Şimdi Ara

The Witcher dizisinin 3. sezonu da şimdiden onaylandı gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Netflix'in popüler dizisi The Witcher şimdiden üçüncü sezon onayı almış gibi görünüyor. Writers Guild of America West'in (WGAW) resmi internet sitesinde tespit edilen bir sayfada dizinin üçüncü sezonunun Lauren Hissrich'in ismiyle listelendiği ortaya çıktı. WGAW Hollywood'un en büyük sendikası olarak biliniyor, dolayısıyla listelemenin bir hata olması pek olası değil.



    WGAW sayfasında Lauren Hissrich'in ismi dışında pek bir detay yok. Hissrich yine The Witcher'ın üçüncü sezonunda da yapımcı koltuğunda oturacak. Bunun dışında ayrıca üçüncü sezonun yapım sürecinin 2020 ve 2021'de yapılacağı belirtilmiş. Prodüksiyon süreci planladığı gibi ilerlerse üçüncü sezonu muhtemelen 2022'in sonlarına doğru izleyeceğiz.





    Henry Cavill'în başrolünde yer aldığı The Witcher dizisi Aralık 2019'da yayınlanmış ve kısa sürede müthiş bir popülariteye ulaşmayı başarmıştı. İlk dört haftasında tam 76 milyon abone tarafından izlenen The Witcher'ın ilk sezonu, önemli bir farkla Netflix tarihinin en popüler sezonu olmayı başarmıştı.



    Netflix şimdi The Witcher dünyasını genişletmeyi planlıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında Witcher spin-off dizisi Blood Origin'in duyurusu yapılmıştı. The Witcher: Blood Origin'in The Witcher'dan 1200 yıl öncesini anlatacağı ve dizide Geralt veya tanıdığımız diğer popüler karakterler yer almayacağı belirtildi. Bunun yerine Witcher dünyasının ilk Witcher'ının orijin hikayesini izleyeceğiz. Ayrıca yine Witcher dünyasının en önemli olaylarından olan ve canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren "kürelerin birleşmesi" (Conjuction of the Spheres) de dizinin ana konularından olacak.



    The Witcher'ın 2. sezonun da 2021'in ikinci yarısında yayınlanması bekleniyor. 2. sezonun prodüksiyon süreci pandemi nedeniyle epey bir aksamıştı. Şu anda çekimler devam ediyor.



    Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-04-looks-like-theres-a-third-season-of-netflixs-the-witcher-on-the-way







  • spin-off dizisi şuan daha çok ilgimi çekiyor witcher'ın ilk sezonundan sonra. bu sefer en azından herhangi bir casting beklentimiz olmadığından hayal kırıklığı da olmaz

  • Bu kadınının yani yapımcının diziyi nasıl planladıklarını anlatan bir mini arka plan var diziyi sevenler mutlaka izlesin.

    The Witcher Derin Bakış

    https://www.netflix.com/title/81294100?s=i&trkid=13747225

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birde bu ilk witcher ın oyunu çıksada oynasak.Bol yaratıklı ve yan görevli...

  • bazı filimlerde öpüşme başlarken sahneyi kesiyor. zaten orada anlıyorsun bişey olacak. bazı filimlerde ise sallana sallana giderken diyorum heralde girerkende gösterecekler. witcher ı izleyim derken karşıma erotik kategorisinden filim çıktı. olmamış. yokluktan dayatılmış kalitesiz korona dönemi dizileri arasına girer.

    örn prometheus 1 de koca alien serisinin neredeyse en önemli anı olmasına rağmen; ilk uzaylı(insanları yaratan mühendis) genini kapmış erkek insan, karısıyla ilişkiye girecek ve bunun sonucu kadın hamile kalıp, doğan mutasyon uzaylı(uzaylı+insan genli yaratık) ise tekrar ilk uzaylı(mühendis) içine parazit gibi girip ortaya kraliçe alien çıkacak. koca alien serisinin başlangıç anı ama yönetmen öpüşürken sahneyi kesti. bir diğer yönetmene girerken de göster deseler hangi şekilde girsin diye soracak nerdeyse. virüsü bunun için mi çıkardılar. berbat şeyleri bize dayatmak için mi? ortaya en iyi koyabildikleri bu mu yani?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 14 Ekim 2020; 10:56:15 >




  • hiç ama hiç beğenmedim.zorlayarak ilk sezonu bitirdim.ama konu çok boş.sadece aksiyon sahneleri ve görsel iyi ama karakterler ve konu bomboş.game of thrones hayranlarını hedef almışlar ama çok zayıf.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Ocak 2021; 8:35:46 >
  • Çok kopuk ilerliyor

  • Ben 2. Sezonda dizinin toparlayacagini düşünüyorum . Evet witcher ilişkiye alkole meraklı ama paraya daha çok meraklı . Hani doğru düzgün canavarli sahneler oradan oraya gidip para kasmalar . Anca kadını düşünüyor . Gitsin yan görev yapsın kardeşim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir türlü başlayamadığım dizi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.