Şimdi Ara

Oyun Dünyasında Bu Ay - Ekim 2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun dünyasında bu ay programından herkese merhabalar. Bu videomuzda Ekim ayı içerisinde çıkış yapacak olan oyunlardan bazı dikkat çeken yapımlara yakından bakıyoruz.

• Ride en sevdiğim motorsiklet oyunudur , ilk oyunu yükleme ekranını yavaşlığı yüzünden rahatsız edici olsada bütün oyunları neredeyse aynı olsa bile hala güzel oyundur. Second Extinction'da bana Dino Crisis serisini hatırlattı , umarım güzel bir şey olur ama vuruş hissi yokmuş gibi geldi eğer öyleysevakit kaybı olur.

• Emeğine sağlık.

• Fifa21 serisi için geniş çaplı bir güncelleme yeterli olurdu ve oyuncuların fazlasıyla saygısını artırırdı. Standart EA politikası ile kendi ayaklarına sıkmaya devam ediyorlar. PES tarafından ciddi bir cevap gelmedikçe bu şekilde devam edecekler. Fifa 17'den beridir ben almıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu videoları daha iyi yapacak birini işe alın artık eski bsc bak bide şu videolara bak şaka gibi artık inceleme videosu bile gelmiyor gelse bile 5 yılda 1 geliyor o da saçma sapan inceleme yazık nerde o eski bsc kadrosu ne günlerdi be.

• Fifa hariç hepsi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.