyforumd favori piranha aqua xtype ta divxlerde analog 5+1 çıkış vermiyo, alt yazının aynı sisimde olması gerekiyo v.s. altyazısı metepe tarafından güncelledi yani firmware yüklemeniz lazım tehlikeli iş bizim böy