Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hdg52

9 Ekim 2007; 19:58:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu dvd dergilerinin verdiği 3 defin filmini izlemek için dvd ye taktım açılış silah araba vs bütün sesler var ama konuşma sesleri yok acaba bu 5,1 desteklemediği için mi..

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
sinanim

9 Ekim 2007; 20:01:20 

Bende ses geliyordu, yani efekt ve konuşma sesleri. Bendeki sorun 5+1 ses alamamdı 5+1 anolog çıkışı olmasına ramen. Aldığım yere göre 5+1 ses alamam, fakat alınmayacak olsa 5+1jak'ları neden olsun cihazda.

teşekkür..
hdg52

9 Ekim 2007; 20:09:22 

bazı divx leri oynatmıyor usb den veri okumuyor (ben okutamadım) harici hdd yi fat 32 ye çevirmeme rağmen görmüyor ,artık sıkılmaya başladım...

SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE

seviyORDUm www.nt.com.tr
sinanim

9 Ekim 2007; 20:17:01 

Oynatmadığı sadece 1 divX oldu bende. Evet USB den divx izlerken takılmalar oluyor fakat Mp3 lerde sorun yaşamadım. Yine de servise yolladım usb ve 5+1 problemi için.

teşekkür..
verifyersin

9 Ekim 2007; 21:16:19 

Merhabalar,

Başından beri bu topiği takip ediyorum. Bende bir tane bu cihazdan alim dedim. Ancak 1 GB mp3 playerdan

bir film açim dedim açamıyorum. Hatayı nerde yapıyorum.

sinanim

9 Ekim 2007; 21:18:53 

Film'in codec'inden olabilir. bende de olmuştu. Aynı filmi CD'ye çektim yine olmadı. Başka bir filmi yükleyip deneyin bence.

teşekkür..
verifyersin

9 Ekim 2007; 21:51:50 

Yaprak Dökümünü bile açmadı

Ama aynı diskten mp3 çalıyor

sinanim

9 Ekim 2007; 22:15:22 

O zaman okuyucusunda bir problem olabilir her divX'te böyle yapıyor ise. Zaman kaybetmeden servise götürebilirsiniz.

teşekkür..
levent5238

10 Ekim 2007; 10:08:23 

ben bu dvd playeri kimseye tavsiye etmem, benim de vardı 1 gb kingston usb yi bile tanımadı yani bu player ile usb den film izlemeyi unutun, bazı divx ve dvd lerde okuma ve takılma problemi var, ayrıca altyazılarda da sorun çıkartıyor, bence almaya bile değmez, paranız çöpe gider , gidin 50-60 daha fazla verin sony-philips alın....

2008 MODEL PANASONİC PX80E , SAMSUNG THX-25 SES SİSTEMİ , PLAY STATION 3
sinanim

10 Ekim 2007; 11:28:41 

ben sadece görünümünü beğendiğim ve analog 5+1 girişi olduğu için tercih ettim o da randımanlı olmadı. Tabi ki philips, sony, panasonic düşünmüştüm ama onlarda anolog ses çıkışı yok.

teşekkür..
verifyersin

10 Ekim 2007; 14:18:58 

quote:

Orjinalden alıntı: verifyersin

Yaprak Dökümünü bile açmadı

Ama aynı diskten mp3 çalıyor

Arkadaşlar sizce ben neden açamıyorum filmleri. Probleme yardımcı olacak kimse yok mudur

karauygur

10 Ekim 2007; 20:00:28 

arkadaşlar sizleri anlayabiliyorum, hepimiz anlıyoruz. binbir hevesle ve güçlükle depoladığınız divxleri birer birer seyretmeyi planlarken böyle lüzumsuz sorunlarla karşılaşmak çok kötü. evet haklısınız haklıyız.
lakin şu durumu unutmayalım.
divx formatının tüm sürümlerini güncelleme ya da kodek yüklemeden oynatabilen bir player pc de bile yok.
dolayısıyla zaman zaman hangi divx olursa olsun bu sorunu mutlaka yaşayacaksınız.
inanmazsanız oturun öteki divx sayfalarına bakın.
o hemen her sinirlenişinizde adını zikrettiğiniz sony philips vestel bilmem ne emin olun benzer sorunları müşterilerine mutlaka yaşatıyor.
bu anlamda sunny nin en büyük hatta tek kusuru güncelleme dosyasının olmaması. daha doğrusu böyle bir hadiseden sunny ve servislerin dahi haberinin olmaması.
diğer sorunlardan biri de 5+1 ses hadisesi.
burada sorun diye konuştuğumuz şeylerin benzeri her divxte var. . dat uzantısını dvd üzerinden okuyamaması dışında.

genellikle vcd rip divxlerde sonradan birleştirilme yapılmışsa ses ya da görüntü takılması sorunu yaşanabiliyor. bunun için en uygun programı bulmak lazım.
verifyersin'in sorununa gelince, galiba senin ürün sorunlu. ya da şunu yapalım.
pc den film üzerine sağ tıklayarak üzelliklerini görebilirsin. aynı özellikte başka filmler de dene ya da
biz o özellikleri bilirsek deneyebiliriz.

usbden dosya okuma-ma işine gelince
2gb kingston kart ve sandisk flash ve 120 gb usb hdd kullanıyorum.
çoook büyük dosyalarda 1.8 filan bile nadirattan takılma oluyor kart ve flaş üzerinde o da
üst üste seyrettiğim anlara denk geliyor sanırım.
eğer küçük film dosyalarında dahi aynı sorun yaşanıyorsa o filmi-leri cd dvd üzerine kopyalayarak servise göndermeniz ve flaş üzerinde denemelerini istemeniz uygun olur.

120 gb hdd ye gelince,
daha önce bir arkadaş ekstra güç verdiğini yazmış. gayet güzel etmiş.
bu kadar uzun hdd kablolarına bazen pc usbsi bile pes ediyor. veri anında kesilebiliyor ya da ek usb giriş gerekebiliyor. ben bu sorunu ogatech divx player da da yaşadım ve o zamandan beri
usb kablosunu kısaltıyorum. bu ikinci hdd benim.
10 cm lik bir usb kablo hem daha hızlı transfer hızına hem de yeterli güç sağlamanıza yarayacaktır.
hatta cihazın önünde boşluk varsa kablosuz çift uçlu bir aparatla da bağlantı sağlayabilirsiniz.
tabii format FAT olacak.
usb den cihazı kullanamayan arkadaş acep diskleri fat mı kontrol eder yeniden formatlarsa belki çözüme ulaşır.

başka cihazları denemeden alt yazı hakkında bence yorum yapmayın. altyazıda sorunu olmayan neredeyse tek divx. pahalı cihazlarda bile bu kadar güzel altyazı görmedim ben.
biliyoruz da konuşuyoruz.

teknik servisler ve müşteri hizmetleri yalnız teknik bozukluklarda cihazı fabrikaya göndermeye yarıyor şimdilik bunu da bilelim. tamir falan filan yok. hiç bir dvd player da yok. teyp tamirini lehim yerine sakız ile yapan çoğu tamirci şimdilerde teknik servis falan filan.
daha önce de dediğimiz gibi mutlaka ama mutlaka cihazın entegresi yanıyor.
ya da kafa bozuluyor. göz bozuluyor.
başka arıza yok bu cihazlarda.

cihazı yeni alanlara hayırlı olsun.
eskiden kullananlar benim gibi
alıştı bile zaten.

sinanim

10 Ekim 2007; 22:10:23 

Acaba bu 5+1 problemi yazılımla düzeltilebilecek bir problem mi?

teşekkür..
moneta

10 Ekim 2007; 22:34:37 

bazı arkadaşların yaşdığı sorunları yaşamadığım için sanslıyım galiba
little miss sunshine 620*256 DX50 DX50 - DivX 5.0 700mb
Before Sunset XVID - XviD 576*320 700mb
Movie ~ The Good, the Bad, and the Ugly.aviXVID - XviD 640*272 1.4gb 160 dakika
usbden sorunsuz seyrettiğim filmler
usb A-DATA PD10 2GB
turkeyforumd favori piranha aqua xtype ta divxlerde analog 5+1 çıkış vermiyo, alt yazının aynı sisimde olması gerekiyo v.s.
altyazısı metepe tarafından güncelledi yani firmware yüklemeniz lazım tehlikeli iş bizim böyle sorunumuz yok
bizim cihazımız dvd lerde analog 5+1 ses veriyor kesinlikle denedim gördüm ... centerdan dvd lerde ses lamayan arkadaş dikkatli denesin ve filmiz 5+1 olmasına dikkat etsin

divxlerde analog 5+1 vermemesinin sebebi bence yazılımı yapan çekik gözlü angutun
pas geçmesi zira alet divx ses dosyasının streo mu 5+1 mi olduğunu görüyo

2gb ve üzeri divx dosyaları aletimiz okumuyor.

kart reader sorunsun 3230mun 256 mmc kartını takıyorum tüm resimlere mp3lere sorunsuz ulaşıyorum

aletimiz mükemmel değil ama bu ürün gamında emin olun mükemmel cihaz yok çünkü hiçbir ithalatçı
sipariş vermeden önce bu forumları okuyayımda feyz alayım demiyo
kendileri ile ilgili söylenecek çok şey var ama burada yeni bi polemiğe hiç gerek yok

bence piyasada 20 ürün varsa bu altyazı desteği sayasinde ilk 3 tedir emin olun

Ekteki dosya (1)

2006 getz vgt çhy klm abs
verifyersin

10 Ekim 2007; 22:53:29 

@karauygur

Cihazda problem olsa hiç açmaması gerekmezmiydi ? Mp3 playerden açmak istedğim zaman açmadı ama

başka bir DVD taktığımda oynattı ve gayet rahat izleyebildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verifyersin -- 10 Ekim 2007; 22:55:09 >

karauygur

11 Ekim 2007; 5:53:57 

benim eski cihazda dvdler sorunsuz açılırken divxler önce kilitlenmeye ardından hiç açılmamaya başlamıştı.
yani dosya ismini görmesi açacağı anlamına gelmemeli.
bazı divxlerde açılmadığı halde bazı medya dosyalarının detaylarını dahi görmek mümkün.
bir iki filmde bende de dosya adını gördüğü halde
uygun olmayan HD gii bir durum ile karşılaşmıştım.
ekran genişliği de uygun olmayabilir. eğer pc de bsplayer kullanıyorsan medya dosyasının üstüne sağ tıkladığında dosyanın özelliklerini görmen mümkün olacaktır. genel in yanındaki özel butonunundan tüm detayları görmen mümkün avi ye ait.
karşılaştıralım bakalım kardeş. gerekirse seniniçin bir bölümünü çekeriz dizinin nolacak.

hdg52