Şimdi Ara

Amazon'un +18 süper kahraman dizisi Invincible'dan ilk fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Amazon Prime Video'nun orijinal içerik kütüphanesi hızla genişlemeye devam ediyor. Şimdi de popüler çizgi roman serisi Invincible'ın (Yenilmez) bir animasyon dizi uyarlaması duyuruldu. +18 yaş sınırlamalı (R-Rated) bir süper kahraman serisi olan Invincible ilk kısa fragmanıyla izleyenleri etkilemeyi başardı.





    The Walking Dead evreninin ünlü yaratıcısı Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible, babası dünyanın en güçlü süper kahramanı olan 17 yaşındaki Mark Greyson'un hikayesini anlatıyor. Orijinal çizgi roman serisi, içerdiği aşırı şiddet ve süper kahraman türüne getirdiği gerçekçi bakış açışıyla biliniyordu. Animasyon uyarlaması, çizgi romanların bu karakteristiğini aynen ekranlara yansıtmaya çalışacak.



    Çizgi romanların yaratıcısı Robert Kirkman, Invincible animasyon dizisinin de senaristi ve yapımcısı olarak görev yapıyor. Seslendirme kısmında ise J.K. Simmons, Steven Yeun, Seth Rogen, Mark Hamill, Zazie Beetz ve Sandra Oh gibi ünlü isimler var.



    Invincible 2021 yılında Prime Video platformunda seyircilerle buluşacak. Prime Video şu anda ülkemizde Amazon Prime aboneliğinin bir parçası olarak hizmet veriyor. Prime aboneliğinin fiyatı ise aylık sadece 7,90 TL.









  • yoo, r-rated yetiskinler icin yapilmis animasyonlar yeni bir trend degil, eskiden de cok yaygindi. hatta 80lerde altin cagini yasadigini soyliyebilirim, akira, heavy metal, daha yakin zamanlardan 2000lerin basindan vampire hunter d, cowboy bebop. oylece aklima gelen belli baslilar. animasyonlar yetiskin kitle ile yeni tanismadi, bence sen yasinin buyumesiyle yetiskin animasyonu ile yeni tanistin.

  • Ahlaqımızı bozüyürlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöpe benziyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden animasyon ve süper kahraman film ve çizgi romanları daha çok gençler ve çocuklar içindi. Ama Marvel ve DC'nin gişedeki başarısı ile her yaş ve kitle ile tanıştı, ayrıca türün müdavimi büyüyen bu genç kuşak artık çocukça senaryolar okumayı bırakıyor çünkü artık çocuk değil. Bu da bu potansiyel izleyiciyi kaybetmemek için stüdyoları daha ciddi ve yetişkin içeriklere yönlendiriyor. The Boys'un süper kahramanlara getirdiği +18 sahneleri ile ortam yoklandığında bu iş olur gibi geldi sanırım. Zaten Deadpool bu işte uzman. Yalnız tanıtım animasyonunda pek bir +18 içerik varmış gibi gelmedi, kan ve revan ise o zaten her filmde haydi haydi var. Pek naif duruyor karakter ama belki çok küfür ediyor olabilir, bakacağız artık.

  • Hoşuma gitti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Eskiden animasyon ve süper kahraman film ve çizgi romanları daha çok gençler ve çocuklar içindi. Ama Marvel ve DC'nin gişedeki başarısı ile her yaş ve kitle ile tanıştı, ayrıca türün müdavimi büyüyen bu genç kuşak artık çocukça senaryolar okumayı bırakıyor çünkü artık çocuk değil. Bu da bu potansiyel izleyiciyi kaybetmemek için stüdyoları daha ciddi ve yetişkin içeriklere yönlendiriyor. The Boys'un süper kahramanlara getirdiği +18 sahneleri ile ortam yoklandığında bu iş olur gibi geldi sanırım. Zaten Deadpool bu işte uzman. Yalnız tanıtım animasyonunda pek bir +18 içerik varmış gibi gelmedi, kan ve revan ise o zaten her filmde haydi haydi var. Pek naif duruyor karakter ama belki çok küfür ediyor olabilir, bakacağız artık.

    yoo, r-rated yetiskinler icin yapilmis animasyonlar yeni bir trend degil, eskiden de cok yaygindi. hatta 80lerde altin cagini yasadigini soyliyebilirim, akira, heavy metal, daha yakin zamanlardan 2000lerin basindan vampire hunter d, cowboy bebop. oylece aklima gelen belli baslilar. animasyonlar yetiskin kitle ile yeni tanismadi, bence sen yasinin buyumesiyle yetiskin animasyonu ile yeni tanistin.





  • darkaura kullanıcısına yanıt

    Bence erken genelleme yapıyorsun kişinin yazdıklarını iyi sentez etmeyip genel kültürünü kendininki ile güreştirmek gibi bir hata yapıp tuş oluyorsun. Saydığın animasyonları ya okumuş yazmış kitle veya güzel sanatlar ile ilgilenen sanatkar ve zanaatkar kitlenin bildiği eserlerdir. Ayrıca +18 familyasına D-Hunter'ı veya Akira'yı koyman biraz garip geldi. O kadar abartılacak bir içerik yok o filmlerde, Akira'da abartılı kan gördüğümü hatırlamıyorum. Bir kaç motosiklet çetesinin şiddeti ise genel filmlerin çoğunda vardı zaten. Öte yandan animasyona yetişkinler tarafından ilgi gösterilmesi daha fazla rağbet görmesi ise Toy Story serisinin tutulması ile başladı. Bu tür aslında Çocuk Filmleri gerek teknik olarak gerek ise hikayeleri ile aile üyelerinin de dikkatini çektikten sonra hatırı sayılır gişe rekorları kırdığında bu yapımcıların iştahını açtı ve çocuktan daha çok bütün aileye hizmet eden yapımlara yöneldiler. Ama aile içinde büyüyen çocuk 18 yaşını geçtiğinde daha yetişkin içerik aramaya başladığında filmler de +18 içeriğe doğru kaymaya başladı, gençler artık anne babasının da seyredebildiğinden uzaklaşıp kişisel ve sıra dışı içerikler tüketmek istiyor, adı üzerinde delikanlılık zamanları. Her neyse +18 içerikler bundan 10+20 seneler önce belli başlı kitle tarafından tüketilirken TV ve sinema ekranlarında genel izleyicinin önüne çıkmaz iken şimdi daha da genele yayıldı Netflix ve internet film siteleri sağolsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 10 Ekim 2020; 11:23:9 >




  • Diğer anlamda +18 sanıp gelmiştim, şimdi gidiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dmitritch kullanıcısına yanıt
    gençliğimiz +18 denilince diğer aklı çalışıyor hep nedense :)

  • DANDRUFF IS AFRAID OF THIS SHAMPOO AS A FIRE:https://stopperhot.com

  • Bu seride uzamaz herhalde yoksa talep gelince değişik şeyler deneyebilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.