Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator sanal gerçekliğe geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un en kapsamlı ve en beğenilen simülasyon oyunu olarak kabul edilen Flight Simulator 2020; masa üstü ve konsol sistemlerinden sonra şimdi de sanal gerçeklik dünyasına adım atıyor.



    Sanal gerçeklikte uçuş



    Microsoft Flight Simulator 2020 oyunu sanal gerçeklikte çok daha yoğun bir uçuş tecrübesi sunmayı amaçlıyor. Microsoft’un oyunu olduğu için de Windows Mixed Reality tabanlı karma gerçeklik kaskları gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Amiral gemi katili Xiaomi Mi 10T ve 10T Pro tanıtıldı



    Asobo Studio sanal gerçeklik oyunu için kapalı beta testinin başladığını duyurdu. GeForce GTX 1080 ekran kartı seviyesi veya üzerinde bir sistem ve Flight Simulator Insider üyeliği olanlar kapalı beta sürecine dahil olabilecek.



    Sanal gerçeklik ile birlikte oyuncuların gerçeğe en yakın kokpit tecrübesi yaşayacakları belirtiliyor. Geleneksel kontrolcülerden uzaklaşan sanal kontroller de bu tecrübeye katkı yapacak. Stüdyo Kasım ayında Sim Update 1 ile topluluktan gelen geri bildirimleri karşılamaya çalışacak. Sonrasında ise sanal dünyayı iyileştiren bir güncelleme daha yayınlanacak.



     



    Kaynak:https://www.engadget.com/microsoft-flight-simulator-vr-beta-sign-ups-193527962.html







  • Almaya paramın yetmediği oyunlar arasında bu da var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TrackIR 5 ve/veya OpenTrack desteği yerine mütemadiyen VR başlığı dayatmasına giden yapımcılardan (Project Cars serisinin tamamı ve Assetto Corsa'nın yenisi Competizione de bu dayatmada bulunan yapımcıların simülasyonları) had safhada tiksiniyorum.

    arkadaş ama maddi nedenlerden ama sağlık gerekçeleri ile VR kullanmayan/kullanamayan sürüsüne bereket kişi varken hali hazırda uzun yıllardır varolan ve oturmuş bir seçkiye yer vermemek neyin kafasıdır allasen?

    bir ara da TrackIR 5 ve OpenTrack'e hiçbir şekilde rakip olamayacak kadük teknoloji olan Tobii Eye Tracking'i itelemeye çalışıyorlardı böyle böyle (sürüsüne bereket Ubisoft yapımı ve Kingdom Come Deliverance misal), neyse ki ondan çabuk vazcayıldı.

  • Bu oyunda hep şöyle bir mod hayal ediyorum. Şimdi bu bir simülatör ya. Ama biliyorsun bir uçağı uçurmak şu bu gibi şeyler zaman alan kafa yoran işler. Ama insan o kaskı takıp bir uçak ile oradan oraya uçmak da istiyor. Keşke multiplayer modu ile yanınıza bir uçuş hocası alma gibi bir modu olsa. Yanınızdaki kişi uçağı uçurur ve size de öğretirken isterseniz arkanıza yaslanırsınız o sizin yerinize uçurur isterseniz bırakır gider anında başka bir uçağı seçer başka bir yardımcı pilotla uçarsınız. Arada size de uçağın kontrolünü verir veya tamamen o uçurur siz etrafı izler sohbet edersiniz. Olamaz mı böyle bir şey. Olsun ama. Ayrıca sanal gerçeklik gözlüğü en çok bu oyuna yakışır.

  • tunacadirci T kullanıcısına yanıt
    Bir ara game pass ile 1 TL olmuştu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.