Şimdi Ara

Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X Oynanış Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakuza: Like a Dragon'ın Xbox Series X versiyonundan ilk oynanış görüntüleri paylaşıldı.
     
    Eurogamer'ın haberine göre Yakuza: Like a Dragon Xbox Series X versiyonunda üç grafik modu bulunacak: Normal, yüksek çözünürlük ve yüksek kare hızı.

    Normalde 1440p 60fps, yüksek çözünürlükte 4k 30fps ve yüksek kare hızında 1080p 60fps çalışacak. Yüksek kare hızı modunda fps, normal moda göre daha stabil olacak.
     
    Yakuza: Like a Dragon Xbox Series, Xbox One, PlayStation 4 ve PC için 10 Kasım'da çıkacak. PlayStation 5'e 2 Mart 2021'de gelecek.
     
    COGconnected
     
     
    GameSpot
     
     
    IGN 
     
     
    Kinda Funny Games
     
     

    Tokyo'daki düşük rütbeli bir yakuza ailesinin düşük rütbeli bir üyesi olan Ichiban Kasuga, işlemediği bir suçtan dolayı 18 yıl hapis cezasına çarptırılır. Asla inancını kaybetmeden cezasını çeker ve çıktığında dışarıda kimsenin onu beklemediğini ve ait olduğu klanın en saygı duyduğu adam tarafından yok edildiğini keşfeder.

    Ichiban, ailesinin ihanetinin ardındaki gerçeği keşfetmek ve kaybettiği hayatını geri almak için yola çıkarak sokaktaki serserilerden oluşan bir grubunu kendi etrafına toplar: meslekten atılmış bir polis olan Adachi, evsiz bir eski hemşire olan Nanba ve göreve çıkmış bir hostes olan Saeko. Birlikte, Yokohama'nın yeraltı dünyasında kızışmakta olan bir çatışmanın içine çekilirler ve asla beklemedikleri şekilde kahraman olmaları gerekir.









  • grafikler ps3 last gen bırakta calıssın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herhalde Yeni nesilde Ps3 grafikli oyunlar 4K 60 çalışacak..
  • işte olay bu en güçlü konsol olmak en iyi görsellik olmuyor el emeği detay yoksa isterse 28 k 500 fps çalışsın bir şey ifade etmiyor yine oha yok artık diyeceğimiz görseller ps tarafında olacak

  • Bazen fanboyluk o kadar gözünüzü döndürüyor ki yazarken bir bakın araştırın bari. Ps4 ve Ps4pro da 30 fps çalışan daha birkaç ay önce çıkmış oyunu hemen eski nesil yeaa zaten kafasıyla gömmeye çalışıyorsunuz. Ps3 grafiği diyenler tam komedi. Daha nelere göreceğiz bakalım. Başka konsola daha yüksek çıkınca hemen tut kaka oldu. Xbox savundurtuyorsunuz insana... :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bazen fanboyluk o kadar gözünüzü döndürüyor ki yazarken bir bakın araştırın bari. Ps4 ve Ps4pro da 30 fps çalışan daha birkaç ay önce çıkmış oyunu hemen eski nesil yeaa zaten kafasıyla gömmeye çalışıyorsunuz. Ps3 grafiği diyenler tam komedi. Daha nelere göreceğiz bakalım. Başka konsola daha yüksek çıkınca hemen tut kaka oldu. Xbox savundurtuyorsunuz insana... :D


    Niye PS4'e çıktığındada PS3 grafiğindeydi zaten...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.