Şimdi Ara

Watchmen'in Yazarı Alan Moore, Çizgi Roman Filmlerinin Sinemayı Kötü Etkilediğini Düşünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Son dönemlerin en iyi çizgi roman yazarlarından biri olan hatta çizgi roman dünyasını değiştiren başarılı yazar Alan Moore, süper kahraman filmlerinin sinemayı ve kültürü kötü etkilediğini söyledi.
     
    Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Alan Moore, Tim Burton'ın Batman film serisinden beri çizgi roman filmi izlemediğini ve süper kahraman filmlerinin sinemayı bozduğunu hatta kültürü bile bozduğunu söyledi. Kendisi 2017 yılında, çizgi roman filmleri için "utanç verici" demişti.
     
    Ayrıca şu anda yapılan süper kahraman filmlerinin, karakterin orijinal yaratıcılarından çalıntı olduğunu ve bunun çocuklar için yapıldığı zaman eğlenceli olduğunu, ancak yetişkinler için yaptığında grotesk olduğunu söyledi.
     
    Alan Moore, çizgi roman dünyasında birçok başarılı eseri yaratmış birisi. Örnek vermek gerekirse V for Vendetta, Watchmen, Batman: The Killing Joke ve From Hell bunların en önemlileri.
     








  • Ee izlememis, ne diye sallayip tutuyor ki o zaman? Filmlere sayip sovmek de son donemin modasi. Ac kardesim de ki izledim soyle soyle sacmalik olamaz de tamam da biri cikiyor diyor Netflix filmleri cok sacma ama hic izlemedim, digeri der super kahraman filmleri kotu. Iyi kotu onu tartismiyorum, Tim Burton'in Batman film serisinden sonra izlememissin madem ne diye kotuluyorsun be adam?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Üstad diğer çizgi romanlar seninki gibi değil ki sinemaya uyarlandığında bile sanat eseri gibi olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HayvanGenli

    Ee izlememis, ne diye sallayip tutuyor ki o zaman? Filmlere sayip sovmek de son donemin modasi. Ac kardesim de ki izledim soyle soyle sacmalik olamaz de tamam da biri cikiyor diyor Netflix filmleri cok sacma ama hic izlemedim, digeri der super kahraman filmleri kotu. Iyi kotu onu tartismiyorum, Tim Burton'in Batman film serisinden sonra izlememissin madem ne diye kotuluyorsun be adam?


    Ben izledim filmleri adam haklı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Çoook haklı. Şunu söylemek istiyorum. İnsanların çok büyük çoğunluğu bu çizgi roman uyarlama filmlerini izliyor. Ben çok az izledim. Bazıları güzel. Ama artık bu iş para kazanma olayına döndü. Kahramanlar değişiyor, geri kalan şeyler çok benzer. İnsanlar Avengers çıkınca delirdiler. Gram anlam veremiyorum. 2000'li zamanlarda çıkan filmler ile 2010'lu zamanlarda çıkan filmler arasında çok devasa farklar var. Umarım film sektörü birazda olsa düzelir ve daha derinlemesine, daha farklı hikayeler izleyebiliriz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • YildirimBuyucusu kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Ama artık bu iş para kazanma olayına döndü.

    Başlangıçta neydi? Sanat mı?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.