Şimdi Ara

NBA 2K21'in yeni nesil konsollara çıkış tarihi açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Basketbol oyunu NBA 2K21 eski konsollara ve PC’ye çıkış yaptı ancak yeni nesil konsollara ne zaman geleceği açıklanmamıştı. Bugün yapılan açıklamayla NBA 2K21’in yeni nesil konsollar için çıkış tarihi duyuruldu.



    NBA 2K21, yeni nesil Xbox Series X ve S için 10 Kasım’da, PlayStation 5 için belirli ülkelerde 12 Kasım’da, Türkiye’nin de dahil olduğu diğer ülkelerde 19 Kasım’da çıkış yapacak. Böylelikle NBA2K21’in yeni nesil konsolların çıkış gününde oynanabileceği belli oldu.



    Ayrıca Bkz.Monster'da Bu Hafta - NBA 2K21



    NBA 2K21 yeni nesil versiyonunda daha gerçekçi yapay zeka, yüksek grafik kalitesi ve gerçekçi fizik bulunacağı belirtiliyor. Elbette eski nesil ve yeni nesil arasındaki farkı görebilmek için 10 Kasım’ı beklemek gerekecek.



    Eğer oyunun PS4 ve Xbox One için Mamba Forever versiyonunu satın alırsanız PlayStation 5 ve yeni Xbox’ta oynamak için ek ücret ödemek gerekmeyecek. Oyunun Mamba Forever versiyonu 799 TL’ye satılıyor.






  • 20 ile 21 arasında fark var mı ?

  • Şöyle cevap vereyim 2k20 büyük bir yama alsa her şey daha çok değişirdi. 2k20 v1.2 gibi bir oyun yaptılar.

  • Yeni nesil diye millete iteleyecekler başka bir şey değil. Şuan kullandığımız konsollar eski nesil mi oldu hemen alakası yok. Bence özel oyunlar hariç ps5 ve x s x tamamen ara nesil olarak kalacaklar yeni nesil değil.

  • Valla ben 2k20 yi 20 liraya almıştım bir kaç sene oynarım herhalde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.