Şimdi Ara

FIFA 21 İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Metascore 73

Vandal 85
    IGN Italia 84
    COGconnected 83
    SpazioGames 82
    TrueGaming 80
    Multiplayer.it 80
    GameSpot 80
    Hobby Consolas 78
    Game Informer 78
    IGN 74
    Everyeye.it 73
    GameMAG 70
    Screen Rant 70
    Shacknews 70
    Jeuxvideo.com 65
    DualShockers 65
    Gamer.nl 60
    Telegraph 60
    Gameblog.fr 60

Serinin bu nesildeki önceki oyunlarının Metacritic ortalamaları:

FIFA 20 -- 79
    FIFA 19 -- 83
    FIFA 18 -- 84
    FIFA 17 -- 85
    FIFA 16 -- 82
    FIFA 15 -- 82
    FIFA 14 -- 87

• çok bile

• Fifa NBA gibi oyunlarda puanın bir anlamı yok. Bu türleri sevenler yine alıp oynayacak nasıl olsa başka rakip yok. Ayrıca sonradan gelen patch'lerle oynanış çok değişebiliyor. Dolayısıyla şu an 73 olan puan, sonra tekrar değerlendirilse bir anda 90 olabilir. O yüzden çok takılmayın puana.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mettfrost

Fifa NBA gibi oyunlarda puanın bir anlamı yok. Bu türleri sevenler yine alıp oynayacak nasıl olsa başka rakip yok. Ayrıca sonradan gelen patch'lerle oynanış çok değişebiliyor. Dolayısıyla şu an 73 olan puan, sonra tekrar değerlendirilse bir anda 90 olabilir. O yüzden çok takılmayın puana.

Baya bir anlamı var 73'ün. 73'ten 90'a nasıl çıkacak ? Sen daha bunu yazarken adamlar yeni oyun üstüne yoğunlaşmıştır. Bu zamana kadar o kadar az ki ortalama bir oyundan iyi bir oyuna dönüşen lerin sayısı. Onun içinde çok zaman ve emek harcamaları lazım. EA sence oturup hali hazırda çıkarmış olduğu oyuna o kadar zaman harcayacak mı ? Tabiki de hayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mettfrost

Fifa NBA gibi oyunlarda puanın bir anlamı yok. Bu türleri sevenler yine alıp oynayacak nasıl olsa başka rakip yok. Ayrıca sonradan gelen patch'lerle oynanış çok değişebiliyor. Dolayısıyla şu an 73 olan puan, sonra tekrar değerlendirilse bir anda 90 olabilir. O yüzden çok takılmayın puana.

Her sene aynısının laciverti olan oyun neden 90 olsun ki. Fazla bile alıyor PES ve FIFA . Şu iki oyunun tekelinde bütün futbol oyun sektörü. 3. kaliteli bi yapım çıkmazsa bunlarla enselenmeye devam ederiz.

• devir pes devri
  • Defans fifa 20 den iyi en azindan :)18 19 20 21 ayni oyun

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş aga
  • Seri çöplere devamke...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede milyonlarca adet satmayı başaracak :(

• fifa 14 olsa yine 90 ı hak ediyor ama sorun rakibi olmadığı için geliştirme olarak hiç bir şey yapmamaları

• Oyun tam bir arcade yapıya büründü. Ea ya sövmekten dilimde tüy kalmadı. Gerçi bi de Oyundan şikayet edipte her sene yine oyunu alıp UTde onca para basanlar oldukça bu oyun böyle gider şaşırmamak lazım. Çünkü 5 senedir bildiğin aynı oyun ama satışlar hep uçuk...

• Oyunu bizzat aldım denedim ve 10 dk’da midem bulandı. PES2021 alın yamasıda çıktı. MyClub’ı da Ultimate Team’den 10 gömlek üstün. Gidin PES alın. Gerçek futbol PES’dir. Yıllardır Fifa oynamış biriyim ama bu sene artık katlanamadım ve PES denemek istedim. Cidden harika gerçekçi bir oyun. Fifa, PES’in yanında atari gibi kalıyor gerek görüntü gerek oynanıştaki saçmalıklar olsun. Benden söylemesi.

• FIFA 14 yapay zekası, gelişmiş animasyonları ve gerçekçi oynanış mekanikleriyle tam bir devrim oyunuydu. FIFA 20'nin de PES 2021'in de bir iddiası yok. PS5 ve XBOX Series ömrünü tamamlayana kadar görebileceğimiz en büyük değişiklikler önümüzdeki yıl gerçekleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDuTR -- 6 Ekim 2020; 14:44:9 >
  • FIFA 20 den farkı ne biri açıkça söylesin FIFA serilerinden 10 milyar dolar kâr elde etti hala doymadı . değişen birşey yok dönüşler hala çok saçma umudum var pes ten en azından o saçma dönüşler top sektirmeler saçma çalımlar yok o
  • Fifa'yı en son 11'de oynadım. Denk geldim Twitch'de ve izleyeyim dedim. Önüne gelen çalım atıyor. Milletin amacı 4* 5* skill adam açıp çalım denemek. Öyle pozisyonlarda öyle acayip çalımlar çıkıyor ki gerçekçiliği bitmiş. Hareketleri çok hızlı ve gerçek dışı. Topu alan mahalle maçındaki çok çalım atan çocuk gibi oynuyor.

• Hiç dert etmeyin boş yere. Açın PES2021’i! Kurun yamasını. MyClub da esin. Gerçek futbol oynayan kişiler oyunun, oyun değil gerçek olduğunu daha ilk pasta anlarlar. Gerçekten çok iyi bir oyun.

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

FIFA 20 den farkı ne biri açıkça söylesin FIFA serilerinden 10 milyar dolar kâr elde etti hala doymadı . değişen birşey yok dönüşler hala çok saçma umudum var pes ten en azından o saçma dönüşler top sektirmeler saçma çalımlar yok o

20 yerine 21 yazıyor hocam, yetmez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.