Şimdi Ara

Galaxy Tab Active 3 en zor koşullar için tasarlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un zorlu ortam koşulları için tasarladığı Active mobil cihaz serisi uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde pazardaki varlığını devam ettiriyor. Galaxy Tab Active 3 serinin en güçlüsü ve dayanıklısı olacak.



    Galaxy Tab Active 3 özellikleri



    Galaxy Tab Active 3 modeli 8 inçlik 1920x1200 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. MIL-STD-810H sertifikası ile en zorlu koşullara askeri standartlarda dayanıklı olan tablet IP68 ile de su altında kullanılabiliyor. S-Pen kalemi ise bu sertifikalara dahil değil.



    Ayrıca Bkz.Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı



    Exynos 9810 yonga setinden gücünü alan Galaxy Tab Active 3 modeli 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. 5050mAh kapasiteli batarya USB 3.1 Tip-C üzerinden hızlı şarj oluyor. Ayrıca batarya olmadan sadece USB bağlantısı ile de çalışacak yeteneğe sahip.



    WiFi 6 ve LTE ile verimli internet bağlantısı sunabilen tablet modelinin arka kısmında 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında da 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Galaxy Tab Active 3 için henüz bir fiyat açıklanmadı.



    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-active-3-official-world-toughest-jobs







  • MIL-STD-810H ve IP68 sertifikası LG V30,G7 ve bir çok modelde daha var ama ben "en zor koşullar"da dayanabileceğini sanmıyorum. En azından kendi V30'um için buna eminim.

  • Küçücük telefona 5000 mah batarya koyuyorlar koskoca tablete koyulan bataryaya bak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.