Altyazı seçim özelliği güzel ama filmin bulunduğu klasörde tek bir altyazı dosyası (genellikle aynı isimde) olduğunda yine de ekrana geliyor mu bu altyazı seçim penceresi? Klasörde tek film + tek altyazı bulunduruyorum genelde, boşu boşuna seçim vb ile uğraşmak istemem doğrusu. Ayrıca sıralı giden klasörlerde bir video biter bitmez diğeri başlasın istiyorum, seçim penceresi gelirse boşu boşuna uğraşmak gerekir (nadiren eng+tr altyazıları aynı klasörde olabiliyor, sadece bunun gibi birden fazla altyazı dosyası bulunduğunda pencere geliyorsa ne ala).
diyelim ki bir dvd'miz var icinde farkli klasorlerde 6 divx filmimiz var... bunu bu player'a koydugumuzda karsimiza ne cikiyor? yani istedigimiz klasoru secip oradaki filmi seyredebiliyor muyuz?
diyelim ki bir dvd'miz var icinde farkli klasorlerde 6 divx filmimiz var... bunu bu player'a koydugumuzda karsimiza ne cikiyor? yani istedigimiz klasoru secip oradaki filmi seyredebiliyor muyuz?
Normalde elimde Kawai marka divx player var ve 2 yıldır kullanıyorum (100YTL'ye almıştım 2 yıl önce). Bir DVD'ye 6 klasör açıp her birine 700MB'lik bir film dosyası atıyorum (veya dizilerde 350MB'lik 12 klasöre 12 adet bölüm sığıyor), içine de genelde Türkçe altyazı atıyorum (bazen hem Tr hem de Eng altyazı atıyorum aynı klasöre). DVD'yi cihaza taktığımda otomatik olarak ilk klasörden oynatmaya başlıyor, tek altyazı varsa onu gösteriyor. Birden fazla altyazı varsa, 'sub' düğmesi ile bu altyazılar arasında geçiş yapılabiliyor. Bir klasör tamamlanınca (örneğin Lost S03E13), sonraki videoya (örn. Lost S03E14) geçiyor otomatik olarak. Sunny'de de bu böyle mi?
Kawai'nin en büyük eksikliği QPEL desteği olmamasıydı (nadiren bu videolar çıktığında görüntüde renkler karışık olarak görüntüleniyor). Sunny'de QPEL opsiyonlu divx dosyaları deneyen oldu mu?
Ayrıca Sunny, Double Layer yazılabilir DVD'lerdeki Divx/Xvid'leri oynatabiliyor mu (Kawai oynatamıyordu). Böyle olursa bir Double Layer DVD'ye 24 tane dizi bölümü (1 sezon) sığdırmak mümkün olacak. Deneyen var mı?
Ben bir akrabam için yeni bir cihaz alacağım bu yüzden Sunny ilgimi çekti (flash/mmc desteği vb). Cevapları bulabilirsem bu cihazı alacağım.
Altyazı seçim özelliği güzel ama filmin bulunduğu klasörde tek bir altyazı dosyası (genellikle aynı isimde) olduğunda yine de ekrana geliyor mu bu altyazı seçim penceresi? Klasörde tek film + tek altyazı bulunduruyorum genelde, boşu boşuna seçim vb ile uğraşmak istemem doğrusu. Ayrıca sıralı giden klasörlerde bir video biter bitmez diğeri başlasın istiyorum, seçim penceresi gelirse boşu boşuna uğraşmak gerekir (nadiren eng+tr altyazıları aynı klasörde olabiliyor, sadece bunun gibi birden fazla altyazı dosyası bulunduğunda pencere geliyorsa ne ala).
Evet, illaki geliyor altyazı seçim penceresi
Birden çok dizin içerisinde gezip, istenilen dizindeki istenilen dosyalar kolaylıkla seçilebiliyor
Evet, illaki geliyor altyazı seçim penceresi
Birden çok dizin içerisinde gezip, istenilen dizindeki istenilen dosyalar kolaylıkla seçilebiliyor
pardon ben mi yanlış anladım yoksa alt yazı için filmin bulunduğu dizinden başka dizinler de seçilebiliyor mu?