Şimdi Ara

Samsung Galaxy S serisi S Pen'le buluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S serisi telefonlarını ilk kez S Pen kalemle donatmaya hazırlandığı bildiriliyor. Şirket bu planını önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek Galaxy S21 Ultra ile devreye sokacak.



    Ayrıca Bkz.Lenovo Legion Duel, Avrupa'da satışa sunuldu: İşte fiyatı



    Bildiğiniz üzere S Pen şimdiye kadar sadece Galaxy Note serisi cihazlarla sunuluyordu. Bu yaz, Samsung'un ürün hattında büyük değişiklikler göreceğiz. Şirketin bu yönde ciddi kararlar aldığına dair bilgiler var.





    Galaxy Z serisine odaklanılacak



    Samsung'un strateji değiştirdiği ve katlanabilir ekranlı telefonlara odaklanmaya karar verdiği belirtildi. Bu da gerçek amiral gemilerinin artık Galaxy Z serisi altında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.



    Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefonlar nispeten daha zayıf olacak. Buna karşın şirket ekran kalemine sahip Galaxy 21'in alıcıların daha fazla ilgisini çekeceğini düşünüyor. Bakalım bu strateji değişikliği Samsung'un beklediği gibi sonuçlanacak mı?




    Kaynak:http://news.mydrivers.com/1/716/716703.htm







  • Note serisinin kaldırma ihtimalleri var.

  • Kaldır s serisini full note çıkar aynı hesap.

  • Geç bile kaldılar çünkü ekran boyutlarında da pek fark kalmamıştı. S ve Note ayrımı maliyet demek. Ayrıca kalem oldukça kullanışlı, akıllı tahta olarak bayağı iş görüyor. Kalemli tabletler biraz daha makul fiyatlarda olsa çok daha iyi bu konuda ama pahalılar.

  • Yeterince kâr yaptık. Sıra yenilerinde demenin bir başka yolu...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S serisi ve Note serisi birleşmeli.

  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Olacagi o sanirim. Iki tane ayri ayri uretmenin ne alemi var diyebilirler. Mantikli. Samsung telefon almaya kalk kafa karisiyor resmen. Zibilyon tane model.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olacağı da buydu.

    3500 mAh pilli FHD ekranlı arttırılamayan hafızalı Note10 Note serisinin hazin sonunu gösteriyordu.

    Bunu geçiyorum Note 20 serisinde de aynı tutum. Hatta bu sefer kamera özellikleri de S20 serisinin apaçık gerisinde. Linus Sebastian bile (büyük bir Note aşığıdır.) S20 serisi her açıdan düz Note20'den daha avantajlı. Lowest S-pen latency özelliği bile Note20 Ultra'nın ne kadar üstün olduğunu gösteriyor şeklindeydi.

    Bu yoruma katılmadan edemiyorum. Note serisi Samsung için tercih sebebi olmuştu fakat 2 3 nesildir beklentinin aşağısına girildi. Note serisinin feshi içten bile değil. Ama gerçekten AX2 ve MX2 serisi gelirken S21 diye seri tanıtırsalar çok saçma olur. S30 ismi kabul edilebilir.

    Z serisi ise beklenen sondu. Z flip tüm Note serisinden daha çok ilgi topladı üzerine. Fiyatı, düşük pil kapasitesi ile geçen yılın S855'i ile geldiği bile umursanmadan.

    Fakat aslında Samsung'un Note ismini ne olursa olsun koruması gerekiyor. SXX Ultra diyeceğine SXX Note demeli. Samsung için Note demek kalem demek. Ürünün özelliğini direkt tanımlayan anahtar bir kelime ve sonuçta Note serisine bağımlı bir kitlenin varlığı garanti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.