Şimdi Ara

Turkcell’den ASELSAN’a özel güvenli iletişim platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Turkcell, ASELSAN çalışanları için iletişim platformu hazırladı. 8 binin üzerinde ASELSAN çalışanı, a-ileti platformu üzerinden güvenli bir şekilde mesajlaşmaya ve konuşmaya başladı.



    Turkcell ve ASELSAN iş birliğiyle hazırlanan platformda BiP’in altyapısı kullanıldı. Veriler ASELSAN’ın kendi veri merkezinde depolanıyor. a-ileti platformu ile çalışanlar kendi aralarında yazılı, sesli ve görüntülü görüşebiliyor. Platform, BiP’teki özelliklerin yanı sıra ASELSAN’ın ihtiyaçlarına göre ek özellikler de içeriyor. a-ileti, bir şirkete özel geliştirilen ilk iletişim platformu olarak dikkat çekiyor.



    Ayrıca Bkz.Konya’daki ‘dünyanın en büyük’ güneş enerjisi santralinde üretim başladı



    ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün a-ileti platformu hakkında, “ASELSAN ile ilgili bilgiler ticari olarak gizlilik taşıyor. Ayrıca yazışmalarımız, ürünlerimiz nedeniyle askeri olarak da gizlilik taşıyor. ASELSAN ile ilgili anlık da olsa her iletinin yerli ve milli olarak bize özel geliştirilen bir platform üzerinden paylaşılmasını çok önemli görüyoruz. Türkiye’nin ihtiyaçlarını dışa bağımlı olmadan çözmemiz için kurumlar arası birlikte çalışabilirliğe örnek gösterilecek bir projeye imza atmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.








  • Niye tekrar eden sesli harfler yok? Bizim atasporumuz o.

  • Artık Turkcell değil Dijital Operatör; normalde takmam bunu ama Türki şirketi olmadığını unutmayın, umarım iyice test ederler!

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    Bir sirketin hissesini satin almakla yabancilastirmak farkli seyler. Ki oyle oldugunu bile dusunuyorsaniz yakinda en buyuk hissedarinin TVF olacagini da bilmeniz gerekir az haberleri okuyun.

    Sizin mantiga gore 100 milyar dolari basip Lockheed Martin'i satin alabiliriz. Uretilen tum F-35'ler bizim olur!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt

    (2017 yılında Londra mahkemesi kararıyla Mahkeme Çukurova’nın LetterOne’ın elindeki CTH hisselerini 2.7 milyar dolara ya da LetterOne’ın Çukurova’nın hisselerini 2.8 milyar dolara alması gerektiğini belirtti. Ama ikisi de hiçbir şey yapmadı o zaman Telia en büyük hisseye sahipti ,%24.02 ile)Rusların verdiği 1,6 milyar dolarlık borç Türkiye Varlık Fonu’na kaldı(kim yönetiyor gir bak yani borcu yok desek yeridir) ama %13.22'lik LetterOne hissesi %24.8 oldu. %49 kısmı Public; %51 kısım ise yönetim kısmıdır. TVF LetterOne'ı neden satın almadı Ruslardan kurtulmak varken neden hissesini arttırdılar kim bilir!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 28 Eylül 2020; 22:53:7 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 22:49:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Bu yazdiklarinizdan sirketin Turk olmadigi nasil ortaya cikiyor gram anlamadim. En buyuk ortak TVF. Yonetim kurulunun yarisindan fazlasini belirleme yetkisine sahip olan taraf da TVF. Rus ortak var diye sirket KGB'ye calisiyor diyorsaniz orasini bilemeyecegim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidi G kullanıcısına yanıt
    Pendeminin başında ve ortasında asıl işi olmayan her firma bu telekonferans yazılımı için ortaya atladı. Havelsan da "iletee" ye reklam olsun diye ecki CEO'su da dahil olmak üzere sürekli Zoom'a doğru yanlış gönderme yaptılar. Göndermelerden 2 hafta sonra da birinci derece arkadaşımın iş görüşmesini de Zoom üzerinden yapan firmadan ne beklersin ki? 10 birim kaynak ile en az 10 birim üretmesi gerekirken 1 birim üreten bir firma, bunu Ankara'da bilmeyen yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.