Şimdi Ara

PS5 için ilk satış hedefi 7.5 milyondan fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Merakla beklenen yeni nesil konsolların tanıtımı gerçekleşti ve Kasım ayında resmi olarak dünyanın dört bir tarafında satışa sunulacak. Her üretici önemli bir beklenti içerisinde ve kısa sürede stokların tükeneceği tahmin ediliyor.



    PS5 büyük beklentilerle geliyor



    PlayStation patronu Jim Ryan verdiği bir demeçte; Kasım 2020-Nisan 2021 arasında kalan dönemde 7.5 milyondan fazla PS5 konsolu satmayı beklediklerini dile getirdi. Yani yaklaşık aylık olarak ortalama 1.5 milyon üzeri bir beklenti söz konusu.



    Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı



    PS4 konsolu Kasım 2013-Nisan 2014 arasında kalan 5 aylık dönemde 7.5 milyon adet satmıştı. Sony mevcut konsolun satış rakamını geçeceklerini ifade ediyor. 31 Mart 2021 tarihinde sona erecek mali yılda bu satış rakamlarının önemli bir katkısı olacak.



    PS5 konsolu için Sony önemli pazarlama hamleleri planlıyor. PS4 çıkışında Avrupa pazarı Kasım ayı sonunda Japonya pazarı ise Şubat 2014 tarihinde ancak sıraya girebilmişti. Bu bakımdan PS5 daha avantajlı durumda. Elbette pandemi sürecinin üretime olan etkisi nasıl olacak bilinmiyor. PS5 konsolu 499 Avro fiyat etiketine sahipken dijital versiyon ise 399 Avro.



    Kaynak:https://wccftech.com/playstation-ps5-sales-surpass-7-5-million-ps4/








  • Özel oyunlarda Sony bu yeni konsolda istenileni veremez ise Sony ps3 dönemindeki yaşanan sıkıntıların daha çoğunu bu dönemde yaşar.

  • Önce bir hakkıyla stok açsalar bir ön sipariş geçebilsek .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slim i beklenir bunun.

  • Buradan bi beklentisi yoktur heralde 10 bin kaç kişi konsola verebilecek,oyunlar desen şimdi daha 700 dolar böyle devam ederse fiyatlar daha da zamlanacak,dolar kalsa yeni vergiler,vergilere vergi,vergilere zam gelebilir.

    Konsol oyunculuğu bitmiştir, Tunca bile yakında biz bile aç kalabiliriz dediyse amatör oyuncular ne etsin,Enis'te kuruyemişçi filan açarız artık diyodu ey gidi bilmiyo ki kuruyemişler de aldı gitti fakir çekirdeği bile alamıyok artık,en çokta antep fıstığını özlüyorum ey gidi günler.

  • Eh hadi çıksın artıkta, rtx kartların hakkını verebilecek oyunlarda çıkar belki.

  • ps5 artık gelsin de, ps3 ü satıp, ikinci el ps4 alalım.

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 2 Kasım 2020; 17:52:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PS5 yine rakiplerini atomlarına ayıracaktır. Xbox The Last of Us 2, Demon's Souls, Spider-Man'i geçemeden GOW5 ve Horizon 2 FW çoktan çıkmış olacak. Series S darboğaz yaşatacaktır

  • Allah askina ps5 ile last of us guzellemesi yapmayin. Son oyun yeterince berbatti zaten. Ayrica oynayan oynadi bitti. Ben 3. Oyunun gelecegini sanmiyorum. Gelse bile 2 den sonra ayni hype etkisi yaratacagini sanmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    O 5 MİLYONUN için de olmadığını bilen kedi bakışı bu nerde görsem tanırım :(

  • emre1393 kullanıcısına yanıt

    Bu kadar da sulu göz olmayın arkadaşlar neye ağlıyorsunuz? PS5 çıktı alamıyorum, Iphone 11 Pro Max çıkmış alamıyorum filan fistan geçin bu saçmalıkları. Yahu Türkiye ortanın altı geliri olan bir ülke maaşın da yetmez bu lükslere, ama insan niye her çıkan en üst model ve pahalı ürünü almaya hak görür ki kendinde? İşin ne gücün ne ne üretiyorsun? Sanki bunu alamaz ise oyun oynamak yasaklanacak ve hayatı boyu hiç konsol oyunu oynayamayacakmışsınız gibi nedir bu tüketici depresyonu sizdeki. Sanki PS5 alsanız tanesi 500 liradan oyunları almaya çok müsait bütçeniz. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın ve her yeni çıkan ürüne değil elinizdekileri doğru kullanmaya yönelin. En azından sağlık sistemin bedava.

  • Sony Ps5'in üretiminde sorun yaşadığı zaten aşikar, stoklarda ön siparişi sunabileceklere kadar konsol yok zira özür dilemelerinden belliydi o yüzden ilk 5 aylık dilimde 4 yada 4.5 milyon satarsa öpsün başına koysun

  • 500$ lık bir ürünü herkes rahatlıkla alabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde ulan bu konsollar o zaman 😡


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.