Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Cevap: Sunny SNY-4002 - Mükemmel DivX/XviD altyazı hem de Türkçe! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Witchdoktor

9 Haziran 2007; 14:41:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Altyazı seçim özelliği güzel ama filmin bulunduğu klasörde tek bir altyazı dosyası (genellikle aynı isimde) olduğunda yine de ekrana geliyor mu bu altyazı seçim penceresi? Klasörde tek film + tek altyazı bulunduruyorum genelde, boşu boşuna seçim vb ile uğraşmak istemem doğrusu. Ayrıca sıralı giden klasörlerde bir video biter bitmez diğeri başlasın istiyorum, seçim penceresi gelirse boşu boşuna uğraşmak gerekir (nadiren eng+tr altyazıları aynı klasörde olabiliyor, sadece bunun gibi birden fazla altyazı dosyası bulunduğunda pencere geliyorsa ne ala).

Fb100.Yil

9 Haziran 2007; 14:44:20 

diyelim ki bir dvd'miz var icinde farkli klasorlerde 6 divx filmimiz var...
bunu bu player'a koydugumuzda karsimiza ne cikiyor?
yani istedigimiz klasoru secip oradaki filmi seyredebiliyor muyuz?

Atam izindeyiz, biz de Fenerbahçeliyiz!..
Witchdoktor

9 Haziran 2007; 14:58:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

diyelim ki bir dvd'miz var icinde farkli klasorlerde 6 divx filmimiz var...
bunu bu player'a koydugumuzda karsimiza ne cikiyor?
yani istedigimiz klasoru secip oradaki filmi seyredebiliyor muyuz?

Normalde elimde Kawai marka divx player var ve 2 yıldır kullanıyorum (100YTL'ye almıştım 2 yıl önce). Bir DVD'ye 6 klasör açıp her birine 700MB'lik bir film dosyası atıyorum (veya dizilerde 350MB'lik 12 klasöre 12 adet bölüm sığıyor), içine de genelde Türkçe altyazı atıyorum (bazen hem Tr hem de Eng altyazı atıyorum aynı klasöre). DVD'yi cihaza taktığımda otomatik olarak ilk klasörden oynatmaya başlıyor, tek altyazı varsa onu gösteriyor. Birden fazla altyazı varsa, 'sub' düğmesi ile bu altyazılar arasında geçiş yapılabiliyor. Bir klasör tamamlanınca (örneğin Lost S03E13), sonraki videoya (örn. Lost S03E14) geçiyor otomatik olarak. Sunny'de de bu böyle mi?

Kawai'nin en büyük eksikliği QPEL desteği olmamasıydı (nadiren bu videolar çıktığında görüntüde renkler karışık olarak görüntüleniyor). Sunny'de QPEL opsiyonlu divx dosyaları deneyen oldu mu?

Ayrıca Sunny, Double Layer yazılabilir DVD'lerdeki Divx/Xvid'leri oynatabiliyor mu (Kawai oynatamıyordu). Böyle olursa bir Double Layer DVD'ye 24 tane dizi bölümü (1 sezon) sığdırmak mümkün olacak. Deneyen var mı?

Ben bir akrabam için yeni bir cihaz alacağım bu yüzden Sunny ilgimi çekti (flash/mmc desteği vb). Cevapları bulabilirsem bu cihazı alacağım.

ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Haziran 2007; 16:15:31 

sonuc olarak bu SUNNY, PIRANHA AQUA X TYPE 'den iyi mi?

m_runo

Sisteme Gözat

9 Haziran 2007; 20:29:32 

hangi chipi kullandığını bilsek, cihazın neler yapabildiği yada yapamadığı hakkında da fikir yürütebiliriz.
CoMiSeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Haziran 2007; 23:02:18 

quote:

Orjinalden alıntı: m_runo

hangi chipi kullandığını bilsek, cihazın neler yapabildiği yada yapamadığı hakkında da fikir yürütebiliriz.

yazılmıştı galiba bu topicte..

JoKeR ...The Dark Knight... JoKeR
??? WHY SOOO SERiOUS ???

........ (-_-) Satılık Ürünlerim İçin Dükkanıma Tıklayınız (-_-) ........
m_runo

Sisteme Gözat

9 Haziran 2007; 23:58:02 

tekrar baktım ama göremedim ben, henüz bilinmiyor.
sparhawkisme

10 Haziran 2007; 19:24:06 

Bugün bir arkadaşa da sny-4002 aldık. Bimeks'te babalar günü nedeniyle indirim var, 84YTL'ye aldık arkadaşa!

sparhawkisme

10 Haziran 2007; 19:27:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Altyazı seçim özelliği güzel ama filmin bulunduğu klasörde tek bir altyazı dosyası (genellikle aynı isimde) olduğunda yine de ekrana geliyor mu bu altyazı seçim penceresi? Klasörde tek film + tek altyazı bulunduruyorum genelde, boşu boşuna seçim vb ile uğraşmak istemem doğrusu. Ayrıca sıralı giden klasörlerde bir video biter bitmez diğeri başlasın istiyorum, seçim penceresi gelirse boşu boşuna uğraşmak gerekir (nadiren eng+tr altyazıları aynı klasörde olabiliyor, sadece bunun gibi birden fazla altyazı dosyası bulunduğunda pencere geliyorsa ne ala).

Evet, illaki geliyor altyazı seçim penceresi

Birden çok dizin içerisinde gezip, istenilen dizindeki istenilen dosyalar kolaylıkla seçilebiliyor

sparhawkisme

10 Haziran 2007; 19:42:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Piranha'yı kullanmadım ama ilgili konuda o cihazın altyazı görüntüsü vardı, bu anlamda EVET KESİNLİKLE SNY-4002 DAHA İYİ diyebilirim

CoMiSeR

Sisteme Gözat

10 Haziran 2007; 19:57:59 

quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: Witchdoktor

Evet, illaki geliyor altyazı seçim penceresi

Birden çok dizin içerisinde gezip, istenilen dizindeki istenilen dosyalar kolaylıkla seçilebiliyor

pardon ben mi yanlış anladım yoksa alt yazı için filmin bulunduğu dizinden başka dizinler de seçilebiliyor mu?

JoKeR ...The Dark Knight... JoKeR
??? WHY SOOO SERiOUS ???

........ (-_-) Satılık Ürünlerim İçin Dükkanıma Tıklayınız (-_-) ........
ExECaLiBuR

Sisteme Gözat

10 Haziran 2007; 21:55:35 

quote:

Orjinalden alıntı: sparhawkisme

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Piranha'yı kullanmadım ama ilgili konuda o cihazın altyazı görüntüsü vardı, bu anlamda EVET KESİNLİKLE SNY-4002 DAHA İYİ diyebilirim

cevap için saol. peki usb hdd (500gb 750gb gibi) deneyen var mı acaba?

newmedia

10 Haziran 2007; 22:34:59 

Mesajları okudum ve kafamdaki soruların bazılarına yanıt buldum, teşekkürler. Ama oynatıcıyla ilgili hala merak ettiğ