Şimdi Ara

Oppo’nun akıllı televizyonu çok yakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon pazarına adım atan Çinli üreticilerin bir şekilde akıllı televizyon sınıfında da kendisine pay aradığını görüyoruz. Ülkemizde de faaliyet gösteren Oppo yakın zamanda ilk akıllı televizyonunu piyasaya sürecek.



    Oppo Smart TV neler sunacak?



    Oppo Smart TV ilk aşamada 55 inç ve 65 inçlik iki ekran boyutu ile sunulacak. 4K çözünürlükte 120 kare hızına ulaşabilen model; mekanizmalı bir kameraya da sahip olacak. Böylece uzaktan eğitim gibi alanlara da hitap edebilecek.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    Televizyonun ekran kenarları oldukça ince. Bu sayede hem ince hem de kompakt bir gövde elde edilmiş. Oppo’nun çatı firması BBK Holding hali hazırda OnePlus ve Realme markaları ile akıllı televizyon pazarında boy gösteriyor. Bu markaların önemli özellikleri hiç şüphesiz Oppo markasında da yer bulacak.



    Oppo’nun Oppo Developer Conference 2020 sanal etkinliğinde bir tanıtım yapması bekleniyor. Sonrasında Çin’de satışa sunulacak. Bununla birlikte fiyat olarak yüksek bir seviyeden giriş yapacağını söylemek yanlış olmaz.





    Kaynak:https://www.gizchina.com/2020/09/29/heres-the-first-look-at-the-upcoming-oppo-smart-tv/







  • Tv’ler akıllandıkça aptallaşıyor mümkünse ben akılsız olanından alayım sadece düz bir monitör gibi olmalı içindeki ıvır zıvırlar tv’yi hantallaştırıyor yavaşlatıyor performansını etkiliyor üreticiler çakal ıvır zıvırla sazanları avlıyorlar

  • Bu televizyonda eylülde geleceğiz demez inşallah tlc gibi. tvler akıllandıkça aptallaşıyor bana göre garip bir yorum. smart tvlerle youtube ve net üzerinden rahatça film video izliyordum normal kanallara bakmıyordum. ayrıca şimdi android işletim sistemleri ile apk gibi desteklerle belgesel film kanallarını da rahatça izleme imkanları mevcut yani smart tv özgürlüktür normal tv 50 sene önce neyse o mantıkta renkli bir kutudur.

  • Türkiye piyasasında boy gösteremeyek maalesef millet Vestel menşeili axsen seg tv alamıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Apple TV bu işe yarıyor işte dışardan bir kutu ile en iyi entegre televizyondan daha iyisini takabiliyorsun. Bu iş biraz masa üstü PC mi notebook mu işine döndü. İyisine bakan ayrı ayrı alıyor.

    Hepsi bir arada isteyen entegre alıyor ki alıcısı hep olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.