SNY 4004 divX playera 120 GB USB disk bağlayarak diske kopyaladığım filmleri sorunsuz izledim. Disk(Disk FAT32, Primary aktif tek partition olarak formatlandı, NTFS olarak formatlanan partitionlu diskleri görmüyor "unsupported USB" hatası veriyor.)
120 Gb lık diski ilk takışta erişim için 1.5 dakika kadar diski okuyor daha sonra kolayca filmleri seçip fazla beklemeden oynatıyor. ilk okuma için biraz bekleyecez napalım olsun o kadar USB 2.0 desteği yok divx playerin
SNY 4004 divX playera 120 GB USB disk bağlayarak diske kopyaladığım filmleri sorunsuz izledim. Disk(Disk FAT32, Primary aktif tek partition olarak formatlandı, NTFS olarak formatlanan partitionlu diskleri görmüyor "unsupported USB" hatası veriyor.)
120GB'lık USB diskiniz gücü sadece USB'den mi alıyor yoksa ayrıca bir güç girişi var mı?
120 gb USB disk te ayrıca güç girişi var fakat sadece USB den çalışabiliyor. SNY 4004 divX tede sadece USB üzerinden aldığı enerjiyle çalıştırdım bi sorun yok.
120GB WD harici diskle deneme yapmıştı bir arkadaşım, sadece USB'den aldığı güçle çalışmadığını söylemişti. Demekki olay sadece DVD/DivX oynatıcı da bitmiyor, diskin de USB'den usturuplu güç çekmesi gerekiyor
BU DVD PLAYERDE DTS ÖZELLİĞİ VARMI BİLEN VARMI ACABA.?
Bendeki Premier (PRD-9410) Divx Player arıza yapınca yeni bir Divx player için araştırma yapıyordum. Bu yazıdan sonra Carrefour daki Bimekste buldum. Ancak benim şanssızlığımdan mıdır nedir, iki adet denediğimiz Sunny'nin kumandaları bir türlü çalışmadı. Acaba önce tanıtım falan mı yapmak gerekiyordu bilemedim. Kitapçıkta yazmıyordu. Birde playerdan birisinin kapağında problem çıktı. Açıkcası birden soğudum cihazdan. Sonra Teknosa'ya gittim. Ellerinde ( buradaki incelediğim playerlar içiersinden) minton ve voxline vardı ( siyah olan) ben de ilgilenmeden çıktım. Sanırım geriye bir tek Piranha'nın modeli kalıyor. Yarın ona bakacağım. Bu arada Sunny'in DVD deki Divxleri tanıması ve açması Premier ile kıyasladığımda kağnı hızında kalıyordu. Ek olarak, kumanda da kısa ve kabaydı.
Bendeki Premier (PRD-9410) Divx Player arıza yapınca yeni bir Divx player için araştırma yapıyordum. Bu yazıdan sonra Carrefour daki Bimekste buldum. Ancak benim şanssızlığımdan mıdır nedir, iki adet denediğimiz Sunny'nin kumandaları bir türlü çalışmadı. Acaba önce tanıtım falan mı yapmak gerekiyordu bilemedim. Kitapçıkta yazmıyordu. Birde playerdan birisinin kapağında problem çıktı. Açıkcası birden soğudum cihazdan. Sonra Teknosa'ya gittim. Ellerinde ( buradaki incelediğim playerlar içiersinden) minton ve voxline vardı ( siyah olan) ben de ilgilenmeden çıktım. Sanırım geriye bir tek Piranha'nın modeli kalıyor. Yarın ona bakacağım. Bu arada Sunny'in DVD deki Divxleri tanıması ve açması Premier ile kıyasladığımda kağnı hızında kalıyordu. Ek olarak, kumanda da kısa ve kabaydı.
Selamlar
Şu ana kadar kendim dahil üç tane SNY-4002 aldık ve hiçbirinde kumanda problemi çıkmadı? Komik olacak ama sorun kumandanın pillerinde olmasın? "kapak problemi"ni anlamadım ama aynı şekilde bizim aldıklarımızın kapaklarında da sorun yoktu. Premier'in kullanıcı arabirimi taaa 1980'lerden kalma gibi duruyor, kesinlikle "kullanıcı dostu" değil; kullandım o yüzden biliyorum. Ayrıca Preimer'in ciddi bir tasarımcıya ihtiyacı var; hemen hemen tüm DVD oynatıcıları sanki evdeki fazla malzemelerle üretilmiş derme-çatma elektronik cihazlara benziyor. Tabii bunlar benim kişisel görüşlerim
ac3 kodekli dixlerde 5.1 ses çözebiliyormu? forumu okudum fakat net cevabı bulamadım.
Optik/kuaksiyel dijital ses çıkışı üzerinden kesinlikle EVET ancak cihazın arkasındaki analog RCA çıkışlarından çözebiliyor mu denemedim, ancak cihazın kitapçığında yapabildiği yazıyor.
Bir arkadaş Piranha mı alsam diye sormuştu sanırım, iki cihazı yan yana koyun ve hangisinin odanızda daha şık duracağına bakın; kesinlikle SNY-4002
Selamlar
Şu ana kadar kendim dahil üç tane SNY-4002 aldık ve hiçbirinde kumanda problemi çıkmadı? Komik olacak ama sorun kumandanın pillerinde olmasın? "kapak problemi"ni anlamadım ama aynı şekilde bizim aldıklarımızın kapaklarında da sorun yoktu. Premier'in kullanıcı arabirimi taaa 1980'lerden kalma gibi duruyor, kesinlikle "kullanıcı dostu" değil; kullandım o yüzden biliyorum. Ayrıca Preimer'in ciddi bir tasarımcıya ihtiyacı var; hemen hemen tüm DVD oynatıcıları sanki evdeki fazla malzemelerle üretilmiş derme-çatma elektronik cihazlara benziyor. Tabii bunlar benim kişisel görüşlerim
Piller'i de değiştirip denedik. Bunu yazmayı unutmuşum. Çoğu arkadaş gibi onlarca özellik aramadığımdan Premier ayarında Player arıyordum :) Dün gidip Piranha satın aldım. USB olayı hoşuma gitti. Alt yazıyı da güncelledim. Arıza yapmadan 2 sene kullansam yeter. :) Ama cidden Sunny'in tasarımı çok hoşuma gitmişti. Diğer Playerlarla kıyaslayınca Premier hakikaten çok odun kalıyor :)
Cihazın MPG ve DAT dosyalarını DVD/VCD den okuyamaması ilginç aynı dosyaları USB disk ve SD den okuyor. Bunun için cihazın yurtdışı üreticisinden (kimse?) yazılım güncellemesi bulabilirmiyiz acaba?
Yani bu aygıt dat dosyalarını çalamıyor mu?
DAT ve MPG dosyalarını CD/DVD'ye kopyaladığınızda oynatamıyor kitlenip kalıyor. Ama aynı DAT ve MPG dosyalarını USB disk veya SD karta kopyaladığınızda sorunsuz oynatıyor. Mantıklı bir açıklaması yok ama galiba tüm SUNNY modellerinde bu sorun var (benim player SNY 4004)
Benim dandik vcdçaların yaptığı işi dahi yapamayan, cd’den dat dosyasını okuyamayan alete bence para verilmez. Ben de bir dvdçalar almayı düşünüyordum, en iyisi seçeneklerin arasından sunny’yi direk elemek lazım.