Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: 25dadas25
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe! Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tamay_aytam

16 Eylül 2007; 18:25:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sizdede aynı durum var mı yoksa bendeki tv den mi kaynaklanıyor bilmiyorum. Menu ekranlarında bir vızıltı cızırdama sesi geliyor. Var mı sizde böyle bişey.

memoryx17

16 Eylül 2007; 20:05:11 

DivX playerın sesini sonuna kadar açmadan TV sesini arttırırsan gelebilir öyle bir vızırtı. DVD'nin sesini sona getir ondan sonra TV den ayarla.

memoryx17

16 Eylül 2007; 20:11:08 

Arkadaşlar yazılım yüklerken çökerttiğim playerim servisten geldi.
Ama malesef MPG dosyalarını gene DVD'den oynatmadı.

Elemanlar eski yazılımı yükleyip göndermişler. DAT dosyasını deneyemedim çok sinirlendim cihaz için gönderdikleri güncelleme CD sini tekrar taktım güncelleme işini bi öncekinde beceremedim heralde şimdi yaparım diye düşündüm.

Bir önceki güncellemede güncelleme bitiminde CD'yi çıkarttığında almamıştım. Bu sefer aldım 2-3 dakika sonra tekrar geri çekti CD gözünü ama sonuç aynı cihaz gene göçtü yine BAD disk diyor.

Bana gönderdikleri CD'de dosyaları alan rakadaşlar sakın denemesin. Cihazı göçertiyor. Güncellemede hata da yapmadım ama o CD ile olmuyor.

Bu sefer direkt İstanbul'daki servise gönderecem DVD'yi. İçine örnek MPG dosyası bulunan DVD'de koyacam bunu çalıştıran güncele yazılımı yükleyin diyecem. Anladığım kadarıyla cihazın içindeki kartı değiştirip göndermiş arkadaşlar. Ama benim istediğim eski yazılım değil ki...

Yeni yazılımı yükletene kadar yola devam... Eğer öyle bir yazılım varsa... Ondan da şüpheliyim artık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoryx17 -- 16 Eylül 2007; 20:39:05 >

karauygur

16 Eylül 2007; 21:10:17 

benim de aklıma düştü bu gün memoryx17 ne yaptı acaba diye.
tekrar geçmiş olsun.
sana bir şikayet daha düşüyor şikayetvar.com a lakin senden başka tecrübe eden de yok.
yani yazılımı gelen arkadaşlar var ama tercrübelerini bilmiyoruz...
bi de artık herhalde servise yönlendiriyor sunny güncelleme işini.
hadi kolay gelsin.
ben minton almayı düşünüyorum. bıktım sunnyden.

karauygur

16 Eylül 2007; 21:56:22 

bi firma bu kadar lakayt, laubali olamaz yahu. adam gibi habercilik yapılsa memlekette iyi karamizah konusu.
denenmiş güncelleme dosyasını müşteriye gönder sen.
kaldı ki gönderilen dosyanın sunnye ait olduğunu bile bilmiyoruz.
olursa olur olmazsa nasıl olsa servise düşer mantığı.
allah belalarını versin.

Electrica

20 Eylül 2007; 0:57:49 

Altyazı senkronizasyonu ve altyazı konumunu ayarlama hakkında fikri olan var mı?

Ayrıca yazılım için cidden makina değiştirmekten başka bişey yapmalı... Firma ciddi destek vermek zorunda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electrica -- 20 Eylül 2007; 1:11:25 >
karauygur

20 Eylül 2007; 2:33:55 

daha bahsettiğin altyazı işine hiç giremedik ki üstat. halen makine neyi açıyor neyi açmıyor derdindeyiz.
vcdden yapılan divxlerde ses alamadığımızı da fark ettim. elbet vardır rip esnasında bir ayarı ancak
çektiğim iki vcd rip dix ten ses gelmiyor.
biraz uğraştım başka programlarla. bu defa filmin ortasında garip şeyler oluyor.
film hızlanıyor kendiliğinden filan...

bazı divxlere modifiye yazılımlar bile yükleniyorken vaziyete bakın yahu...

ibrahimalp

20 Eylül 2007; 12:07:41 

Arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum. Yapmak istediklerim şöyle

Microlab fc861 5+1 ses sistemi aldım ve Dreambox 500 s uydu reciver ım var. Reciver da optik çıkış var. Fakat ses sisteminde yok. Bu dvd playerı aldığımda dreambox ile dvd playeri optik çıkıştan eşleştirip dvd player in 5.1 ses çıkışın vasıtasıyla ses sistemimden hem uydu izlerken hemde dvd izlerken 5.1 ses alabilir miyim ? Birde philips harici harddisk alsam şu usp li olanlardan 400 gb lık onu bu dvd playera bağlayıp filmlerimi izleyebilir miyim. Cd ye yüklemeden ?

Ses siteminin amfisinin resmi şu şekilde.

2007-Getz 1.5 CRDi VGT HY KLM ABS - Siyah

Intel Core2 Quad Q6600 İşlemci- intel P35 DP35DP REV A2 Anakart - Kingston 800 Mhz Hyperx 2*2 Gb Ram - Ati Radeon 2900 HD GT ekran Kartı - 750 GB Seagate HDD - Asus DVD RW - Skystar 2 Tv kartı - Creative Value Audigy Ses Kartı- Thermaltake Amor 3000 Kasa - Asus FSP Epsilon 600 W Psu - Powercom IMD 1500 AP Güç Kaynağı.

karauygur

20 Eylül 2007; 16:56:10 

kardeş bildiğim kadarıyla bu cihazlar 120 gb a kadar destekliyor bu bir.
ikincisi yalnızca fat hddleri destekliyor bu da iki.
ama yine de test etmeni tavsiye ederim.

thedeparted

21 Eylül 2007; 6:06:44 

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimalp

Arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum. Yapmak istediklerim şöyle

Microlab fc861 5+1 ses sistemi aldım ve Dreambox 500 s uydu reciver ım var. Reciver da optik çıkış var. Fakat ses sisteminde yok. Bu dvd playerı aldığımda dreambox ile dvd playeri optik çıkıştan eşleştirip dvd player in 5.1 ses çıkışın vasıtasıyla ses sistemimden hem uydu izlerken hemde dvd izlerken 5.1 ses alabilir miyim ? Birde philips harici harddisk alsam şu usp li olanlardan 400 gb lık onu bu dvd playera bağlayıp filmlerimi izleyebilir miyim. Cd ye yüklemeden ?

Ses siteminin amfisinin resmi şu şekilde.

Arkadaşım söylediğin olay imkansız. Sen DVD playerını dekoder gibi kullanmak niyetindesin ama DVD Player da optik giriş yok ki, çıkış var.

+ 5.1 yayın yapan uydu kanalı var mı ki de sen uydudan 5.1 ses almak istiyorsun???

myrecep

23 Eylül 2007; 15:57:04 

Arkadaşlar forumu takip ediyoruz.

Evet dat dosyaları için çözüm bulan varmı yazılım güncelleme felan pişman.

MSİ M675 - LOGITECH-Z5500 - SONY H9 - PHILIPS 32PW9551 - DOBLO 1.4 DYNAMİC - Bu Ürünlerle Bilgi Paylaşamı Yapabilirm
sinanim

23 Eylül 2007; 18:23:59 

Bu cihaz ile anolog 5+1çıkışını deneyen oldu mu acaba?

teşekkür..
Jakar1

24 Eylül 2007; 12:19:55 

4004 modelini aldım tavsiye ederim,sorunsuz her şekilde parasının hakkını veriyor...

www.oto-park.com
sinanim

24 Eylül 2007; 19:45:03 

bugün 4002 modelini aldım. Tek sorun DivX izlerken video özelliklerini 4:3, 16:9 yada genişlet gibi seçenekler yaptığımda altyazı sıfırlanıyor.

Biraz önce 5+1 sistemimi anolog girişe bağladım. Fakat sadece 2 önlerden ses geliyor. Center ve rearlar çalışmıyor. Upmix yapınca ses geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanim -- 24 Eylül 2007; 21:40:10 >

teşekkür..