Şimdi Ara

Cyberpunk 2077’nin TGS gösterimi ile 2018 yılı sürümüne ait karşılaştırma videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Piyasaya çıkışına iki aydan az bir süre kalan Cyberpunk 2077, geçtiğimiz hafta düzenlenen Tokyo Game Show’da (TGS) da gösterildi. Geçtiğimiz yıl izleme fırsatı elde ettiğimiz video ile TGS’de gösterilen ve oyunun son halini gördüğümüz demo, karşılaştırma videosu haline getirildi.



    Ayrıca Bkz.Netflix’e 2021 yılında CG Resident Evil dizisi geliyor



    Aradan geçen süre zarfında CD Projekt Red’in Cyberpunk 2077’yi nasıl cilaladığını ortaya koyan video, bizlere oyunun son halinin nasıl görüneceği hakkında da bir fikir veriyor.



    Özellikle ışıklandırma ve doku kalitesi anlamında oyunun çok daha iyi hale geldiğini görebileceğimiz videoya aşağıda göz atabilirsiniz. Oyun, 19 Kasım'da yayınlanacak.






    Kaynak:https://wccftech.com/cyberpunk-2077-new-comparison-video-highlights-visual-improvements-in-tokyo-game-show-2020-footage/







  • Sağlam downgrade yemiş yalnız, gerçi bu sürüm xbox one ve ps4 sürümü, yeni nesil konsollar çıkınca muhtemelen texture upgrade ler ile daha güzel hale gelecektir.

  • Ben ise tam tersi ışıklandırma ve dokuda gerileme olduğunu düşündüm videoyu izledikten sonra fakat 2020 görüntüsünün kalitesi 2018'e göre düşük, bundan da olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rezalet yaaa. Kontrast,ışıklandırma,efektler falan çok kötü görünüyor. Öncesi çok güzelmiş. İnşallah düzeltirler. Haberde sağdaki görüntünün iyi olduğunu mu söylüyor tam anlayamadım. Soldaki görüntü, sağdakine 10 basar. Sağdaki kabak gibi rezalet.

  • pc surumu boyle olmayacaktir. konsollarin ucuz kisitlamalari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 12 dakika boyunca 30 saniyelik bir sahnenin görüntüsü karşılaştırılmaya çalışılmış ve elle tutulur bir fark da yok. Zaten bu karşılaştırma videoları yapmak da birgün gereksiz ve çok komik olacak. Sonuçta elindeki konsol veya konfigürasyonun kapasitesine göre iyi veya kötü görüntüler çıkıyor ortaya ama gelecekte bulut oyun sistemi ile bu farklı görüntüler tarihin çöplüğüne gömülecek ve herkese adil bir oyun görüntüsü sunulacak diye umuyorum.


    Cyberpunk 2077’nin TGS gösterimi ile 2018 yılı sürümüne ait karşılaştırma videosu yayınlandı




  • Özellikle bu puslu hava efekti ve ışıklandırmaları çok gereksiz. COD Warzone'da bile var bu efektler adamı göremiyorsun. Her yer ışık hafif puslu.

  • Kötü yorum yapan arkadaşlar adam video başında uyarıyor zaten kalite konusunda. Soldaki görüntü 4k ve bitrate yüksek sağdaki ise canlı yayından ve bitrate bu sebepten düşük diye. Aslında kalite olarak çok daha iyi ışıklandırma kısımlarına ve detaylara bakarsanız çok daha net anlarsınız.

  • MertDrx kullanıcısına yanıt
    Tüm texture, material, UV ve lightning detaylarını elden geçirmişler. Özellikle ışıklandırma ve UV yi yeniden yapmışlar belli.

  • 2018 videosu 4k ve bitrate i yüksek, 2020 videosu bolca sıkıştırılmış düşük çözünürlüklü bir video bunu da belirtirseniz insanlar ne seyrettiğini daha iyi anlarlar.

  • Hem downgrade yaptılar hem de Nvidia ile anlaştılar. RTX 3080 ile anca düzgün çalışır

  • MertDrx kullanıcısına yanıt
    Soldaki 2018 görüntüleri iyi görünmesi için yüksek çözünürlükte alımış Sağda ise detay seviyesi çok daha iyi duruyor, geriye gitme gibi bir durum olması mevcut donanımlara bakınca bir kere mantıklı haklı bir tarafı yok, ileride Witcher'daki gibi detay kasılmış sürüm geliştirirler.
    Solda detaysız yüksek çözünürlük var sağda ise detaylı nispeten düşük çözünürlük var, zaten çok değil kısa bir süre sonra ne olduğunu görürüz :)))

  • Gelecekse gelsin artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.