Şimdi Ara

Yeni iPhone'ların kutusundan kulaklık çıkmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Apple, kısa zaman önce tanıtmış olduğu yeni akıllı saat modeli Watch 6'nın kutusunda şarj adaptörüne yer vermeyerek artık yeni iPhone'larının ve akıllı saatlerinin kutularından şarj adaptörü çıkmayacağını açıkça ilan etmişti.



    iOS 14.2'nin geliştirici sürümünde yapılan ufak bir kod değişikliği iPhone 12'nin kutusundan çıkartılan tek parçanın şarj adaptörü olmadığını, kablolu kulaklıklığın da kutu içeriğine dahil edilmediğini ortaya koyuyor.



    Ayrıca Bkz.iOS 14.2 ile gelen yeni emojiler



    Tüm iOS sürümlerinde cihaz ile birlikte kullanılabilecek aksesuarları kısaca tanıtan açıklamalar bulunuyor. iOS 14.2'den önceki sürümlerde bu açıklamalarda kulaklıkların yanında "sağlanan" ifadesi yer alıyordu. Son sürümde ise bu ifade kaldırılmış.



    Bu Apple'ın kablolu kulaklıkları iPhone kutularından çıkartacağı iddialarını ilk duyuşumuz değil. Mayıs ayında güvenilir Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin AirPod'larının satışlarını arttırmak için bu tarz bir adım atabileceğini iddia etmişti.



    Son yıllarda iPhone kullanıcılarının önemli kısmı AirPod'ları EarPod'lara tercih etmeye başlasa da kablolu kulaklık kullanmayı tercih eden veyahut bazen AirPod bazense kablolu kulaklık kullanan bir sürü kullanıcı var. Apple'ın kutu içeriğinden kulaklıkları çıkartıyor oluşu her şekilde bir sürü kullanıcıyı maddi bir külfetin içine sokacak.



    Kaynak:https://thenextweb.com/plugged/2020/09/30/apple-might-not-include-earbuds-with-your-iphone-12/



  • Yeni iPhone larin kutusundan iphoneda cikmayabilir. Yakında faiş fiyata tekerlek sattıkları gibi kutuyuda ayrı satabilirler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olabilir. $999 dolara kutuyu alırsın, sadece $149 dolar farkla telefona erişim aktif olur. Yani mantıklı olur aslında, $999 dolar verdikten sonra az bir farkla telefonun da olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 30 Eylül 2020; 20:15:14 >
  • kutudan kulaklığı çıkartmak saçma fakat kablosuz kulaklıklar çok yaygınlaştı ve kablolu kulaklıklar eskidi.keşke airpods verselerdi diyoduk ama bu kulaklığı bile kutudan eksiltmek gereksiz olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iPhone kullanıcısına koymaz. Eğer koyarsa bence yüksek fiyatlı telefon almak o kullanıcı için hayırlı olması beklenemez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni iPhone'ların kutusundan kulaklık çıkmayabilir
  • 5 dolarin bile hesabini yapiyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 999.99 TL!!!

  • AirPods'a yönlendirmek için yapıyorlar. Görürsünüz AirPods satışları artacak.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    airpods u alan alıyor zaten,kablolu kulaklıklar rskisi kadar tercih edilmiyor artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kulaklığı anlarım da, şarj adaptörünü kaldırmak ne

  • Güne gelecek,Kutuda Telefeon da çıkmayacak.

  • Valla en son aldığım iPhone 11’in kulaklıklarını kutusundan bile çıkarmadım. O dandik kulaklıklar yerine kendiminkileri kullanıyorum. Fiyatı ucuzlatacaklarsa kulaklık koymasınlar daha iyi.

  • Asıl mesele bu zaten fiyatı ucuzlamayacak. Yani kendilerini düşündükleri için böyle bir şey yapıyorlar, seni beni değil..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple daha fazla kar edeceği 1 cent’in bile hesabını yapar. Kaldı ki burada mevzu maliyeti 1$ olan dandik kulaklık değil. Kablosuz kulaklığa teşvik etmek. Kimse analog2digital dönüştürücüye para vermek istemez. O telefonu alan gider kablosuz kulaklık da alır.

    Hayır bari kablosuzu iyi bir kulaklık olsa. Her serisini kullandım, ses kalitesi olarak vasattan öteye geçemiyorlar. Sony, senheiser gibi markalar nerede bunlar nerede.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutuyu da kaldırsınlar. Gazeteye sarıp versinler. 5 dolar da oradan kär ederler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple düşmanları lafla icraat peşinde Huawei 10 bin lira üstü telefonu var mı var.<br /><br />Huawei Mate Xs kaç para 30 bin liraydı en son<br /><br />Samsung S20 ultra kaç para 16 bin liraydı<br /><br /><br /><br />A13 Bionic rakibi işlemci şuan piyasada yok Snapdragon 865+ <br /><br />A12 Bionici zor yakaladı.<br /><br />Apple ise A14 Bionic ike Tsmc üretimi telefon satacak.<br /><br />Üstelik yeni İphone 12 649 dolardan başlayacak hadi bakalım rakam konuşun.<br /><br /><br /><br />Şuan piyasada olan A13 Bionicli İphone Se 399 dolar diğer bütün markaların en son model! 16bin tl lik S20 Ultra yada yeni Note 20 den daha hızlı.<br /><br /><br /><br />Bunun amacı artan 5G maliyetlerine karşılık iPhone 12 5.4 inchlik model ile 649 dolardan satabilmek rakiplerinden fersah fersah ileride Apple.

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 8 Ekim 2020; 13:31:41 >
  • Apple cıyım eyvallah ama şarj aletini kaldırmak nedir abi çok saçma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Samsungu gömmek için mi yazdın bu metni s20 ultra hiçbir zaman 16k olmadı hem de s20 ve note 20 ultra şamar oğlanıba çevirir se yi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.