Şimdi Ara

Torchlight III'ün Yeni Fragmanında Oyunun Hikayesi, Dünyası, Sınıfları ve Daha Fazlası Tanıtılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Echtra Games, aksiyon rol yapma oyunu Torchlight III için ‘Sınıra Hoş Geldiniz’ başlıklı yeni bir fragman yayınladı.
     
    Oyunun hikayesi, geçtiği dünya Novastraia, dört kahraman sınıfı, yetenekler, özelleştirilebilir kaleler ve evcil hayvan sistemi tanıtılıyor.
     
    Torchlight III 13 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch'e bu yıl içinde daha sonraki bir tarihte gelecek. İlki iki Torchlight oyunundan sorumlu Runic Games'in 2017'de kapatılmasından sonra üçüncü oyun Echtra Games tarafından geliştirildi ve dört aylık bir erken erişim sürecinin ardından 1.0 sürümüne geçiş yapıyor.
     
    Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • Umarım Runic Games'in ilk 2 oyundaki başarıdan sonra hayal kırıklığına uğratmazlar. Özellikle ikinci oyunu cidden muhteşemdi.

  • 2.oyunu bayıla bayıla defalarca oynadım ama bu oyun bana çok itici geldi, sınıflar çok saçma sapan, yok yanında tren götür demiryolu inşa et diğeri desen teneke sırf bu yüzden bu oyuna bakmayacağım bile fazlasıyla itici geldi bana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.